Sarah Scekic - Coach, Gestaltterapeut, Mentor, Terapeut

Sarah Scekic

Coach, Gestaltterapeut, Mentor, Terapeut

København S

Personligt fremmøde

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi - 5 sessioner rabat 2.500 kr. Aftal tid

Individuel terapi - Rabat til ledige, studerende samt lægehenvisning. 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 07 34

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sarah Scekic - Coach, Gestaltterapeut, Mentor, Terapeut

Beskrivelse

Velkommen til

 

 • Er du fanget i den samme onde cirkel, og føler du ikke du kommer nogle vegne?
 • Føler du livet giver dig bagslag gang på gang og har du svært ved at finde vejen ud og videre til det liv du ønsker og drømmer om?
 • Lider du af stress, lavt selvværd og/eller kæmper du med angst og frygt?
 • Lader du dig holde tilbage af dine dæmoner og har du svært ved at finde roen og troen på at du kan opnå dine mål og drømme?

I min terapi handler det meget om at finde dine ressourcer og praktisk talt hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Vi har allesammen de rette løsninger for vores problemer, nogle gange kan det bare være svært at finde frem til dem på egen hånd.


Hos mig vil du blive mødt med respekt og empati. Jeg ved at vi alle har vores egen virkelighed og at det derfor er vigtigt at møde den enkelte i deres behov.

 

For mig er det vigtigt at du føler dig tryg, forstået og respekteret.


Samtidig vil jeg også motivere og skubbe dig til at få indsigt i dine egne mønstre og strategier, så du på den måde kan få klarere indsigt i hvad det er der stopper dig i at opnå det du ønsker, og dermed hjælpe dig til at finde de rette redskaber der kan hjælpe dig videre.

 

Alt hvad vi gør har en god intention bag sig. Vi kan have skabt os selv en strategi der holder os fast i et dårligt mønster, med en ubevidst tanke om at passe på os selv. Derfor er det vigtigt for mig at finde frem til ressourcen og dermed kanaliserer den over på noget andet, som vil få dig hen imod det du virkelig har brug for.

 

Alle kan få det bedre! Hvad end du går rundt og kæmper med, om det er stress, angst, lavt selvværd, skam, manglende motivation, manglende livsglæde eller hvad du nu føler dig tynget af, så kan det blive bedre! Det første det kræver af dig er at du tør hoppe ombord på toget til rejsen mod den dig du drømmer om at være.

 

Lidt om mig og mit arbejde:

Jeg er uddannet NLP Practitioner Coach og Terapeut, og er lige startet på NLP Master Coach uddannelsen.

 

I NLP arbejder vi ud fra folks forskellige tankemønstre og strategier. Vi bruger forskellige metoder fra bl.a. Gestalt Terapi, Hypnose og arbejdet med de forskellige sansebaserede indtryk som vi hver især har lagret i vores hjerne, og som skaber vores verdensbillede og dermed de strategier vi lærer os selv. Vi kan altså ud fra dette, forme nye og mere konstruktive strategier for den enkelte og dennes behov.


Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere