Den Ambulante Misbrugsbehandling

Psykoterapeut, Misbrugskonsulent, ID psykoterapeut, Terapeut, Mentor, Coach

Stubbekøbing , København , Helsingør , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Gratis afklarende samtale 0 kr. Aftal tid

Udredning ved misbrug af rusmidler 3.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl om du har et behandlingskrævende misbrug af rusmidler – er det en god idé at få foretaget en professionel udredning og vurdering.

Udredningen indeholder

 • Afklarende samtale (Gratis)
 • 2 sessioner, psykosocial-udredning
 • 2 sessioner, misbrugs-udredning

Enkelt samtale/terapi eller supervision 850 kr. Aftal tid

Enkelt sessioner som vejledning/rådgivning til familien med misbrug tæt inde på livet eller i forbindelse med et efterbehandlingsforløb etc.

Kognitiv terapi Sessionen vare 50 minutter

1 Sessionen Kognitiv terapi/samtale/supervision

Basispakke, 20 sessioner 14.500 kr. Aftal tid

Basispakken er et 10 ugers ambulant behandlingsforløb. Forløbet er struktureret og baseret på den kognitive tilgang til ambulant misbrugsbehandling. Klienterne kommer igennem alle de centrale elementer i en professionel misbrugsbehandling, såsom forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisikosituationer og psykologiske forsvarsmekanismer ved misbrug. Basispakken indeholder Afklarende samtale (Gratis) 4 sessioner udredningen 16 sessioner misbrugsbehandling 2 timers telefonisk coaching

Misbrugsbehandling i eget hjem 15.500 kr. Aftal tid

Behandlingsforløbet varer 10 uger. Forløbet er tiltænkt mennesker med sårbarheder, såsom social angst eller andre problemer oveni misbruget, som kan forhindre et normalt behandlingsforløb. Misbrugsbehandling i eget hjem kan også iværksættes, såfremt man ønsker 100 % anonymitet.

Behandling i eget hjem indeholder

 • Afklarende samtale (Gratis)
 • 20 sessioner fordelt over 10 uger
 • 3 timers telefonisk coaching

Tilbagefaldsbehandling 14.500 kr. Aftal tid

Tilbagefaldsbehandling er et 10 ugers intens kognitivt behandlingsforløb. Forløbet er bygget op omkring Terence T. Gorskis teorier om tilbagefald. Forløbet er opdelt i skriftlige 15 opgaver. Behandlingen er et intenst og dybtgående arbejde med kortlægning af tanker, følelser og adfærd.

Tilbagefaldsbehandlingen indeholder

 • Afklarende samtale (Gratis)
 • Udredning
 • 20 sessioner tilbagefaldsbehandling
 • 2 timers telefonisk coaching

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Anonym behandling af misbrug, også uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde eller din uddannelse under behandlingsforløbet. Den Ambulante Misbrugsbehandling - Psykoterapeut, Misbrugskonsulent, ID psykoterapeut, Terapeut, Mentor, Coach

Beskrivelse

Kognitiv misbrugsbehandling - helt anonymt

København - Nordsjælland - Falster 

Personlig misbrugsbehandling

Diskret og 100% anonym misbrugsbehandling. Det er kun dig og din misbrugsbehandler, der er til stede under behandlingsforløbet. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre, medmindre andet er aftalt. Vi mener at personlig, en til en, misbrugsbehandling gør det lettere at snakke om de svære problemer.

Behandlingskoncept & Statistik

Langt de fleste af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen. Ca 67% opnår ædrulighed eller stoffrihed i første behandlingsforsøg. Statistikken er beregnet ud fra gennemførte forløb. Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv terapi som misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid, book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Vi er specialister i behandling af misbrug

Behandlingen varetages altid af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug og vi har +20 års erfaring med ambulant behandling ved misbrug af rusmidler og medicin. Du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig da vi også tilbyder misbrugsbehandling i eget hjem. Vi tilbyder ikke gruppebehandling, gruppeterapi, kun personlige behandlingsforløb. 

