John Martin Hansen - Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF, Supervisor

John Martin Hansen

Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF, Supervisor

Fårevejle , Ballerup , Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Udvidet par- eller familieterapi 2.400 kr. Aftal tid

Giv jer selv mulighed for at trække vejret lidt roligere og fordybe jer i processen Jeg tilbyder god tid til at arbejde lidt mere og nå lidt længere end sædvanligt. Undervejs vil der være en indlagt pause, hvor I måske kan spise mad i ro og mag og gå en tur i de skønne omgivelser.

Supervision i gruppe 1.250 kr. Aftal tid

Relateret til din arbejdssituation kan du få hjælp til at bearbejde, udvikle og bevare arbejdsglæden i det fag du arbejder i til daglig. Jeg har særlig erfaring indenfor faggrupper som psykologer, lærere & pædagoger samt præster og kirkelige ansatte.

Pris 1250,- pr. person

Supervision, individuelt 800 kr. Aftal tid

Relateret til din arbejdssituation kan du få hjælp til at bearbejde, udvikle og bevare arbejdsglæden i det fag du arbejder i til daglig. Jeg har særlig erfaring indenfor faggrupper som psykologer, lærere & pædagoger samt præster og kirkelige ansatte.

Familieterapi 1.375 kr. Aftal tid

Familieterapi har følgende fordele: Der er ikke en i familien som føler sig som ‘det sorte får’ Alle hører hvad der bliver sagt- og dermed bliver der ikke rum for negative ‘fantasier’ Børnene giver ofte meget værdifuld information til de voksne Børnene falder til ro når de mærker at far og mor påtager sig ansvaret og får løst problemerne Familieterapi kan både være forebyggende og helende Når familien har en god balance med rammer, tryghed og respektfuld kommunikation vil de enkelte medlemmer i familien komme i balance.

En god terapeutisk proces vil skubbe til negative mønstre, indlærte vaner og uhensigtsmæssig kommunikation. En familieterapeut melder sig midlertidig ind i familien, og kan være med til at pege på, når familiedynamikken bliver symptomskabende eller symptombevarende.

Målet er, at ændre samlivet, så alle får plads til at udvikle sig. En eller flere i familien kan være ”symptombærer” Det kan f.eks. være et af børnene, som har problemer i skolen. Hvis man da fokuserer på at det er barnet eller den unge som skal “repareres”, glemmer man, at se på at problemet måske kommer fra en helt anden kant. Det kan være at forældrene ofte skændes og atmosfæren i familien er anspændt. Den anspændthed tager børnene med sig, og de får så “luft” for frustrationerne i skolen. Hermed bliver det symptombehandling i stedet for problemløsning udelukkende at kigge på barnet eller den unge. Forstå og mød barnet Børn vil hellere end gerne samarbejde, men de er og bliver børn! Hvis voksne kommer til at give ansvaret fra sig, påtager børnene sig et ansvar, som de hverken kan eller skal have. Her kan samtaler som familie løse op i fastlåste mønstre. Når den voksne får hjælp til at tage lederskabet på sig, falder børnene hurtigt til ro- også selvom de vil teste de voksne; ”mener de nu også det de siger?!”

Det kan godt være de små i familien blot skal sidde og tegne ved et bord, mens resten af familien taler med terapeuten. Men ørerne er på stilke og børnene fornemmer klart hvad der foregår. I familieterapien er der et kendt udsagn som lyder; ”Hvad børn ikke ved har de ondt af”. Det betyder, at børn netop har godt af at overvære samlivets forhandlinger, også selvom disse af og til bliver noget højrøstede. Fantasien er ofte ”værre” end virkeligheden, så når børn får lov til at lytte til forældrene- og se at de får hjælp til at løse problemerne, skaber det tryghed og ro i børnene. Det kan hurtigt mærkes på hjemmefronten.

Udover samtaler med børnefamilier, kan familierådgivning og familieterapi være samtaler med forældrene, voksne søskende eller andre familiære relationer. Derudover kan det også være vigtige samtaler med familier hvor far og mor har valgt at lade sig skille, og hvor samarbejdet omkring børnene ikke fungerer optimalt, eller ligefrem er gået helt i hårknude. For børnenes skyld- og dermed også for de voksne- kan det have stor betydning at få skabt et godt samarbejde.

Parterapi 1.375 kr. Aftal tid

Kærligheden må næres og vedligeholdes for ikke at dø. Kærlighed kan også staves “hårdt arbejde”. At bygge eller genoprette en sund og kærlig relation handler både om måden vi taler- og er sammen på. Det handler også om at ville række ud til hinanden; og måske være den første som tør sige ’undskyld’. ​ Som ægtefælle, far og terapeut, ved jeg at sunde relationer ikke vokser af sig selv. I par- og familieterapien arbejder jeg helhedsorienteret og systemisk. Det betyder, at ingen skal stå alene tilbage og føle sig ’som problemet’, men dem der er omkring en, er med på rejsen mod en sundere relation- hvad enten det hedder venskab, parforhold eller familie.

