Bliv allergifri

Skrevet d. 3-4-2016 18:42:47 af Alexandra Trzebuchowska - Psykoterapeut, Supervisor

Allergisæsonen er ved at sænke sig over Danmark og danskerne bruger store penge på at købe sig til frihed for plagen - for jobbet og familien skal jo passes. Der er piller, næsespray, indsprøjtninger og nogle bruger sågar beskyttelsesbriller, for at skåne øjnene for pollen.


Hvad siger du til at blive fri for plagen én gang for alle? 


Du har med stor sandsynlighed været igennem en rystende oplevelse i en periode, hvor det, du er allergisk over for, var fremtrædende. F.eks. birk.?Birk fungerer i den sammenhæng som en provokatør, den sætter symptomerne for den rystende oplevelse i gang igen, gang på gang - men det er faktisk ikke selve birk, du så er allergisk over for. Det er over for den oplevelse, som din krop associerer birk med.


Min opgave, i tæt samarbejde med dig, er at finde frem til lige præcis den oplevelse, der er den reelle årsag til, at din krop reagerer så voldsomt. Der er oftest et chok, der skal forløses i forbindelse med oplevelsen.
Når chokket er forløst, undersøger jeg, om der er forstærkende omstændigheder, der skulle holde oplevelsen i skak. Dem arbejder vi ud og på plads.


Det er faktisk nok til, at allergien ikke vender tilbage og koster dig kun få sessioner.
Jeg arbejder med én allergi ad gangen og derfor arbejder jeg med dem særskilt.


Én af mine klienter skrev dette efter behandlingen af sin allergi:

Ida:
Jeg har i nogle år været plaget af voldsom pollenallergi. Mine øjne kløede, min næse løb og det kostede mig mindst et par sygedage i sæsonen. Alexandra hjalp mig med at finde ind til det chok som gjorde at min krop reagerede så voldsomt på pollen. Hun hjalp mig igennem forløsningen af chokket og få timer senere var jeg helt symptomfri på trods af at pollentallet stadig var højt. Når det er et psykisk chok der er årsagen til allergier vil jeg til hver en tid anbefale psykoterapeutisk hjælp frem for diverse piller, dråber, sprays og vacciner. Man kan ikke vaccinere psyken, man kan hjælpe den videre, og det er Alexandra ekspert i. Jeg vil anbefale enhver der er plaget af pollenallergi at få hjælp hos Alexandra. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i årevis. Kontakt mig for mere information og glæd dig til et forår uden næsespray og piller.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.