John Martin Hansen - Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

John Martin Hansen

Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Rødovre

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale; rabat til studerende og pensionister 500 kr. Aftal tid

Par- eller familie samtaler 800 kr. Aftal tid

Par- eller familie samtaler 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 67 92

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

-Når livet ikke er snorlige


Par

Alle par oplever kriser. Nogle så voldsomme, at de har brug for hjælp udefra til at takle det.

Lige så forelsket man kan være i et andet menneske, lige så såret og vred kan man blive på den selvsamme person.


Ofte opstår problemerne ved at man ikke tager tid til at lytte til- og forstå hinandens behov. Vi mennesker er meget forskellige og virkelig at forstå den andens kærlighedssprog (hvad er det der fylder min partners "kærlighedsbeholder" op) er helt grundlæggende for at bevare et godt og sundt parforhold.


Når vi bliver såret, har vi en tendens til at bygge mure af forsvar op, med det resultat at vi oplever at stå og råbe hen over hinandens mure. Afstanden bliver større og større og kærligheden mindre. MEN! - I virkeligheden skal der ikke altid så meget hjælp til. Ofte er det små sten i skoen som generer; men hvis ikke vi gør noget ved det, ja, så ender det med at vi "tager vores gode tøj" og går hver til sit. Sådan behøver det ikke at være.


At gå til samtaler som par, kan være noget af det vigtigste I gør, hvis I vil nære den kærlighed som kan give jer et langt og udviklende samliv. Min opgave er blandt andet at hjælpe jer ud af dårlige mønstre, så I genopdager det som I engang forelskede jer i. Sammen vil I kunne gå på opdagelse, og undervejs opdage nye måder at forholde jer til hinanden på. Som parterapeut er jeg forvisset om, og har erfaring med, at I kan genfinde og opdage sider af hinanden, som kan give jer et nyt perspektiv på det som er blevet fastlåst. Vejen til genoprettelse går gennem at se, høre og møde- og blive mødt- af sin partner.


Jeg håber I vil give jer selv- og kærligheden, de optimale betingelser!!


Familier

Familiesamtaler med en eller flere voksne, og evt. børn, tilstede, kan have en langt større effekt end mange forestiller sig. I familieterapien er der et kendt udsagn som lyder; "Hvad børn ikke ved har de ondt af". Det betyder, at børn har godt af at overvære samlivets forhandlinger. Fantasien er ofte meget værre end virkeligheden, så når børn får lov til at lytte til forældrene, og se at de får hjælp til at løse problemerne, skaber det tryghed og ro i børnene.


Når et familiemedlem har et problem, har hele familien nemlig et fælles ansvar og anliggende. Det kan godt være at problemet ser ud til at være opstået hos én, men løsningen på problemet findes i fællesskabet. Og her må de voksne påtage sig lederskabet, omsorgskapaciteten og tydeligheden.


Børn vil hellere end gerne samarbejde, men de er og bliver børn!  Ofte har jeg mødt voksne som har givet ansvaret fra sig, med det resultat at børnene har påtaget sig et ansvar, som de hverken kan eller skal have.


Her kan nogle samtaler som familie løse op i fastlåste mønstre. Når den voksne får hjælp til at tage lederskabet på sig, falder børnene hurtigt til ro.


Udover samtaler med børnefamilier, kan familierådgivning og terapi være samtaler med voksne søskende eller andre familiære relationer.


Individuel samtale

Manglende selvværd, vanskelige forhold til venner eller familie, angst og fobier... Listen kan være lang når det gælder problemer vi bærer rundt på.


Men! hvis du går alene med et problem, kan det ende med, at du føler at du bliver identisk med problemet.


Som par-og familieterapeut er jeg optaget af, at du får set dit problem i den sammenhæng det er opstået. Dermed bliver det lettere for dig at forstå problemet.


Måske er du så "brændt" af nogle relationer du har- eller har haft- at du ikke kan forestille dig, at de selvsamme mennesker kan blive en del af løsningen.


Men! Det som du før boksede med alene, kan nu udspille sig i et rum af fortrolighed og tryghed. Jeg sørger for, at du kan få talt om det vanskelige, og eksempelvis får sagt det højt til den ven eller det familiemedlem som du har det svært med.


Hvis du er i tvivl om jeg er den rette terapeut for dig/jer, vil jeg gerne tage en uforpligtende forsamtale, før du/I beslutter dig...Om mig:

Jeg er eksamineret familie-og parterapeut, og medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF). Desuden er jeg uddannet lærer, og har undervist i sammenlagt 15 år- de seneste fem år med særlig fokus på familieklasser, forældresamarbejde og inklusion. Fra august 2015 arbejder jeg deltids som familiebehandler i Holbæk kommune. Jeg har også fungeret som frikirkepræst både i Norge og på Frederiksberg, og har derfra en bred vifte af erfaringer.


Fra jeg var helt ung har jeg arbejdet både professionelt og i frivillig arbejde med børn, unge og familier. Jeg har bl.a. haft det privilegium at bo i Norge, hvor jeg sammen med min familie boede og arbejdede blandt unge og voksne, som videreuddannede sig indenfor kirkeligt regi.


Som præst i en frikirke, har jeg haft mange samtaler med unge og voksne, par og familier som på den ene eller anden måde havde brug for hjælp til at blive afklaret i deres tro og i eksistentielle forhold i livet.


I skoleregi har jeg arbejdet med børnefamilier som på den ene eller anden måde har brug for hjælp. Altid med det for øje, at samarbejdet mellem de voksne og børnene er vigtigt for at få et holdbart resultat.

 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.