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Jeg lægger stor vægt på at skabe et rum, hvor der er plads til at være dén du er. Åbenhed, respekt og ligeværdighed er vigtige værdier for mig som menneske og terapeut. Tillid er en vigtig del af det terapeutiske arbejde, fordi du/I viser sårbarhed, men det bliver også en hjælp til at se dit/jeres liv med nye øjne.

Kærligheden må næres og vedligeholdes for ikke at dø. Kærlighed kan også staves “hårdt arbejde”. At bygge eller genoprette en sund og kærlig relation handler både om måden vi taler- og er sammen på. Det handler også om at ville række ud til hinanden; og måske være den første som tør sige ’undskyld’. ​ Som ægtefælle, far og terapeut, ved jeg at sunde relationer ikke vokser af sig selv. I par- og familieterapien arbejder jeg helhedsorienteret og systemisk. Det betyder, at ingen skal stå alene tilbage og føle sig ’som problemet’, men dem der er omkring en, er med på rejsen mod en sundere relation- hvad enten det hedder venskab, parforhold eller familie.

Parterapi, studerende, pensionister og arbejdsledige 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi, studerende, pensionister og arbejdsledige 600 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Supervision, individuelt (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

parterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hvis afstand, sygdom el.a. forhindrer jer i at møde op i klinikken, er online videokonsultation en god løsning. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Bliv set, hørt og mødt Forstå dig selv- og andre bedre Kom i positiv udviking John Martin Hansen - Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF, Supervisor

Beskrivelse

Hvis du oplever at gå i ring, sidde uhjælpelig fast i noget, eller bare ikke kan se klart, vil et samtaleforløb kunne give dig den fornødne selvindsigt og hjælp til at finde vejen på ny. 

Her kan du se eksempler på hvad et forløb kan hjælpe dig/jer med:
-       Udviklende kommunikation og kærlighed i parforholdet
-
       Sunde relationer i familien og på arbejdspladsen
-
       Et liv med mindre stress
-
       Angsthåndtering- at erstatte kontrol med tillid
-
       Kom godt igennem tab, og oplev sorgprocessens helende kræfter
-
       Forstå dine behov bag depressionen, og dens muligheder for et rigere liv
-
       Hjælp når der har været utroskab 
-
       Når skilsmissen banker på døren
-
       Når børn reagerer på forældrekonflikter, skilsmisse o.a.
-
       Eksistentielle problemstillinger
-
       Samarbejde med skole og sociale myndigheder
-
       Skilsmissegrupper for børn (og forældre)
 
Par

Alle par oplever kriser. Men bag krisen kan der gemme sig en mulighed for et bedre liv sammen
Lige så forelsket man kan være i et andet menneske, lige så såret og vred kan man blive på den selvsamme person.
Ofte opstår problemerne ved at man ikke tager tid til at lytte til- og forstå hinandens behov. Vi mennesker er meget forskellige og virkelig at forstå den andens kærlighedssprog (hvad er det der fylder min partners "kærlighedsbeholder" op) er helt grundlæggende for at bevare et godt og sundt parforhold.
Når vi bliver såret, har vi en tendens til at bygge mure af forsvar op, med det resultat at vi oplever at stå og råbe hen over hinandens mure. Afstanden bliver større og større og kærligheden mindre. MEN! - I virkeligheden skal der ikke altid så meget hjælp til. Ofte er det små sten i skoen som generer; men hvis ikke vi gør noget ved det, ja, så ender det med at vi "tager vores gode tøj" og går hver til sit. Sådan behøver det ikke at være.
At gå til samtaler som par, kan være noget af det vigtigste I gør, hvis I vil nære den kærlighed som kan give jer et langt og udviklende samliv. Min opgave er blandt andet at hjælpe jer ud af dårlige mønstre, så I genopdager det som I engang forelskede jer i. Sammen vil I kunne gå på opdagelse, og undervejs opdage nye måder at forholde jer til hinanden på. Som parterapeut har jeg erfaring med mange par, som har  genfundet kærligheden og opdaget sider af hinanden, som har givet dem et nyt perspektiv på det som har været fastlåst. Vejen derhen går gennem at se, høre og møde- og blive mødt- af sin partner.
Jeg håber I vil give jer selv- og kærligheden, de optimale betingelser!!

