Ulla Skram - Psykoterapeut MPF, Coach, Parterapeut

Ulla Skram

Psykoterapeut MPF, Coach, Parterapeut

Hillerød, Lyngby, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ulla Skram, Psykoterapeut (MPF) MBA , mag.art Ulla Skram - Psykoterapeut MPF, Coach, Parterapeut

Beskrivelse

USOURCE v/Ulla Skram, Psykoterapeut MPF,  MBA, mag.art.

Psykoterapi - Parterapi - Coaching - Rådgivning

At være i indre konflikt med sider af sig selv kan ofte være så invaliderende for ens selvudfoldelse og livsglæde, at man søger hjælp hos en psykoterapeut. Depression, eller den sorg der følger efter en pårørendes død, sygdom, eller andre tab eller traumer af vital betydning kan også være en årsag til at vi får behov for en ny strategi for mestring af livet.

Med udgangspunkt i den nære gensidige relation mellem klienten og terapeuten arbejder jeg med eksistentielle kriser - stress, angst, depression, melankoli og meningsløshed, samt med personlighedsforstyrrelser og 'jeg-tab', der kan give problemer i parforhold, på arbejdet og i andre relationer.
Som metode bruger jeg psykodynamiske  principper - så som fokus på og arbejde med tidligere erfaringer med bl.a. omsorgspersoner (fx far og mor), overføring - heriblandt overføring og modoverføring i klient-terapeutrelationen, samt arbejde med det ubevidste - gennem fx drømmetydning og symbolsk arbejde med tegninger o.a. Jeg bruger også metoder inden for bl.a gestalt terapi, traume- samt mentaliseringsbaseret terapi. 
Det er endvidere et centralt tema i den integrale psykoterapi, som undertegnede repræsenterer, at alle sider af et menneskes liv bliver genstand for opmærksomhed, samt behandlet og integreret i et helhedssyn. Hermed også kroppen. Kropslige budskaber så som symptomer og spændinger bliver der også ’lyttet til’, så at ny indsigt ikke kun forbliver en intellektuel øvelse, men også kropsligt integreres og rodfæstes. Dette sker gennem visualisering, meditation, arbejde med symptomer og kropsfølelser.


Hvad betyder "psykoterapeut MPF"?

MPF er en beskyttet titel, der fortæller at en psykoterapeut er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. For at blive godkendt som medlem skal man leve op til en række krav - om uddannelse, egenterapi, supervision mv. Denne beskyttede titel er klienternes garanti for at terapeuten har de kompetencer der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling.


Coaching og organisationsudvikling

Jeg beskæftiger mig med også med psykoterapi og udvikling i organisationer.  Som ledelsescoach for både mellem- og topledere, medarbejdercoach, rådgiver, konsulent, censor, mentor og underviser arbejder jeg inden for felterne:

Udvikling af den Autentiske Leder; Teamudvikling;  Stresshåndtering og Trivsel; Forandrings-ledelse; Innovation og CSR; Værdiudvikling & Strategi. Jeg benytter systemisk opstilling, enneagram og psykodynamiske terapi og gruppedynamik.

Derudover samarbejder jeg også med jobcentre og kan coache dig, der er på vej ind elleer tilbage på arbejdsmarkedet, eller dig der søger nye udfordringer i din karriere, med: 

-Genplacering
-Karriererådgivning/brancheskift;
-Personligt udtryk og præsentationsteknik;
-Kompetenceudvikling;
-Netværk
-CV og jobsøgning.


Om mig:

Jeg har selv gået i jungiansk psykoanalyse i mange år – blandt andet hos den nu afdøde stifter af det danske Jung Institut, Eigil Nyborg og siden hans hustru Vibeke Vedel, og modtaget supervision i klientarbejdet af jungianske psykoanalytikere og certificerede ID psykoterapeuter.

Den røde tråd i mit arbejde som psykoterapeut er gennem tillid og nærvær at understøtte dine personlige processer, og skabe et terapeutisk rum hvor ubevidste konflikter, undertrykte følelser, problemer med relationer kan bearbejdes, blive håndgribelige og vendes til åndelig udvikling.

Det er i mit virke vigtigt for mig at finde ind til kilden – drivkraften – i den enkelte klient, og at vi sammen skaber mening og indre-ydre udvikling. Jeg arbejder værdibaseret, etisk, og ressourceorienteret. Jeg er humanistisk indstillet med fokus på tillid i relationen. Jeg er god til at skabe overblik og lægge strategier for udvikling, og er selv et entusiastisk menneske med stor energi. Kh Ulla


Klientudtalelser

Sune - ""Ulla hjalp mig med at identificere den uro jeg havde i både kroppen og sindet. Det har gavnet mig i hverdagen og i de situationer, hvor uroen var stærkest. Hun giver et trygt frirum til både at snakke og lære om sig selv.""  Læs mere  Læs mindre

Julie - "“Jeg startede i terapi hos Ulla, da jeg fik hende anbefalet af en bekendt. Jeg tog kontakt pga flere ting, men primært ift at jeg ofte oplevede angst. Jeg var nybagt mor da jeg først mødte Ulla, og efter nogle dybdegående, nærværende og reflekterende terapitimer, fik jeg bearbejdet en masse ting fra min fortid, som jeg ikke var klar over påvirkede min nutid i stor grad. Herunder bl.a. årsager til min sociale angst, og udfordringer ift moderbinding og relationen til min egen mor, som havde en stor effekt på mit eget forhold til min lille datter. Det var en meget lærerig proces og jeg er utrolig taknemmelig for, at Ulla har bidraget til den bevidsthed jeg har idag omkring mig selv og mine nære relationer.”"  Læs mere  Læs mindre

Dennis - "...et helt utroligt forløb, som jeg slet ikke troede var muligt."  Læs mere  Læs mindre

Henrik - "Har kendt Ulla siden 2012 hvor vi begge startede på ID Academy’s Psykoterapeut uddannelse indenfor Integral Psykologien undervist i holistisk og oplevelsesorienteret form. Min oplevelse af Ulla har været givende især gennem hendes positive og omsorgsfulde nærvær, lytten og forståelse. En følelse af at blive mødt med oprigtig interesse og Især tryghed, omsorg, tilstedeværelse og accept har for mig fyldt sammen med en stemning af lethed og eventyr. Jeg opfattelse Ulla som analytisk og kognitiv stærk med en særlig interesse for Jungiansk psykoanalyse, evnen til at bevare overblik over komplekse fortællinger og bidrage med kompetencer fra egne livserfaringer privat som professionelt. Det er min oplevelse at Ulla trods det analytiske også kan give slip på konklusioner og lade det uvisse udfolde sig med plads til at gå på opdagelse. Er sikker på Ulla vil bidrage med en masse postiv indflydelse for hendes klienter og omverden igennem hende praksis som privat. Tak Ulla! :)"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere