Yvonne Enghave Brodersen - Terapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Mindfulness instruktør

Yvonne Enghave Brodersen

Terapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Mindfulness instruktør

Tønder , Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 650 kr. Aftal tid

Parsamtale 900 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Parsamtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Yvonne Enghave Brodersen - Terapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Stress:

Stress forekommer i flere forskellige faser. Hvad enten det drejer sig om lejlighedsvis, moderat eller alvorlig stress, er det vigtigt at tage det seriøst og gribe ind.

 

Stress kan være arbejdsrelateret. Det kan f.eks. give stress, hvis vi har for lidt indflydelse. Hvis det vi laver, ikke passer med vores værdier, hvis det psykiske arbejdsmiljø ikke er godt, hvis der er et stort pres, hvis der er mange ændringer, osv.

 

Årsager til stress kan også findes i privatlivet. Fx ved ledighed, dårlig økonomi, pres fra omgivelserne, frustration ifm. børn, delebørn, ex-partnere, familiefester- og traditioner, parforhold osv.

 

Vores tanker i sig selv, negative tanker og bekymringer, kan være nok til at give alvorlig stress.

 

Er du stressramt, hjælper jeg dig i første omgang med at få stressen ud af kroppen og stoppe yderligere stress. Du bliver bevidst om dine stresssignaler, og hvad det er, der forårsager din stress.

 

Herefter kigger vi på dit liv som helhed; dine værdier og prioriteringer, og du lærer, hvad der skal til, for at opnå balance i dit liv. Du får konkrete redskaber, så du ved hvordan du tackler livet fremover og derved undgår alvorlig stress.

 

Jeg har fokus på det hele menneske og inddrager både arbejds- og privatliv. Formålet er bevidsthed, læring og viden, og at du får indarbejdet og integreret nye måder at leve dit liv på uden stress.

Mindfulness:

I mindfulness fordyber vi os i bevidst nærvær, indre ro, accept og mødet med os selv. Det handler om at være mere tilstede i livet og få en dybere forståelse af sig selv, samt livets muligheder.

 

Du får konkrete redskaber, som du kan bruge til at forebygge og reducere stress i dit liv og i stedet skabe større overskud og balance.

 

Mindfulness gør det muligt at bryde med de mange automatiske tanker og handlinger, som vi ofte har i løbet af dagen – tanker og handlinger, der kan være kilde til utilfredshed og begrænsninger.


Jeg arbejder med børn og unge mennesker og hjælper dem igennem de perioder i livet, hvor det kan være svært.

Det kan være:

 • bekymrende børn
 • usikre børn
 • børn og unge med lav selvtillid
 • teenagerproblemer 

I et parforhold kan det være svært for et par selv at se sig ud over problemerne.

Problemerne kan manifestere sig som:

 • Taler forbi hinanden
 • Mangel på nærhed og varme
 • Uenighed i børneopdragelse
 • Uenighed i afgørende livsvalg
 • Sexlivet er gået i stå


Jeg tilbyder par-samtaler enkeltvis eller samlet


NADA akupunktur:

NADA stammer oprindeligt fra den traditionelle kinesiske lægeverden og er en metode som aktiverer og stimulerer fysiologiske og psykologiske områder i krop og sjæl.

 

Behandlingen forgår ved, at der placeres 5 akupunktur nåle i hvert øre, som skal virke 1 time. Der mærkes straks en indre ro som vare 2-3 døgn. Jeg anbefaler at behandlingen gentages 2 gange ugentligt i starten.

 

Ud over supplement til mindfulness er Nada akupunktur en effektiv behandling mod:

- Smerter i kroppen - Søvnproblemer - Hovedpine - Angst/eksamens angst - Humør svingninger - Stress - Depression - ADHD - Udbrændthed - Hormonelle forandringer - Allergi - Modløshed, tristhed, træthed - Opfarende adfærd m.m. - Misbrug/afvænning - Tinnitus -

Om mig:

Jeg har 25 års erfaring i arbejdet med problemer i parforholdet, sammenbragte familier, stressramte, forebyggende behandling, depression, angst, krise, belastningsreaktioner, lavt selvværd og problemløsende samtaler; både individuelle og parsamtaler.

 

Mennesker kan fx opsøge mig med ønske om at få hjælp til frustrationer og stress i arbejdslivet eller privat.

 

Måske ønsker du selvudvikling eller hjælp til at finde nye veje i forhold til de valg du skal træffe. Det kan også være mønstre og vilkår fra din opvækst, som du kan se, forhindre dig i at leve som du ønsker og længes efter.

 

Hos mig får du/I hjælp til det I ønsker at ændre. Ud over samtaler med råd og vejledning, kan vi efter behov arbejde med mindfulness og NADA og evt. mindre hjemmeopgaver.

 

Jeg lægger stor vægt på at skabe en ramme hvor du/I oplever tillid og tryghed mens vi arbejder med det I finder vigtigt.

 

Jeg afholder også livsstils og mindfulness kurser. Kontakt mig gerne for yderligere information

Jeg ser frem til tale med dig!

Klientudtalelser

Anonym - "Jeg brugte NADA som beroligende op til min eksamen og den har jeg klaret. Nada gav mig ro, energi og overblik."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Allergi som i mange år har generet mig er nu næsten helt væk, takket være NADA behandling."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Meget hurtig efter behandlings start med NADA kunne jeg mærke væsentlige resultater i form af mindre ledsmerter, mindre generelle smerter, bedre søvn og nu kan jeg igen dyrke min interesse for dans i afpassede mængder."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.