Derfor gør du ikke, det du ved du burde...

Skrevet d. 22-1-2022 09:15:56 af Andreas Mouritzen - Psykolog, Mindfulness instruktør

Alle har en eller flere sætninger der begynder på den her måde "Jeg burde også .... ".


Inden du læser videre, er du velkommen til skrive en besked, hvis du vil have en gratis samtale!


Vi ved alle sammen, hvad vi burde gøre, for at få det vi i virkeligheden gerne vil have. Men hvorfor gør vi det ikke? Hvordan kan man vide, hvad der er det rigtige at gøre, men samtidig ikke gøre det?!?!


Der er nok et par grunde. Den vi gennemgår i dag, er sikkerhed.Det er faktisk ikke bare, at man næsten altid undlader at gøre noget, hvis man er usikker på om man kan finde ud af det, gøre det, eller få det man virkelig ønsker sig. Det er faktisk, at hvis man ikke er overbevist om, at man kan så gør man det ikke. Den lille forskel er ret vigtig, så fokus bliver bedre. Det handler ikke om usikkerhed, men det handler om at være 100% sikker.


Der er en relativt vigtig detalje her, som er nem at overse. Du skal ikke være fuldstændig sikker hele tiden i dit liv, for at gøre det der er rigtigt, eller bare det du burde.


Det kræver bare at du i et øjeblik er helt sikker sikker, så hvordan bliver du det, når du er træt, uoplagt, har et angstanfald, depression etc.


Jeg vil ikke sige det i denne post, fordi jeg ikke tror på du gør det. Mit ønske er, at det jeg deler her kommer til at gøre en forskel i dit liv. Så følg med i næste uge, hvor jeg viser jer det. Både på skrift, men også i en video. Som online psykolog, har jeg heldigvis fornøjelsen af, at være der for jer overalt!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.