Lone Winfield - Psykoterapeut

Lone Winfield

Psykoterapeut

København Ø , Videosamtale

Personligt fremmøde

Forsamtale telefonisk 0 kr. Aftal tid

Samtaleterapi 850 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Familieterapi og familierådgivning 1.200 kr. Aftal tid

Studerende og arbejdsledige 650 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Samtaleterapi (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Familieterapi og familierådgivning (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ønsker du forandring i dit liv? - vil jeg gerne hjælpe dig på vej! Lone Winfield - Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen til dig!

Oplever du at dit liv føles svært?

Som psykoterapeut har jeg mange års erfaring i samtaler med mennesker, som står et sted i livet, hvor de ønsker forandring.

Jeg tilbyder samtaleterapi, hvor jeg vil hjælpe og støtte dig med at tale om det, du føler er problematisk og begrænsende for dig i dine relationer og i din hverdag.


Hvad er grunden til at starte i terapi?

Du oplever måske at være i en situation, hvor du føler dig fastlåst og hvor det er svært at mærke dine egne behov og grænser. Kan du nikke genkendende til at være optaget af hvad andre tænker og føler, og have en oplevelse af helt at glemme dig selv?


Eller måske er du:

 • stresset og oplever et tilbagevendende tankemylder
 • ramt af en følelse af skam, forkerthed og utilstrækkelighed
 • ramt af angst og depressive tanker
 • i sorg og oplever en følelse af tomhed, håbløshed og meningsløshed
 • usikker og kæmper med lavt selvværd
 • meget selvkritisk og fyldt af følelsen af ikke at føle dig "god nok"
 • i tvivl om hvad du tænker og føler, da du har svært ved at mærke hvad der er vigtigt for dig
 • i kontakt med svære følelser fra en opvækst som har været præget af svigt og ensomhed
 • ramt af kropslig uro og ubehag

Grundene til at starte i psykoterapi kan være mange, men det primære er dit ønske om forandring.


Terapi skal foregå i trygge rammer

Det kan være svært at tage beslutningen om at starte med at gå i terapi. Det kan føles utrygt og meget sårbart, at tage fat på at åbne op, om det du føler er svært og tungt i dit liv. Derfor lægger jeg stor vægt på at skabe et trygt rum med tillid, åbenhed og nærvær i kontakten med dig. 


Samtaleforløbet i terapi

Jeg arbejder oplevelses- og relationsorienteret, hvilket vil sige, at jeg har en særlig opmærksomhed på hvordan du oplever, føler og mærker det som sker lige her og nu i vores samtale. Det er din proces og vi tager udgangspunkt i hvor du er. Længden af et terapeutisk forløb er individuelt, hvor nogle har brug for enkelte samtaler og andre for et længere forløb. 


Vil du høre mere?

Kunne du have glæde af terapi, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig og få en uforpligtende samtale om det du føler er udfordrende eller svært. Jeg vil gerne hjælpe dig på vej!


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.