Anne Bäcklund Pedersen - Psykoterapeut, ID psykoterapeut

Anne Bäcklund Pedersen

Psykoterapeut, ID psykoterapeut

Silkeborg

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale - unge ml. 13 og 17 år 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale - unge ml. 13 og 17 år, rabat ved forløb 6.000 kr. Aftal tid

Rabat ved forløb - 10 sessioner

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale - rabat ved forløb, 10 sessioner 7.000 kr. Aftal tid

Forløb på ti samtaler

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 67 57

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Tid til forandring - tid til omsorg for dig Anne Bäcklund Pedersen - Psykoterapeut, ID psykoterapeut

Beskrivelse

Vi er alle hele unikke mennesker. Livets vej kan bringe os ud af fatning og væk fra os selv. Terapi kan hjælpe dig med at finde hjem til dig selv igen.

 

Uanset hvor du befinder dig i livet, om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, så er det aldrig for sent at udvikle og forandre sig. Vi har alle brug for at blive set og føle os som det specielle menneske, vi er. Jeg vil gerne hjælpe dig med at skabe de forandringer, du ønsker i dit liv. 

 

I terapien kan vi blandt andet arbejde med følgende temaer:

 


 • Relationer - til dine forældre, partner, børn, kollegaer
 • Barndommen, tilknytning og minder, der er svære at rumme
 • Grænsesætning, at sige til og fra
 • Stress
 • Selvværdsproblemer
 • Skilsmisse
 • Krise i parforholdet
 • Sorg og tab
 • Livskriser
 • Livsændringer
 • Tanker om døden og sygdom
 • Udfordringer som ung

 

En forandringsproces kræver både ansvar, erkendelse, mod, vilje samt tid. Vejen hjem til os selv, med det vi nu hver især har med os, kan være snørklet og udfordrende. Med små skridt ad gangen kan vi se det, der er at se, få følelserne forløst og integreret, så vi kan bære os selv alene og sammen med andre.

 

Terapirummet er et fristed, hvor der er plads til fordybelse og reflektion. Vi tager udgangspunkt i dig, hvor du er lige nu, og hvad du ønsker at arbejde med.

 

I samtalen kan vi, alt efter hvad du ønsker at arbejde med, vælge at arbejde med drømme, figuropstillinger, tegninger samt skabe god fornemmelse for og kontakt til din krop.

 

Jeg er certificeret ID-psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt ID-psykoterapeutforeningen og har sideløbende taget kurser i drømmetydning. Derudover har jeg de sidste 25 år arbejdet indenfor økonomi og regnskab, hvor jeg bla. har taget en HD-R samt en lederuddannelse. Jeg nyder at kunne bruge både den menneskelige og rationelle side af mig selv i mit arbejdsliv.

 
Jeg er født i 1970 og mor til to.

 

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du ønsker at aftale en tid til samtale.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere