Oliver Pedersen - Terapeut

Oliver Pedersen

Terapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Oliver Pedersen - Terapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med:

Har du mistet energien og lysten? Føler du dig utilstrækkelig? Fylder bekymringerne din hverdag? Alle har perioder, hvor humøret er helt i bund eller forventningerne føles ude for for rækkevidde. Uanset hvor håbløst det hele ser ud, så tror jeg, der findes én vej ud af mørket.

 

Jeg mener, alle har ret til en menigsful tilværelse og skelner ikke små problemer fra store. Du vil blive mødt i øjenhøjde, og dine følelser og tanker vil være samtalens absolutte fokus

Sammen vil vi udforske din problemstilling, og jeg vil agere navigatør ved at stille spørgsmål, der kan hjælpe dig identificere negative tankemønstre eller adfærd. Terapiens formål er at styrke dine egne resurser, så du fremadrettet ved, hvordan du skal forholde dig, når negative tanker opstår. Jeg har specialiseret mig inden for følgende:

 

 • Depression
 • Angst
 • Stress
 • Ensomhed
 • Eksistentielle kriser

 

Samtalen:

Mit terapeutiske ståsted er kognitiv adfærdsterapi. Det bygger på den antagelse, at følelser, tanker, krop og adfærd er uadskillelige. I terapien søger vi at kortlægge de negative tankmønstre, der vedligeholder ængstlige eller depressive følelser eller en dårlig selvopfattelse. Hvorefter vi, i fællesskab, finder alternative fortolkninger af de situationer, som fremprovokerer de svære tanker. Fordelen ved netop denne type terapi er:

 

 1. Dens effektivitet er veldokumenteret ifm. angst og depression.
 2. Terapien skaber selvindsigt. De teknikker vi gennemgår i terapien, vil efterfølgende give dig evnen til at læse dine egne alarmsignaler, og tage kontrol over de svære tanker.

 

Jeg forholder mig mere som en anerkendende guide, end en bedrevidende ekspert. Hvilket konkret betyder, at jeg stiller spørgsmål og inddrager kognitive øvelser, alt efter dit behov, som leder dig mod en selvopdagelse af, hvordan du skal forholde dig til tanker og adfærd.

 

Kort om mig:

Jeg er uddannet i social- og kulturpsykologi fra London School of Economics and Political Science. Jeg har fulgt Klinisk Psykologi på Københavns Universitet, og arbejder som frivillig telefon- og chatrådgiver i Psykiatri Fonden.

 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, for en uforpligtende samtale om, hvad jeg kan gøre for dig.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere