Ane Fensteen - Psykoterapeut MPF, Coach

Ane Fensteen

Psykoterapeut MPF, Coach

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Fortrolig og empatisk samtale med tavshedspligt, der gør en afgørende forskel for dig. Ane Fensteen - Psykoterapeut MPF, Coach

Beskrivelse

Velkommen!

At gå i terapi er en investering i dig selv og i din udvikling.

Individuelle terapeutiske samtaler er for dig, som ønsker at skabe en forandring i dit liv.

Udgangspunktet er dit ønske om en forandring i dit liv.

I et psykoterapeutisk forløb kan jeg bl.a. hjælpe dig med:

 • Udfordringer med parforhold og skilsmisse.
 • Relationen til dine børn.
 • Angst og utryghed.
 • Depression og en følelse af håbløshed.
 • En oplevelser af at være stresset.
 • Sorg og kriser, - nye og gamle.
 • Følelser af lavt selvværd, skam og skyld.
 • Opvækst med voksne som drikker eller misbruger.

I terapien vil jeg have fokus på, hvordan du kan få det bedre. Jeg har den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig videre. Måske er du ikke sikker på, hvad du konkret gerne vil arbejde med i terapien, men det kan vi finde ud af sammen.


Når du begynder i terapi, vil du hurtigt opleve at få det bedre. Det som hjælper dig er, at få sat navn på det som er vanskeligt, fordi du får afgrænset det som er svært, til at være dele af dit liv - ikke hele dit liv.

Mange begynder i et terapeutisk forløb, fordi de har det svært med deres følelser, tanker og reaktioner i forskellige situationer. Jeg kan hjælpe dig med at forstå og håndtere dine følelser, tanker og reaktioner.


Samtaler med mig vil have fokus på, hvordan du ser på dit liv lige nu, og på hvordan du får et liv, der er tilfredsstillende for dig. Et forløb hos mig, vil give dig mulighed for at drøfte de emner, som er vigtige for dig.

- Du vil komme stå stærkere i dig selv og lære dig selv bedre at kende.

- Du vil få en tro på, at du kan klare de udfordringer, som du vil møde i dit liv.

- Du vil lære dine ressourcer at kende og lære at bruge dem bedst muligt.


Terapien foregår som individuelle samtaler, hvor du bestemmer indholdet og jeg sætter den terapeutiske ramme. Det er vigtigt for mig, at du føler dig velkommen og tilpas i vores samtaler. Når vi taler sammen, vil vi fordybe os i dét som er væsentligt for dig. Vores tid sammen er din tid - som vi skal få mest muligt ud af sammen.


Folk, som kommer i terapi hos mig, oplever f.eks:

 • At få en større fortrolighed med at mærke og regulere følelser.
 • At blive bedre til at tage ansvar og træffe de rigtige beslutninger.
 • At tydeligt kunne skelne mellem det, som ligger indenfor og udenfor din kontrol og det, som du har indflydelse på.
 • At blive bedre til at kommunikere og skabe mere nærhed i parforholdet.
 • At forholdet til børnene bliver bedre. At blive mere rummelig over for sig selv og andre.
 • Det bliver nemmere at give og modtage omsorg.
 • Et mere nuanceret forhold til alkohol.
 • En større følelse af indre glæde og livfuldhed.
 • At opleve en større personlig tryghed og et større selvværd.


Hvor - Terapien foregår i lokaler hos NOR: Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV.


Gratis forsamtale - Du har mulighed for at få 20 min. gratis samtale på telefonen, til at fortæller lidt om dig selv og de udfordringer, som du tumler med. Samtidig vil du få et indtryk af, hvem jeg er og sammen kan vi undersøge om et forløb hos mig er noget for dig. Jeg glæder mig til at tale med dig!


Priser - 1 times (60 min.) individuel terapi koster kr. 900. 1½ times (90 min.) individuel terapi koster kr. 1.350. 


Om Ane - Det er mit ønske at skabe et trygt rum for individuel selvudvikling. At være en ydmyg ledsager på rejsen til selvindsigt og nærvær.


- Jeg bor i København og er født i 1969.
- Jeg er godkendt som medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
- Jeg går løbende i supervision og har ansvar for, at sikre kvaliteten i terapien.Klientudtalelser

Kvinde, 28 år - ""Jeg var 28 år, da jeg begyndte samtalerne. Jeg har lært at håndtere angst, stress og følelser af usikkerhed og mindreværd. Jeg har fået redskaber til at behandle mine tanker og følelser på en kærlig og omsorgsfuld måde for mig selv og fået indsigt i, hvad der ligger til grund for mine specifikke handlingsmønstre og måder at være i verden på. Det var stort og hårdt allerede fra første samtale med Ane, at blive klar over; hvad jeg har været udsat for, samtidig med at det var utroligt forløsende på den måde, at forstå årsagerne til mine følelser. Jeg har lært at tage mine følelser alvorligt og fået en større forbindelse mellem min hjerne og min krop. Mig og mit nervesystem har et samarbejde nu, hvor jeg før samtalerne med Ane ville enten undertrykke eller underkende mine egne følelser." "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, Ballerup - ""I løbet af forløbet har jeg fået indblik i nogen flere sider af mig selv samt fået støtte og hjælp til at se mig selv i et andet og mere positivt lys. Ane har givet mig nogen redskaber, som hjælper mig i relationen til andre og særligt i de nære relationer, hvor det har været ekstra svært. Jeg genkender nu nogen mønstre, som jeg nu bedre kan agere ud fra. Ane er et blidt og empatisk menneske, som udviser stor forståelse for de udfordringer som jeg har kæmpet med siden jeg var en lille pige. Jeg er blevet mødt med stor omsorg og medfølelse og har via min terapi hos Ane fået forbedret min evne til at møde mig selv med mere tilgivelse, forståelse og medfølelse. At går i terapi hos Ane har hjulpet mig godt videre på min egen rejse. Jeg begyndte i terapi hos Ane, da jeg var 52 år." "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, København  - ""Det var rart at tale med Ane og selvom jeg kunne være flakkende i blikket og føle mig sårbar og skrøbelig, så følte jeg mig også altid forstået, set og hørt. Jeg oplevede Ane som et meget tryghedsskabende og empatisk menneske som var virkelig god til at læse mig. Ane var dygtig til at stille væsentlige spørgsmål samtidig med, at Ane skabte et rum hvor jeg følte jeg også kunne tage styring på vores samtaler og turde sige fra hvis noget blev for overvældende for mig. Jeg kan stadig få angst og stressfølelser den dag i dag, men jeg er blevet meget bedre til at håndtere det og jeg har ikke haft nogen helt mørke dage siden jeg afsluttede forløbet med Ane - fordi jeg nu har redskaberne til at gribe mig selv i angst-opløbet og er blevet langt bedre til at mærke efter og tage mine følelser alvorligt.  Jeg havde et forløb på mindst 15 gange og det vil jeg klart anbefale, da arbejdet med mig selv i terapi til tider var ekstremt hårdt og overvældende. Da jeg har tendens til at flygte fra store og svære følelser, så var det godt for mig at vide jeg havde dedikeret mig til mindst 15 møder, så jeg ikke bare kunne blive væk efter første gang." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.