Charlotte Skaaning - Psykoterapeut, Mentor, Coach

Charlotte Skaaning

Psykoterapeut, Mentor, Coach

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

psykoterapi - mindfulness - coaching ro - balance - nærvær i krop og sind Charlotte Skaaning - Psykoterapeut, Mentor, Coach

Beskrivelse

Denne profil er ikke aktiv og mentor kan ikke kontaktes via gomentor

For individuelle med vægt på fordybelse, indsigt og heling i krop, sind, følelsesmæssigt og med respekt og i ydmyghed for det unikke i dig. Det medmenneskelige møde, hvor du kan hele og finde frihed til at leve det liv, du længes efter.

PARTERAPI OG TERAPI/SUPERVISION I ANDRE RELATIONER

For jer der har brug for at løse op for fastlåste situationer: kærestepar, ægtepar, parter i familien, kollegaer, venner/veninder m.v. Terapi der foregår i respekt for hver jeres forskellighed og med vægt på at give plads og rum til alles stemme.

COACHING

Coaching – at frigøre dine potentialer. At sætte skub i forandringer, styrke selvværd og opnå balance mellem dine værdier, mål og visioner. Nøgleordene er hjælp til selvhjælp.

MINDFULNESS

At være nærværende med det, der er – i accept og venlighed til dig selv, dine relationer, dit liv.

 Klientudtalelser

Kira Lambert Olsen - "Rigtig god session. Jeg havde aldrig været hos Charlotte før, men hun fik mig til at føle mig utrolig godt tilpas og tryg. Tiden fløj afsted og da jeg gik derfra, havde jeg følelsen af, at havde fået nogle gode redskaber med mig hjem."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere