Charlotte Mathilda Sørensen - Psykoterapeutstuderende, Parterapeut, Terapeut

Charlotte Mathilda Sørensen

Psykoterapeutstuderende, Parterapeut, Terapeut

København

Personligt fremmøde

Studiepris - individuel terapi 350 kr. Aftal tid

Individuel terapi 400 kr. Aftal tid

Individuel terapi på Østerbro

Parterapi 500 kr. Aftal tid

Parterapi ud fra metoden Den mytiske hårdknude, kendt fra bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte og podcasten Hjerteflimmer.

Når vi forelsker os, er det fordi der både er et forløsende og et krænkende aspekt til stede. Det forløsende gør dig hel - det krænkende er den ekstra feature, der gør, din partner ikke bare er din ven, men kan få dig ud på den følelsesmæssige rutchebane.

Parterapi kan hjælpe jer med at se mønstrene og vende jeres problemer til et endnu ulevet potentiale.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Erfaring med at hjælpe unge kvinder, der gerne vil have mere kvalitet i livet. Rådgiver om vold i relationer. Parterapi - den mytiske hårdknude Charlotte Mathilda Sørensen - Psykoterapeutstuderende, Parterapeut, Terapeut

Beskrivelse

Individuel eller parterapi

Individuel terapi:

Måske har du et ønske om at få mere kvalitet ud af dit liv. Måske sidder du fast i en vanskelig periode, og har brug for rygstøtte og hjælp til at skabe klarhed. Det kan også være, at du føler du er i gang med at udvikle dig, men dine omgivelser følger ikke med. 

Typiske temaer jeg møder i min klinik er:

 • Grænsesætning
 • Relationer
 • Vold i relationer
 • Længsel efter ro og nærvær
 • Selvværdsproblematikker
 • Forladthedsfølelse og ensomhed
 • Stress og udbrændthed
 • Angst

Jeg tror på, at vi alle har uudlevede potentialer, og at de i terapien kan undersøges og bevidstgøres. ​Når vi føler os fastlåste, uformående, ude af sync, er der noget, der ikke virker optimalt. ​Når vi møder den samme udfordring igen og igen, er der grund til at få kastet lys på, hvad der sker, og hvordan vi kan stå i det uden at lade os overvælde og slå ud. ​Når det lykkes har vi fundet et potentiale, der nu kan udleves. Vi kan fra et bevidst, modent sted håndtere udfordringen på en anden måde end tidligere. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.


Parterapi:

Jeg er ved at blive certificeret i Den Mytiske Hårdknude af Jytte Vikkelsøe, kendt fra bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte samt podcasten Hjerteflimmer.

Når vi forelsker os, er det fordi der både er et forløsende og et krænkende aspekt til stede. Det forløsende gør dig hel - det krænkende er den ekstra feature, der gør, din partner ikke bare er din ven, men kan få dig ud på den følelsesmæssige rutchebane. Parterapi kan hjælpe jer med at se mønstrene og vende jeres problemer til et endnu ulevet potentiale. I 2022 er parterapi ekstraordinært billigt.


Træningsterapi:

400 kroner pr. session – forløb på 10 gange for 3500 kroner

Parterapi: 500 pr session - I forpligter jer til mindst 6 sessioner

Afbud 24 timer før pr sms

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.