Kognitiv misbrugsbehandling

Den kognitive behandlingsform som misbrugsbehandling. Behandlingsfilosofien er kognitiv terapi, med vægt på de elementer som fokuserer på tanke- og handleprocesser i forbindelse med misbrug og afhængighed af rusmidler. Som udgangspunkt antager den kognitive terapi at mennesket gennem sit liv og sine erfaringer, opbygger en grundholdning til, hvad det kan forvente af verden. Denne “grundholdning” er ikke umiddelbart bevidst for mennesket selv, men afspejles i de tanker, personen gør sig om sig selv og sin verden.

Misbrugsbehandling efter CENAPS-modellen

Behandling planlægges ud fra en grundig gennemgang af motivation for at bryde afhængigheden, samt en kortlægning af særlige sårbarheder, dette for at forebygge eventuelle tilbagefald til misbrug. I denne proces kan man for eksempel arbejde med at opstille konkrete lister over fordele og ulemper ved misbrugsadfærd. Man sigter efter at blive enige om realistiske mål for den adfærdsændring der ønskes af klienten. Vi arbejder med 8 opgaver, der driver den terapeutiske proces. Opgaverne omhandler højrisikosituationer for trang og tilbagefald, håndtering af følelser, tanker og impulser i forbindelse med misbrugsproblematikken.

Behandlingsforløbet vil typisk vare 10 uger

Forløbet i basispakken vil typisk vare 10 uger med 2 sessioner om ugen, inklusiv udredning. Alle vores behandlingsforløb begynder med en afklarende gratis samtale over en kop kaffe. Under samtalen hører vi lidt om din problematik, og du vil høre mere om hvordan vi arbejder. Pårørende er meget velkommen til at deltage i den afklarende samtale, så vi skaber et fælles udgangspunkt for behandlingen.

Mere information om os 

Du kan se en lille video om behandlingen ved at klikke på den røde pil øverst til venstre på profilen eller find linket til vors hjemmesiden, det er under afsnittet biografi :) 

Biografi

Klientudtalelser

Anonym - "Enhver ved, at man skal have tillid til en terapeut, hvis der skal opnås resultater. Man skal kunne lide hinanden. Fra den første dag oplevede jeg Peter som et menneske med stor viden, erfaring og ikke mindst stor empati. Han viste stor omsorg, men stillede også krav, hans kunst var, at han fik mig til at tro på mig selv og styrkede min egen vilje til at ville."  Læs mere  Læs mindre

Tina & Johnny Munck-Pederse - "Kan varmt anbefale Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi har oplevet en meget professionel håndtering i form af rådgivning og vejledning i en meget svær situation, som pårørende. Vi er så tilfredse med selve behandlingen, som endelig er lykkedes, takket været Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi kan absolut kun give max stjerner for dette forløb, som er alle pengene værd. Fantastiske behandlere, som ved hvad det handler om. Vi takker for hjælpen og giver vores varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Bo Kreutzmann - "Peter Gilbert har gennem oplysende, lærerige og konstruktive samtaler, lært mig at indse og kontrollere mit alkohol-misbrugsproblem. Jeg har ved flere lejligheder før været i behandling andre steder uden at opnå det ønskede mål, men efter et givende forløb med Peter, har jeg nu fået opbygget en helt ændret livsførelse, hvilket har været til stor glæde for min familie og mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Lise - "Tak Peter – for hjælp til smertefuld erkendelse og brugbar indsigt. Det har været guld værd det hele. Tak for meget alvorlige samtaler – og for mange rigtig gode og helbredende grin. Du er Nr. 1! Mange og ofte tilbagevendende tanker"  Læs mere  Læs mindre

John Hansen 44 år - "Jeg blev mødt der hvor jeg var uden fordomme og fordømmelse. Igennem et intenst 8 ugers forløb lærte jeg ting om mig selv som jeg ikke vil være foruden i dag. Som Peter sagde første gang vi mødtes: ” det sværeste skridt mod et nyt liv har du allerede taget. Det tog du da du bankede på min dør.” Og det havde han uendelig meget ret i."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.