Familier

Familiesamtaler med en eller flere voksne, og evt. børn, tilstede, kan have en langt større effekt end mange forestiller sig. I familieterapien er der et kendt udsagn som lyder; "Hvad børn ikke ved har de ondt af". Det betyder, at børn har godt af at overvære samlivets forhandlinger. Fantasien er ofte meget værre end virkeligheden, så når børn får lov til at lytte til forældrene, og se at de får hjælp til at løse problemerne, skaber det tryghed og ro i børnene.
Når et familiemedlem har et problem, har hele familien nemlig et fælles ansvar og anliggende. Det kan godt være at problemet ser ud til at være opstået hos én, men løsningen på problemet findes i fællesskabet. Og her må de voksne påtage sig lederskabet, omsorgskapaciteten og tydeligheden.
Børn vil hellere end gerne samarbejde, men de er og bliver børn!  Ofte har jeg mødt voksne som har givet ansvaret fra sig, med det resultat at børnene har påtaget sig et ansvar, som de hverken kan eller skal have.
Her kan nogle samtaler som familie løse op i fastlåste mønstre. Når den voksne får hjælp til at tage lederskabet på sig, falder børnene hurtigt til ro.
Udover samtaler med børnefamilier, kan familierådgivning og terapi være samtaler med voksne søskende eller andre familiære relationer.


Individuel samtale

Manglende selvværd, vanskelige forhold til venner eller familie, angst og fobier... Listen kan være lang når det gælder problemer vi bærer rundt på.
Men! hvis du går alene med et problem, kan det ende med, at du føler at du bliver identisk med problemet.
Som par-og familieterapeut er jeg optaget af, at du får set dit problem i den sammenhæng det er opstået. Dermed bliver det lettere for dig at forstå problemet.
Måske er du så "brændt" af nogle relationer du har- eller har haft- at du ikke kan forestille dig, at de selvsamme mennesker kan blive en del af løsningen.
Men! Det som du før boksede med alene, kan nu udspille sig i et rum af fortrolighed og tryghed. Jeg sørger for, at du kan få talt om det vanskelige, og eksempelvis får sagt det højt til den ven eller det familiemedlem som du har det svært med.

Om mig:

Jeg er eksamineret familie-/par og psykoterapeut, samt supervisor, og medlem af Dansk psykoterapeutforening (MPF).

Jeg er oprindelig uddannet lærer, og har undervist i sammenlagt 15 år- En del år med særlig fokus på familieklasser, forældresamarbejde, skilsmissegrupper og inklusion. 


Fra jeg var helt ung har jeg arbejdet både professionelt og i frivilligt arbejde med børn, unge og familier. Jeg har bl.a. haft det privilegium at bo i Norge, hvor jeg sammen med min familie boede og arbejdede blandt unge og voksne, som videreuddannede sig indenfor kirkeligt regi.

Som præst i en frikirke, har jeg haft mange samtaler med unge og voksne, par og familier som på den ene eller anden måde havde brug for hjælp til at blive afklaret i deres tro og i eksistentielle forhold i livet.
Fra august 2015 til maj 2018 har jeg arbejdet som familiebehandler i Holbæk kommune. Jeg har også ligeledes været frikirkepræst både i Norge og på Frederiksberg, og har derfra en bred vifte af erfaringer.

Velkommen til 'Fyrtårnet' i Fårevejle (Ordrup) hvor jeg, sammen med min familie har bygget et skønt retrætested med smuk udsigt, skønne rammer og masser af fred og ro. se vores hjemmeside: fyrtårnet.com

Jeg har ligeledes klinik i Ballerup, hvor du også kan kan booke mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig / jer!


Klientudtalelser

Par med to voksne børn - "Det har hjulpet meget at vi nu tør være åbne og ærlige overfor hinanden og fortæller hvordan vi har det. Sammen med medicinsk behandling for depression, har forløbet gjort at både ægteskabet, vores børn og os alle fire som familie har fået det rigtig godt. Det føles helt fantastisk! HVis vi engang kommer i problemer igen, vil vi helt sikkert kontakte dig."  Læs mere  Læs mindre

Par - "Mine samtaler med John har handlet om at mærke mig selv. Hos John var der plads til min tristhed, tårer og forvirring. Døre i mit hus blev åbnet og udvidede et kendskab til mig selv. Da min mand begyndte at deltage i samtalerne, oplevede vi begge en forståelse og empati fra John, til trods for at John havde kendt mig længst. Det betød meget for min mand. Jeg/vi kørte altid lettet og glade fra John, og jeg vil kontakte John igen, hvis livet bliver trist og svært."  Læs mere  Læs mindre

kvinde - "Jeg har været meget glad for de samtaler jeg har haft hos John. Det har for mig betydning, at John har en kristen livsholdning. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle få brug for at komme til samtale hos en terapeut, men synes det har været godt med samtalerne hos John. Han er god til at lytte og stille spørgsmål, så man selv skal "arbejde med". Det mener jeg er vigtigt, da jeg jo selv skal videre i mit liv. han er meget behagelig og virker beroligende og meget venlig, at sidde overfor. Har faktisk efterfølgende anbefalet ham til flere i min omgangskreds"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.