Anders Pousette - Psykoterapeut MPF

Anders Pousette

Psykoterapeut MPF

Svendborg , København , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi for lægehenviste og studerende 550 kr. Aftal tid

Rådgivning i konflikthåndtering 1.000 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.050 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Videokonsultation for lægehenviste og studerende (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Videokonsultation (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Videokonsultation (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Anders Pousette - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Terapeutiske samtaler - fra overlevelse til liv

De fleste af os havner på et tidspunkt i livet et sted, hvor vi sidder fast, hvor vi føler os overvældede eller opgivne, og hvor livet og vores relationer bliver ved med at være bøvlede og gøre ondt. Der kan være mange grunde til at opsøge terapi:

-Måske står du i en pludselig opstået udfordring. Det kan være en skilsmisse, et tab, en fyring eller en anden stor forandring, som du har brug for hjælp og støtte til at favne.

-Måske bliver du ved med at lide af angst eller en depression du ikke kan finde vej ud af.

-Måske bakser du med svære følelser så som sorg, frygt eller vrede som føles overvældende og ikke vil slippe grebet om dig. -Det kan også være, at dine gamle trygge og velkendte måder at være i verden på ikke længere fungerer…og du savner mening, glæde og saft og kraft i det liv du lever.

-Eller måske kommer du, fordi du føler dig ensom, selvom der er mennesker omkring dig, og oplever en længsel efter at føle dig mere forbundet til andre.

-Det kan være så meget andet, og det, og du, er velkommen her.Hvordan arbejder vi?

Jeg har erfaret, at vi vokser bedst når vi bliver mødt og anerkendt, med respekt, venlighed og klarhed, som dem, vi nu engang er, lige nu, i dette øjeblik.  Knuden løsner sig, når vi bliver set, hørt og følt - når der er plads til “hele katastrofen” - uden at vi bliver dømt eller vurderet. Vi opdager at vi rummer meget mere, og kan mere, end vi tidligere vidste, og vi begynder at bevæge os fremad, imod noget nyt og bedre, med mere tiltro til livet. 

Udgangspunktet for vores sessioner er det sted i livet, hvor du står lige nu, og det, der fylder. Sammen går vi frem i et tempo, der passer dig. I samtalen arbejder vi med både tanker, kropsfornemmelser og følelser, og de relationer, du er en del af. 

Jeg vægter vores relation højt, og ser det som min opgave, at jeg sammen med dig får skabt et trygt, nærværende og tilpas udfordrende rum. 

Jeg er uddannet i, og har erfaring med at bruge flere forskellige terapeutiske metoder, og “værktøjskasser”, alt efter hvad der er brug for hen ad vejen. Parterapi og Konfliktmægling

Det er tit i vores betydningsfulde relationer vi bliver mest ramt og udfordret. Og det kan blive så svært og ubehageligt, at vi tvivler på om det er det hele værd - eller om det er bedre at gå hver til sit. Der er noget på spil. Og lige netop det at der er noget på spil, at det ikke er ligemeget, kan bruges til noget godt. Men der er brug for hjælp når tingene er gået i hårdknude. Jeg har gode erfaringer med at vi sammen kan finde en vej tilbage til både værdighed og samhørighed.


Jeg tilbyder terapi både i København og i Svendborg I København er vi i Heart House, Amagertorv 14 B, 1160 Kbh K


Jeg er uddannet psykoterapeut MPF, afspændingspædagog, konfliktmægler og friluftsvejleder, og har herudover forskellige efteruddannelser indenfor bl.a. psykoterapi, tilknytningsterapi, traumeterapi, relations- og kommunikationsfærdigheder, konflikthåndtering og mindfulness. Udover at arbejde som psykoterapeut, afholder jeg kurser og retreats i selvudvikling, relationsarbejde og ophold i naturen.

Klientudtalelser

Kirsten Rotbøll Lassen - Deltager på "Sommer-retreat i den finske skærgård"  - "Anders har lige sat mig af på et skær i den finske skærgård. Jeg er alene. Mit indre er fyldt med intens følelse af lykke og en ekstrem vågenhed. Jeg skal være her i to døgn. Det er et aflangt skær. Jeg kan se fra den ene ende til den anden og i midten i den en ende står en række små træer. Ellers er der ingenting. Dagene i Finland var en helt særlig oplevelse. Og jeg kan varmt anbefale at deltage på Anders ture. Han er et meget generøst menneske og så dedikeret i sit arbejde. Han formår at etablere gruppen og holde rummet så der er plads til forskellighed og på en fin måde også opstår en stor samhørighed. Det at veksle mellem at være en del af en gruppe og være alene i naturen for derefter at vende tilbage til gruppen, har nogle meget fine kvaliteter i form af det at støtte og have omsorg for hinanden."  Læs mere  Læs mindre

