Alexandra Trzebuchowska - Psykoterapeut, Supervisor

Alexandra Trzebuchowska

Psykoterapeut, Supervisor

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er specialiseret i forløsning af traume og PTSD, herunder følgevirkningerne som angst, fobier, depression, stresssymptomer, ADHD. Alexandra Trzebuchowska - Psykoterapeut, Supervisor

Beskrivelse

 

Denne mentors profil er ikke længere aktiv - kontakt support for hjælp med at finde en anden mentor.

 
Har du oplevet, at du efter et forløb ved en behandler ryger direkte tilbage i samme problemmønster eller -symptom? Det samme problemmønster/-symptom, som du har talt om og forsøgt at behandle om og om igen?
 
Forklaringen er, at I med stor sandsynlighed er gået rationalt til værks og blot talt om problemet, om hvordan det påvirker dig og om, hvad en eventuel håndteringsstrategi kunne være for at holde det i skak. Altså, at du har fået en erkendelse af problemet og du har fået værktøjer til at tackle det. Det er ikke nok, hvis du gerne helt vil af med problemet.
 
Årsagen er roden til problemets opståen og derfor er det roden, vi skal arbejde med for at problemet fortager sig. Via den måde som jeg arbejder på, vil du hurtigt finde ud af, at hvad du troede var årsagen til et bestemt problemmønster/-symptom, sjældent er det. Det åbner en hel ny verden for alle mine klienter, som får et dybere indblik i sig selv. De får også svar på, hvad præcist udløser problemet, så det insisterende vender tilbage - og hvad den oprindelige årsag er til problemets opstoden. 
 
I terapien tager jeg udgangspunkt i dit kropssprog, som refererer direkte til din underbevidsthed. Din underbevidsthed er et slags lager, hvor alle programmer, der ikke er relevante i din hverdag, bliver opmagasineret. Det betyder langt fra, at de ikke kan aktiveres, og det er dem, der laver ballade og forstyrrer dig midt i dit liv. Kroppen afslører hurtigt og præcist, hvilket program konflikten gemmer sig i og hvad den kommer af.
 
Hovedprincippet i den måde jeg arbejder på, er med fokus på dine ressourcer, som er nøglen til at forløse dine problemer en gang for alle. Det vil gøre dit terapiforløb hos mig til en indsigtsfuld og behagelig oplevelse - og af samme grund vil du allerede ved første session opleve en mærkbar ændring i forhold til det oprindelige problem.
 
Du kommer helt af med dit uhensigtsmæssige problemmønster/-symptom, så du kan bruge dit fokus og energi på det, du allermest har lyst til – og ikke på, at du skal acceptere din uheldige tilstand og leve med den.
 
Det er lige det, du får hjælp til hos mig – kan du forestille dig, hvordan dit liv ville se ud uden dit forstyrrende problem?
 
 
 
Jeg er uddannet Essentiel Integrativ Psyko- og helbredsterapeut og arbejder ud fra en række relevante principper, som er flettet ind i min uddannelse. Blandt dem er EMDR, German New Medicine, Peter Levines tilgang og den Essensielle metode, der er nøglen til at definere og integrere dine ressourcer som en naturlig del af, hvem du er. Således skabes et nødvendigt niveauløft i forhold til det problem, som vi arbejer med. Det er herfra en transformation af dit problem er mulig.
 
 
 

Klientudtalelser

Thorkil: - "Alexandra har et stærkt nærvær. I mit forløb hos hende vekslede jeg mellem fortvivlelse og forløsende latter. Intet kunne vælte hende omkuld. Med fingertegn i luften nåede hun hurtigt ind til de steder der gjorde ondt, og sammen studerede vi de ting vi fandt. Der var plads til både leg og alvor, store ord og dagligdags tanker. Jeg giver hende min allerbedste anbefaling som guide gennem sindets vildveje."  Læs mere  Læs mindre

Thomas - "Alexandra skaber en behagelig og tryg atmosfære under behandlingen. Hvis man har svært ved at koncentrere sig, sørges der for at focus bibeholdes. Meget betryggende, på bedste vis øger tilliden. Meget empatisk og støttende på alle måder. Stor erfaring i alle de svære aspekter livet kan byde på. Dette afspejler sig klart i behandlingen. Kort sagt den største professionalisme og viden."  Læs mere  Læs mindre

Lars - "Jeg husker en gammel vits. Man fanger en elefant ved at tage en kikkert, vende den omvendt, så elefanten ser bittelille ud. Så tager man en pincet og kommer elefanten i et syltetøjsglas og sætter låg på. Så enkelt, og alligevel effektivt arbejder Alexandra. Jeg husker at alt virkede helt uløseligt da jeg startede i terapisamtale hos Alexandra. En af de tidligste gange brød jeg ud i latter, mens jeg ville fortælle om sorg og skyld. Det var noget ved Alexandras person der gjorde at jeg tillod mig at give slip. Jeg mærkede en invitation til at komme på banen med mine gode sider. Jeg mig kunne sige til mig selv, at jeg var god nok. Problemerne blev overskuelige. Og vendt til styrke. "  Læs mere  Læs mindre

Carmen - "Jeg har gået med uopdaget PTSD i årtier. For et par år siden endte PTSD’en ud i diagnosen: Personlighedsændring efter katastrofeoplevelse =kompleks PTSD. Det er desværre ikke er en anerkendt diagnose, da den ikke normalt er medicinkrævende, dvs. “der er ikke penge i den” for medicinalindustrien. Det kraftigt forhøjede arousal og den kraftigt forhøjede vagtsomhed, der er følger af diagnosen personlighedsændring efter katastrofeoplevelse, førte til, at jeg mistede erhvervsevnen og fik en kraftigt forringet livskvalitet med et særdeles lavt funktionsniveau, som gjorde, at jeg i høj grad var afhængig af min families hjælp i dagligdagen. Jeg søgte hjælp hos klinikker specialiseret i at hjælpe traumatiserede patienter, men de var ikke specialiseret i at hjælpe patienter med kompleks PTSD: Det førte mest af alt til retraumatisering: Jeg blev voldsomt stresset, når nogen forsøgte at behandle mig med samtaleterapi – min tilstand forværredes meget i den periode! Så fandt jeg Alexandra på internettet! - Allerede ved første møde med Alexandra oplevede jeg en gensidig respekt, forståelse og imødekommenhed, som gjorde, at vi straks gik i gang med at bearbejde et af de værste traumer med EMDR. Alexandra er utroligt nærværende og engageret. – Og hun møder sin patient i øjenhøjde, på en måde, som løfter én og gør én tryg! Jeg har planlagt et forløb på i alt 8 gange med Alexandra pga. min komplekse PTSD, men allerede efter én behandling begyndte jeg at registrere en mærkbar forhøjelse af mit generelle funktionsniveau – det er kun blevet bedre for hver gang – og det har gjort, at jeg er begyndt at få min gamle udadvendte personlighed tilbage, mit gamle gå-på-mod: Nu kan jeg igen deltage i møder om mine børn, jeg kan tage telefonen og foretage en opringning, jeg ikke har planlagt, de frygtelige minder, vi har bearbejdet med EMDR, terroriserer mig ikke længere døgnet rundt, min krop er blevet mindre anspændt, så jeg får færre smerter pga. fysiske spændinger. Det har, kort sagt, føltes som et mirakel for mig at få hjælp af Alexandra! Jeg tror nu på, at jeg kan blive langt mere velfungerende igen! Det gjorde jeg ikke før!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.