Charlotte Bøttger - Stresscoach, Coach, Mentor

Charlotte Bøttger

Stresscoach, Coach, Mentor

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Tag føringen i dit liv med mindre stress og større overskud. I et stresscoaching forløb arbejder vi på, at du får mere overskud, både fysisk og psykisk. Charlotte Bøttger - Stresscoach, Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke en aktiv profil - kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp

 

Ved en målrette afstressende indsats, med fokus på dig og dine behov, vil jeg hjælpe dig med at få stressen ud af kroppen, og til hvordan du fremadrettet kan forebygge og håndtere stress.

 

 

Stress er en ubalance i hormonsystemet, hver gang vi oplever stress, bliver stress hormonerne adrenalin og kortisol udløst i vores system.

Det kaldes for en “flugt eller kamp” respons.

Men i vores moderne liv, er løsningen sjældent at kæmpe eller flygte, og så risikerer vi at brænde inde med stressen.

 

 

Tegn på stress kan være mange, men hvis du igennem længere tid har følt, at du ikke kan få din hverdag til at hænge sammen,

at du har uro i kroppen, er glemsom, har mange tanker der kører rundt i dit hovedet, og du oplever måske også problmer med at sove godt nok. 

Så kan det være tegn på, at du er overbelastet og stresset.

 

Med den rette støtte og indsats, kan jeg hjælpe dig med at blive stressfri og genfinde din balance.

 

 

I et stresscoaching forløbe vil vi koncentrere os om at:

 

Du kan identificere stressårsager og begrænse/stoppe yderlige stress påvirkninger

.

Du vil lære at afstresse din krop, efter en individuel plan tilpasset dig.

 

Du vil blive bevidst om dine vaner, overbevisninger og værdier.

 

Du vil identificere nye mål og visioner for dit liv.

 

 

Du vil lære at skabe nye tankemønstre til at afhjælpe din situation.

 

Du vil genvinde balancen i dit liv.

 

 .

Forløbet er en praktisk og målrettet indsats, hvor du vil få effektive værktøjer og metoder til at håndtere balancen imellem dit arbejde og privatliv. 

Et stresscoaching forløb strækker sig typisk over 2 - 2,5 måneder, hvor vi mødes 7 gange

I gennem forløbet vil du vil igen få overskud - både psykisk og fysisk, til at få din hverdag til at hænge sammen.

 

Hvis du er i tvivl om du har stress og ville have glæde af stresscoaching, er du altid velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende, enten på telefon eller mail.

 

 

Lifecoaching

Lifecoaching en betegnelse for coaching, der ikke kun handler om arbejdslivet, men som går et skridt dybere og inddrager hele livet. Ved hjælp af ID Lifecoaching hjælper jeg mennesker med at finde indre svar, at opdage nye muligheder og udvikle glemte ressourcer både i det professionelle og private liv.

ID Lifecoaching er en professionel dialog der tager udgangspunkt i dig, dine mål og visioner. Med en avanceret spørgeteknik hjælper jeg dig med at sætte tingene i et andet perspektiv og til at vende blikket imod nye muligheder.

 

Lifecoaching er for dig, hvis du ønsker:

• At blive bedre til at finde balancen imellem arbejde og privat liv

• At finde din personlige mission i livet og få klarhed over personlige værdier

• At få motivation og struktur og støtte til at opnå bedre og hurtigere resultater

• At få udviklet din karriere

• At få større selvtillid og selvværd og blive bedre til at sige fra

• At få bedre relationer til andre mennesker

• At nå dine mål og føre dine drømme ud i livet

• At få hjælp til dine prioriteringer i livet og skabe det liv, du ønsker dig

 

Så hvis du står et sted i dit liv lige nu – privat eller professionelt – og ønsker at skabe vedvarende forandringer på et dybere plan er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

 

Om mig

Jeg hedder Charlotte og er privat praktiserende coach og beskæftiger mig med stressrådgivning, stresscoaching og Life coaching for private og virksomheder.

Jeg er startet som selvstændig coach, da mit mål her i livet er at guide, støtte og rådgive andre mennesker til at få skabt ro og balance i livet. Jeg møder altid mine klienter med et åbent hjerte og respekt i et fortroligt rum, hvor jeg med min faglighed og værktøjer hjælper det enkelte menneske med at finde vej til varige forandringer i livet.

 

Erfaring

De sidste 15 år har jeg arbejdet med mennesker i alle aldre inden for områderne vejledning, coaching og mentoring. I en lang årrække som afdelingsleder inden for sundhedssektoren med fokus på personaleledelse, stresshåndtering, arbejdsmiljø og konflikthåndtering. Personligt har jeg selv mærket til at have stress og være ude af balance. Med et krævende arbejde, uddannelse og 4 børn ved jeg derfor personligt, hvad det gør ved det enkelte menneske og omgivelserne, at være i denne tilstand og hvor vigtigt det er at få hjælp til at genvinde balancen i livet.

 

Uddannelse

Certificeret Stresscoach. Forebyg Stress, Bjarne Toftegaard.

Certificeret ID Lifecoach. ID Academy, Ole Vadum Dahl.

Kognitiv coaching og konflikt håndtering i organisationer – være dygtig selvledelse effektfuld dialog. Copenhagen Business School.

 

Forespørg på en tid allerede nu i min kalender eller kontakt mig ganske uforpligtende og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

 

 

Klientudtalelser

Line - "Jeg kan virkelig anbefale et coachingforløb hos Charlotte. Jeg har fået så mange gode redskaber, som jeg har lært at bruge i min hverdag - både til at reducere og forebygge stress. Hos Charlotte er der en behagelig og professionel atmosfære. Hun møder én i øjenhøjde, og man føler sig rigtig godt tilpas i hendes selskab. Forløbet er struktureret og indeholder små øvelser fra gang til gang, hvilket giver én en stærk fornemmelse af at "være på vej". "  Læs mere  Læs mindre

Pia - "Som vestjyde har jeg været vant til at se mit liv og verden som et sort - hvidt billede, jeg havde svært ved har se, hvordan en stress coach kunne hjælp mig med at komme videre. Charlotte har i gennem stress coach forløbet, hjulpet mig med at se livet, både personligt og arbejdsmæssigt, i flere perspektiver. Charlotte har under forløbet udvist empati og sympati, hun har været lyttende og nysgerrige på hvordan jeg så verden omkring mig. Hun har ( Med en skeptiker som jeg var) Fået mig til at føle mig tryg med hendes ærlige og hjælpsomme måde at være på. Hun har en naturlig anerkendende tilgang og hun arbejder struktureret og målbevidst så jeg hele tiden har vidst hvilken vej jeg skulle. Jeg kan kun varmt anbefale Charlotte."  Læs mere  Læs mindre

Ingrid - "Jeg har lært Charlotte at kende som en engageret og fokuseret coach, der koncentrerer sig 210% om mit tema: Stress. En ting der virkelig kunne stresse mig var, mit barns stress og deraf følgende udfordringer ved putning. Ved at jeg ikke fik min søvn, havde jeg ikke overskud i hverdagen, til at være den person jeg gerne ville være. Jeg har fået konkrete værktøjer til at håndtere mit barns stress når han skulle sove. Ved at bruge de konkrete værktøjer tog putningen fra at tage en time til halvanden til nu at vare et kvarter. Mit barns stress - og min egen stress - er håndteret og jeg er taknemmelig for at jeg lærte Charlotte at kende. Mine varmeste anbefalinger til hende. "  Læs mere  Læs mindre

Marlene - "“Jeg har afsluttet et stressforløb hos Charlotte, primært pga. arbejdsrelateret stress. Charlotte har med sin anerkende, lyttende, empatiske, nærværende og strukturet tilgang, hjulpet mig til at skabe et trygt rum med overskud, og plads til forandring og udvikling. Hun har givet mig redskaber til at træffe beslutninger, og styrken til at holde fast i dem. Jeg kan nu sove om natten og slippe mine tanker, og komme igennem min hverdag uden at mærke uro i kroppen og kaos i mit hovedet.” Jeg giver Charlotte mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Annette - "Kære Charlotte Jeg har lige brug for at fortælle dig, hvor meget din stresscoaching har betydet for mig. Din evne til at "høre" det usagte og give mig de helt rigtige redskaber på min rejse til at blive en bedre version af mig selv. En bedre kæreste, mor, veninde og kollega! Jeg troede aldrig, jeg skulle komme ud af min stress, havde prøvet så mange ting, lyttet til masser af råd, men intet gjorde den helt store forskel. Lige indtil du kom ind i billedet og 7 samtaler senere, kan jeg endelig nyde min familie og går glad på arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale dig. Din tilgang og nærvær har været fantastisk. Den bedste beslutning jeg har taget i meget lang tid! Hilsner fra Annette"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.