Michael - deltager på manderetreatet “Frihed, kraft og sammenhold” - "Optur ❤️ så enkelt vil jeg med en anden deltagers ord beskrive et manderetreat “Frihed, kraft og sammenhold”, som jeg netop er kommet hjem fra i smukke Kvarnen i Olofström. 7 mand var vi, som igennem kropskontakt, som kærlig slåskamp & dans, til spejlinger om skam og indre rejse vha breathwork, kom dybt i vores indre respektive transformationsprocesser, hvor vi gav slip på gammel og udtjent rejsebagage. Jeg er beriget, fyldt op af energi, kærlighed og af imponade over et veltilrettelagt forløb. Jeg vidste ikke en skid om hvad der skulle foregå på forhånd; blot tiltalte overskriften mig og at det var en dyb rejse for mænd og af mænd - optur og af hjertet TAK ❤️ FRIHED, KRAFT, SAMMENHOLD - En dyb rejse for mænd af mænd"  Læs mere  Læs mindre

Anonyme - "“Parterapi virkede som et skridt mod enden, men viste sig at være en ny begyndelse. Modstanden mod terapi forsvandt allerede efter første møde med Anders på grund af hans måde at skabe et sikkert rum med plads til os begge, hvor paraderne ryger, og vi kan finde en måde at tale sammen på igen. Udgangspunktet er nu og her og aktuelt, og på denne måde begiver vi os ud på en udforskning af alt det, der ligger bag. Hos Anders er der plads til vrede, sorg og svigt, men også til boblende glæde, ro og under det hele den kærlighed, der fik os til at handle på de problemer, vi har. Efter sessionerne med Anders føler vi os bedre rustet til at håndtere de problemer, vi vil møde i fremtiden – og ellers ved vi, hvor vi kan blive mindet om hvordan.”"  Læs mere  Læs mindre

Eva - "“Jeg har nu haft samtaler hos Anders i over et år på grund af min angst. Da jeg startede hos Anders gav min angst mig mange begrænsninger både i mit studie og i mit privatliv. I dag har jeg stadig nogle udfordringer, men det arbejde jeg har lavet med min angst sammen med Anders har virkelig hjulpet mig og gjort, at det ikke fylder nær så meget i min hverdag som tidligere. Det, jeg især godt kan lide ved de samtaler, vi har, er at jeg både får nogle praktiske redskaber til at takle min angst i hverdagen, og samtidig får jeg muligeden for at bearbejde de større ting, der fylder hos mig. Det har gjort, at jeg også har lært mig selv og mine grænser bedre at kende, som jeg virkelig har kunne tage med mig. Der har altid været plads til at sige netop det man tænker, og jeg har altid haft en oplevelse af, at jeg bliver forstået, når jeg deler ud af mine tanker, hvilket gør det til et rart frirum at dele ens bekymringer i.”"  Læs mere  Læs mindre

Rasmus Morgen - "“Man er i mine øjne meget heldig, hvis man finder frem til en terapeut som Anders Joakim Pousette. Terapeuter som ham hænger nemlig ikke lige på træerne! Jeg har selv lidt meget af angst og depression igennem mange år og havde gået hos 3 forskellige terapeuter/psykologer, forinden jeg mødte Anders. (Jeg har prøvet både psykoterapi, kropsterapi og metakognitiv terapi). Til sidst havde jeg næsten givet op på terapifronten, for jeg følte ikke, at terapien kunne hjælpe mig længere. Tilfældigvis og heldigvis, faldt jeg over et opslag fra Anders Joakim Pousette på min skole og besluttede alligevel at give terapien en chance mere. Allerede efter første samtale med Anders følte jeg, at jeg kunne trække vejret igen, og at min livsenergi og mit mod vendte tilbage til mig. Og jeg oplever virkelig, at vores samtalesessioner har hjulpet mig op af mit hul og har givet mig nye og dybere indsigter/erkendelser omkring mine udfordringer i livet. Noget af det jeg sætter særligt pris på ved Anders som terapeut, er, at jeg føler mig set, hørt og oplevet uden at føle mig bedømt på nogen måde. Jeg føler, at han giver mig tid og plads til åbne op og guider mig, så jeg selv finder frem til svarene. Han er god til at spørge ind til mig og særligt til at gøre mig opmærksom på, hvad jeg føler i situationen, så vores snak ikke kun foregår oppe i hovedet, men hele tiden har en kropslig og følelsesmæssig dimension med. Hvis du går og overvejer en terapeut, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Anders Joakim Pousette. Og jeg lægger gerne navn til denne anbefaling.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.