Lona Fack

Coach, Mentor

Stoholm Jyll.

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Session/samtale 850 kr. Aftal tid

7 sessioner/samtaler - stress 5.500 kr. Aftal tid

Forebyggelse og/eller behandling af stress.

10 coaching sessioner/samtaler 7.650 kr. Aftal tid

Hver 10. session er gratis.

Alle sessionerne skal dog bruges inden for 12 måneder. Kan gives som gave.

Session/samtale, unge og studerende (14-25 år) 650 kr. Aftal tid

Rabat ca. 25%.

7 sessioner/samtaler, unge og studerende (14-25 år) – stress 4.300 kr. Aftal tid

Forebyggelse og/eller behandling af stress.

7 sessioner/samtaler, unge og studerende (14-25 år) 4.000 kr. Aftal tid

Rabat ca. 30%.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hjælper dig med at finde ind til de beslutninger, der bringer dig videre i livet. Lona Fack - Coach, Mentor

Beskrivelse

Velkommen her! Mit navn er Lona Fack

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg hjælper med at finde eller genfinde vejen til glæde og motivation for en bedre og mere åndbar tilværelse.

 • Se muligheder fremfor begrænsninger
 • Motivere og inspirere dig til at sætte mål i dit liv
 • Skabe struktur, så vejen mod målet bliver mere overskuelig
 • Forebygge og/eller håndtere stress


Unge og studerende: forventningspres eller eksamensangst?

Uanset hvad dine udfordringer må være – store som små – så brænder mit hjerte for at hjælpe dig derhen, hvor du kan se et håb og se muligheder for at vende din situation til din fordel. Jeg hjælper med at ...

 • Planlægge dine præstationer og sige farvel til eksamensangst
 • Være den du er – så du "skinner" bedst muligt
 • Du bliver god til at finde din indre styrke og holde godt fast i den og dig selv


Landmand: Hvordan ser du din fremtid?

Lever tilværelsen som landmand ikke op til dine håb og forventninger, og har du svært ved at overskue i hvilken retning, du skal sigte? Jeg hjælper med at ...

 • At lave personlige strategier/mål samt opfølgning
 • At lave familiestrategier/mål samt opfølgning
 • At lave virksomhedsstrategier/mål samt opfølgning
 • At agere tredjepart i samarbejdet med bank, kreditinstitut, og landbrugets rådgivningscenter

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lona Fack og er i min bedste alder i starten af 50’erne. Min bedste alder, fordi jeg, med en solid erhvervsmæssig ballast, har fundet ind til kernen, af det som betyder mest for mig i arbejdsøjemed; nemlig at hjælpe dig, der oplever, at økonomi, pressede arbejdsforhold eller negative tanker tynger dit liv.

Jeg er uddannet inden for coachingens verden, og bruger coaching som et redskab til at sætte ord på oplevelser, situationer, muligheder mv.

I slut firserne blev jeg færdiguddannet bankrådgiver, og startede som erhvervsrådgiver for landbruget i Sparekassen Kronjylland.
Efterhånden som mine kunder vækstede og fik behov for større kredit, flyttede jeg fra lokalpengeinstituttet til Jyske Bank i midten af 00’erne. Desværre blev de gode tider ikke ved.

Efter mit skifte i 2007 kom finanskrisen rullende, og min rolle som landmandens sparringspartner blev presset. Økonomien var pludselig en anden, og presset efterlod ikke megen tid til at være tæt på landmanden og de behov, som lå udenfor det finansielle. I 2012 skiftede jeg fokus til strategi og projektledelse for Heden og Fjorden.

I dag er jeg coach og mentor med muligheden for at udfylde rollen som den sparringspartner og forhandler, der fokuserer på alt ”det andet”, der fylder omkring økonomien.

Indledende samtale

For at sikre, at du får det optimale ud af sparringen, vil jeg gerne have en indledende samtale med dig.
Her klarlægger vi målet for samarbejdet og forventningsafstemmer ud fra dine personlige overvejelser, ønsker og forhåbninger.

Obs! Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke er økonomisk rådgiver.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

 

 

 

Klientudtalelser

Simone Lund - "Jeg har i mange år kæmpet med alvorlig stress, angst og høje forventninger til mig selv. Sammen med Lona fandt jeg frem til hvad der stresser mig og hvad der er vigtigt for mig, for at være i balance i hverdagen. Lona bidrog både med konkrete teknikker, såsom meditation og vejrtrækningsøvelser, til at få ro i krop og sjæl, samt med tanker og ideer til hvordan jeg kunne opnå mere struktur og mindre stress i min hverdag. Med åbne spørgsmål og ideer, som jeg selv kunne bygge videre på, ændrede Lona min måde at tænke på og jeg kom derved ud af den onde spiral, som jeg var havnet i. Vigtigst af alt fik hun mig til at indse hvor vigtigt det er, at prioritere MIG og de ting som gør mig glad og giver energi, og jeg kunne mærke hvordan min selvtillid og mit gåpåmod voksede for hver gang jeg mødtes med Lona. Lona er et fantastisk behageligt menneske at være i selskab med! Hendes rolige energi og positivitet smitter af på en og man føler sig godt tilpas i hendes selskab. "  Læs mere  Læs mindre

Alexander Frandsen - "Having moved to Denmark September 2014 I found adjusting to life difficult. After two sessions with Lona, I found that my work and social life was adjusting for the better. In all, Lona and I had 5 sessions. Through our sessions together, Lona was able to adjust my mindset. Learning how to negotiate with people. To realising that there is more than one way of accomplishing ones goals. In all, Lona has been good at setting realistic goals and checking up to see if they were accomplished. Lona is incredible good at thinking outside the box when it comes to problem solving, and her ability to empathise with one makes it easy to open up to her "  Læs mere  Læs mindre

Ragini Kastberg (samarbejdspartner) - "Gennem de sidste seks måneder har jeg lært Lona at kende som en udadvendt, åben og varm person. Som leverandør af Lonas hjemmeside, har vi været i tæt dialog hele vejen – lige fra brainstorming omkring indhold og visuel identitet til selve produktionsfasen. Netop i denne proces fremtræder Lonas faglige kvalifikationer tydeligt, da hun altid bidrager med et konstruktivt bud på en løsning, en idé eller en tanke, som man kan bygge videre ud fra”. “Lona har, indirekte i processen, haft en yderst positiv indvirkning på min egen forretningsforståelse, og derved været mere end “bare” en spændende kunde at samarbejde med. Hun er et glædeligt, kærligt og professionelt bekendtskab både som fagperson og privat "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg ville gerne have mere søvn og mere motion. I løbet af få sessioner fik Lona mig til selv at tænke over, hvad der stoppede mig og hjalp mig til selv at vælge at ændre min adfærd. Senere havde jeg et forløb, faktisk ikke særlig mange gange, hvor Lona hjalp mig i gang med at ændre min livsopfattelse til at have et højere selvværd”. “Lona gjorde meget ud af at møde mig der, hvor jeg var og så stille de spørgsmål, der fik mig til at erkende, hvorfor jeg gjorde og var, som jeg var. Hun fik mig bl.a., ved tankeøvelser, til at ændre min overbevisning. Sessionerne med Lona har hjulpet mig til at tage en positiv drejning i livet "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.