Sarah Scekic - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut

Sarah Scekic

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut

København, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi - Rabat til ledige, studerende samt lægehenvisning. 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi (for ledige og studerende) - 5 sessioner rabat 2.500 kr. Aftal tid

Parterapi 1.050 kr. Aftal tid

Individuel terapi - rabat på 5 sessioner 3.000 kr. Aftal tid

Online/videosession 650 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sarah Scekic - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Velkommen til...Nogle gange skaber vi problemer ud af noget der ikke er vigtigt, for ikke at forholde os til virkeligheden.

Mit navn er Sarah og jeg er uddannet psykoterapeut.

Jeg arbejder ud fra flere forskellige retninger, da jeg ikke tror på at én bestemt metode eller retning kan stå alene i at hjælpe alle slags problemstillinger. Vi er som mennesker forskellige og jeg mener at det er meget individuelt hvad vi hver især har behov for i terapi og hvad der virker for os. Derfor mixer jeg ofte mine sessioner op med forskellige metoder og retninger alt efter hvad der er behov for. Jeg gør bl.a. brug af hypnose, adfærdsterapi, TFT, metaSundhed og andet. Dog har jeg to hovedretninger som jeg sværger til og næsten altid tager udgangspunkt i og det er gestalt terapi og paradigmer. 

Gestalt terapi handler om at komme i kontakt med sine følelser, som er med til at skabe dårlige mønstre. Når vi kommer i kontakt med de følelser, så kan vi også arbejde med dem og heale dem. 

Paradigmer er de sandheder vi har om os selv og omverdenen som vi har tillært os fra barndommen og som kan være usunde og irrationelle for os i voksenlivet.

Corona tiden rammer hårdt

Verden lige nu er et mærkeligt sted og jeg ved mange er hårdt ramte i de her tider, grundet coronaen. Og det har for mange udviklet eller forstærket depression, angst, lavt selvværd og ensomhed. Vi er som mennesker en social art, og når vi er meget alene eller isolerede i lang tid ad gangen, så begynder der at ske ting med os. Ting som tankemylder, den indre dommer der kommer frem, katastrofe tanker og irrationelle mønstre som vi ikke kan se os vejen ud af. Jeg er her for at hjælpe dig ud af tågen og hen til et gladere og sundere liv.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.