Anne Bäcklund - Psykoterapeut, ID psykoterapeut

Anne Bäcklund

Psykoterapeut, ID psykoterapeut

Silkeborg

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale - unge ml. 13 og 17 år 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale - unge ml. 13 og 17 år, rabat ved forløb 6.000 kr. Aftal tid

Rabat ved forløb - 10 sessioner

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale - rabat ved forløb, 10 sessioner 7.000 kr. Aftal tid

Forløb på ti samtaler

Individuel samtale - med lægehenvisning egenbetaling 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Tid til forandring - tid til omsorg for dig Anne Bäcklund - Psykoterapeut, ID psykoterapeut

Beskrivelse

Vi er alle hele unikke mennesker. Livets vej kan bringe os ud af fatning og væk fra os selv. Terapi kan hjælpe dig med at finde hjem til dig selv igen.

Uanset hvor du befinder dig i livet, om du er mand eller kvinde, ung eller ældre, så er det aldrig for sent at udvikle og forandre sig. Vi har alle brug for at blive set og føle os som det specielle menneske, vi er. Jeg vil gerne hjælpe dig med at skabe de forandringer, du ønsker i dit liv. 

 

I terapien kan vi blandt andet arbejde med følgende temaer:

 • Skilsmisse - at komme ud på den anden side uden offerrolle, bitterhed, vrede mv.
 • Relationer - til mor, far, partner, børn mv.
 • Barndommen, tilknytning og minder, der er svære at rumme
 • Midtvejskrise - hvem er du her midtvejs i livet, hvad skal du nu. Overgangen kan være udfordrende 
 • Grænsesætning, at sige til og fra
 • Stress - når du har fået nok
 • Selvværdsproblemer
 • Krise i parforholdet
 • Sorg og tab
 • Livskriser
 • Udfordringer som ung

 

En forandringsproces kræver både ansvar, erkendelse, mod, vilje samt tid. Vejen hjem til os selv, med det vi nu hver især har med os, kan være snørklet og udfordrende. Med små skridt ad gangen kan vi se det, der er at se, få følelserne forløst og integreret, så vi kan bære os selv alene og sammen med andre.

Terapirummet er et fristed, hvor der er plads til fordybelse og reflektion. Vi tager udgangspunkt i dig, hvor du er lige nu, og hvad du ønsker at arbejde med.


Jeg er født i 1970 og mor til to. Jeg er certificeret ID-psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening og har sideløbende taget kurser i drømmetydning.

I knap 30 år har jeg arbejdet med økonomi og regnskab, først som revisor, hvor jeg fik en HD i regnskab og derefter i forskellige stillinger som regnskabschef. Det, at have personaleansvar og arbejde med mennesker sammen med en diplomlederuddannelse, gjorde mig nysgerrig og førte til, at jeg tog uddannelsen som psykoterapeut. Jeg har siden 2012 haft klienter i terapi sideløbende med mit job som regnskabschef. I starten af 2018 tog jeg springet til kun at arbejde med klienter. Jeg nyder i dag at kunne bruge både den menneskelige og rationelle side af mig selv i mit arbejde.

 

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du ønsker at aftale en tid.

Klientudtalelser

B.L.I - "Efter en periode hvor jeg havde stillet spørgsmål om, hvem jeg var, og hvorfor jeg skulle være på denne jord, valgte jeg at kontakte en terapeut. Jeg havde fået Anne anbefalet af en veninde, som havde fået god hjælp til at komme videre i livet. Sikke en opvågning jeg fik ved at gå i terapi. Pludselig blev det værd at leve igen. Fik styr på hvem jeg var gennem gode samtaler, hvor jeg kunne lære at værdsætte mig selv og fik lov til at mærke, jeg var god nok. Fandt ud af hvorfor jeg gjorde, som jeg gjorde og kunne på den måde rette op hen ad vejen. I dag kan jeg leve et liv, hvor jeg kan give mig selv lov til at gøre ting, som jeg ikke ville have gjort for 2 år siden. Anne er utrolig behagelig at snakke med, og hun forstår at gribe sætningen og stoppe op, og få sat ord og forståelse på, når man udtrykker sine følelser. Hun er en hjertevarm person og dejlig at besøge med hendes ekspertise og forståelse for andre mennesker. B.L.I ❤ "  Læs mere  Læs mindre

Kicki - "Siden 2015 har jeg gået mere eller mindre intensivt hos Anne. Først og fremmest har jeg fået hjælp til at takle de udfordringer livet har givet mig. Både i situationen og ikke mindst hvordan jeg kommer videre. Jeg har ved Annes hjælp formået at kunne finde ind til mig selv og finde ud af hvem jeg er og hvad jeg står for. Jeg har fået forståelse for hvorfor jeg reagerer som jeg gør i forskellige situationer og hvordan jeg kan takle dem bedte muligt - alt sammen med hjerte for mig selv. Jeg er blevet mere autentisk i mit liv, og har hele vejen haft Anne til at guide mig den rigtige vej - og til tider stoppe mig når jeg bruger hovedet for meget og ikke lytter til min krop. En rejse jeg aldrig vil have været for uden, og aldrig ville kunne have klaret uden Annes hjælp. Hun formår med varme og hjerte at favne mig, lytte til mig og støtte mig i min rejse. Anne er utrolig dygtig og har en stor indsigt i psykoterapiens verden. Hun ved hvad hun snakker om og med små anekdoter eller historier fra det virkelige liv formår hun at omsætte fakta til noget håndgribeligt jeg kan tage med mig på min rejse. En kærlig og hjertelig anbefaling herfra. Kicki Juul "  Læs mere  Læs mindre

Trine - "Da jeg blev skilt for 5 år siden begyndte jeg i terapi hos Anne. Jeg havde små børn og var bange for om jeg kunne klare mig og havde det rigtig svært med at bede om hjælp, men er kommet godt igennem et terapiforløb hos Anne, hvor jeg med det samme følte mig tryg og kunne tale frit om mine mange bekymringer og problemer. Det har været en lang personlig rejse at komme dertil hvor jeg er nu, men med Annes hjælp er jeg rigtig stolt af at kunne se og mærke mig selv i den bedste udgave, jeg kan tænke mig. Anne har guidet mig igennem denne proces, som har været vanskelig og svær, jeg har ændret opfattelse af tingene undervejs og har lært mig selv at håndtere mange situationer, som der også fremover vil være med min drenges far. Den super klare og oprigtige interesse Anne har vist mig for mit liv har betydet alt for mig. Trine, 46 år - mor til 2, Silkeborg. "  Læs mere  Læs mindre

Anette - "At gå ved Anne har været min redning, for at blive et helt menneske og få troen på mig selv igen. Anne er yderst kompetent i sit arbejde, samtidig med at hun er et hjertevarmt, kærligt og ærligt menneske. For mig er det en gave hver gang jeg træder ind i hendes rum, og er tryg i hendes kyndige og faglige hænder. Jeg vil til hver en tid give Anne de bedste og varmeste anbefalinger. Kærlig hilsen Anette "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.