Charlotte Mathilda Sørensen - Psykoterapeutstuderende, Parterapeut

Charlotte Mathilda Sørensen

Psykoterapeutstuderende, Parterapeut

København

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Studiepris - individuel terapi 300 kr. Aftal tid

Individuel terapi 450 kr. Aftal tid

Individuel terapi på Østerbro

Individuel terapi 10-turs kort 3.800 kr. Aftal tid

Parterapi 12 turs-kort 5.000 kr. Aftal tid

Parterapi 600 kr. Aftal tid

Parterapi ud fra metoden Den mytiske hårdknude, kendt fra bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte og podcasten Hjerteflimmer.

Når vi forelsker os, er det fordi der både er et forløsende og et krænkende aspekt til stede. Det forløsende gør dig hel - det krænkende er den ekstra feature, der gør, din partner ikke bare er din ven, men kan få dig ud på den følelsesmæssige rutchebane.

Parterapi kan hjælpe jer med at se mønstrene og vende jeres problemer til et endnu ulevet potentiale.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Erfaring med at hjælpe unge, der gerne vil have mere kvalitet i livet. Rådgiver om vold i relationer. Parterapi - den mytiske hårdknude Charlotte Mathilda Sørensen - Psykoterapeutstuderende, Parterapeut

Beskrivelse

Parterapi:

Parterapi kan være vejen videre, hvis I føler jer fanget i fastlåste konfliktmønstre. 

Når vi forelsker os, er det aldrig i den forkerte eller tilfældigt. Vi forelskes, når vi møder den, der både kan få os til at føle os hel og lykkelig, men også gør os så usikker og får os ud i den følelsesmæssige rutchebane. Gennem parterapien kortlægger vi både de forløsende og det krænkende aspekter i jeres parforhold.

Parterapien kan hjælpe her med at se mønstre og dynamikker og vende jeres problemer til et endnu ulevet potentiale

Den terapeutiske metode er Den Mytiske Hårdknude af Jytte Vikkelsøe. Jytte Vikkelsøe har skrevet bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte og medvirker desuden i podcasten Hjerteflimmer.

Da jeg er under certificering er parterapi ekstraordinært billigt frem til certificering i forår 2023. 


Individuel terapi:

Årsagerne til at søge terapi er individuelle. Det kan være en helt akut krise, en eksistentiel krise, en vedvarende problematik, eller et ønske om personlig udvikling.

At gå i terapi kan være vejen videre fra det, der føles svært. Som samtalepartner kan jeg hjælpe med at brede perspektivet ud og skabe et fortroligt rum, der giver tryghed til en følelsesmæssig bearbejdning.

Vi kigger sammen på det, der kan opleves overvældende eller kaotisk. Sammen kan vi skabe overblik, klarhed og indsigt.

Typiske temaer jeg møder i min klinik er:

 • Grænsesætning
 • Relationer
 • Vold i relationer
 • Længsel efter at være sig selv
 • Længsel efter ro og nærvær
 • Selvværdsproblematikker
 • Forladthedsfølelse og ensomhed
 • Stress og udbrændthed
 • Angst

Jeg tror på, at vi alle har uudlevede potentialer, og at de i terapien kan undersøges og bevidstgøres. ​Når vi føler os fastlåste, uformående, ude af sync, er der noget, der ikke virker optimalt. ​Når vi møder den samme udfordring igen og igen, er der grund til at få kastet lys på, hvad der sker, og hvordan vi kan stå i det uden at lade os overvælde og slå ud. ​Når det lykkes har vi fundet et potentiale, der nu kan udleves. Vi kan fra et bevidst, modent sted håndtere udfordringen på en anden måde end tidligere. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.


Afbud kl 9. dagen før pr sms

Klientudtalelser

Par efter forløb - "Da vi startede hos Charlotte, havde vi især problemer med at kommunikere og forstå hinandens forskelligheder. Charlotte har været en kæmpe støtte til at hjælpe os med at forstå hinanden, os selv og vores sårbarheder, samt kommunikere mere ærligt og klart. Denne udvikling er vi yderst taknemlige for, og vi kan klart anbefale et forløb hos Chalotte."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.