Karin Ladefoged - Coach

Karin Ladefoged

Coach

Tommerup

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel Coaching session 700 kr. Aftal tid

Tilbydes også telefonisk efter aftale.

Business Coaching individuel session 750 kr. Aftal tid

Tilbydes også telefonisk efter aftale.

Studerende og arbejdsledige - individuel Coaching session 550 kr. Aftal tid

Tilbydes også telefonisk efter aftale.

Buisness Coaching Team 1.200 kr. Aftal tid

Tilbydes hos jer efter nærmere aftale. Kørsel påregnes.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er det NU du virkelig lytter og handler på dine drømme og ønsker om forandring? Privat og karrieremæssigt? Er du parat til at lade mig støtte dig på rejsen? Karin Ladefoged - Coach

Beskrivelse

Velkommen og tak fordi du kigger med. Som coach kan jeg bl.a.tilbyder jeg dig følgende: 

Life Coaching, Business Coaching & Master Coaching. 

  • Måske kender du følelsen af at noget ikke er helt som du ønsker ? Privat eller på jobbet?
  • Måske mærker du en usikkerhed inden i? Er jeg god nok? Kan jeg,? Må jeg? Tør jeg? 
  • Måske står du overfor store beslutninger, men du savner mod til at tage det første skridt? 
  • Måske drømmer du om et karriere skift og om at lave noget helt andet? Gøre op med "burde & skulle"?
  • Måske har du en lidt for travl hverdag og savner mere nærvær og ro? Og egen tid?
  • Måske savner du at lytte til dig selv fremfor alle andre?
  • Måske oplever du konflikter i dine nære relationer eller i dine arbejdsrelationer?
  • Måske mærker du at tiden er inde til forandring og et venligt skub ?
  • Måske er det noget helt andet der fylder ..?


Min fornemmeste opgave er at møde dig lige der hvor du er, helt uden dom og fordom. Via de rigtige spørgsmål vil jeg støtte og guide dig igennem de udfordringer, længsler og drømmer du har. Privat som arbejdsmæssigt. Sammen tage vi de første  små skridt hen i mod dit mål. Gamle mønster og overbevisninger udfordres og du vil få skabt plads til nye givende strategier.


Du vil gå ud i verden med en ny lethed og en masse konkrete værktøjer,  Du vil indgå aftaler, med dig selv, både store og små. Som din coach vil jeg følge og støtte dig hele vejen, også når det indimellem bliver svært.

Vores samtale foregår i fortrolighed og jeg har som coach 100% tavshedspligt. 

Kontakt: Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan tilbyde dig. Jeg vil bestræbe mig på at svare dig så hurtigt som muligt.  Et af mine ynglingsmantraer, blot til inspiration: If I want to feel supported I must support myself. (Gabbielle Bernstein). Mit første spørgsmål til dig er: Er du mon parat til at støtte dig selv?


Kort om mig: Jeg er certificeret Life & Business Coach i 2014 samt MasterCoach ved Sofia Manning i 2018. Derudover er jeg Life & Mindfulness Advanced Practitioner fra Akademiet for Livsbevidsthed. I 2019 blev jeg certificeret KonfliktCoach. Jeg har 17 års leder erfaring fra den offentlige sektor.

Kærligst,

Karin

Klientudtalelser

Arbejdsledig Lisbeth H. - "Troværdig og inspirerende. Indsigtsfuld og nænsom. "  Læs mere  Læs mindre

Sygeplejerske Sofie B.  - "Fantastisk medlevende og blændende coaching. Empatisk og kærlig."  Læs mere  Læs mindre

Socialrådgiver Carina Roed - "Mit forløb ved Karin har været helt specielt. Jeg startede som værende forvirret og frustreret over manglende ro i mit job samt alle de øvrige ting jeg laver. Hele tiden var jeg på vej videre. Med hjælp og coaching fra Karin, fik jeg peget mig ind på hvad det gjorde ved mig, at have disse mønstre. Ved Karins støtte, varme og gode reflekterende spørgsmål fandt jeg ud af, at jeg egentlig var OK og at mine valg er OK. Jeg fik redskaber til at hvile i mine valg og handlinger. Vi lavde aftaler efter hver session. Det virkede godt for mig. Karin udviste en oprigtig interesse og hun var støttende og vedholdende, på den gode måde. Jeg følte mig ikke længere forkert. Karin, 1000 tak."  Læs mere  Læs mindre

Pædagog Jette Nielsen. - "Jeg kan kun anbefale Karin. Jeg kom første gang da bøgen i skoven så småt var sprunget ud. Jeg sluttede mit forløb da skoven falmede. Den forvandling bøgen og skoven tog er et godt billede på den forvandling jeg selv har været igennem. Karin hjalp mig med at finde ud af hvem jeg var og hun hjælp med at sætte ord på udfordringer i mit arbejdsliv. Hun gav mig værktøjer der hjalp mig videre. Mine kollegaer har bemærket ændringerne og jeg føler mere energi og selvværd til de arbejdsmæssige udfordringer. Tak for det skub du gav mig!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere