Ole Dahl Mansfeld - ID Life coach, Business coach, Coach

Ole Dahl Mansfeld

ID Life coach, Business coach, Coach

GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Søger du den åbne og ærlige samtale? Er du klar til at forandre din situation til noget bedre? Ole Dahl Mansfeld - ID Life coach, Business coach, Coach

Beskrivelse

Tag den ærlige snak med dig selv!

Med jævne mellemrum udfordres vi mænd i at finde vej i livet.

Vi mærker noget der ikke vender rigtigt, og vi kan ikke længere at løbe fra det.

Konsekvenserne oplever vi gennem tristhed, manglende motivation og tro på dig selv - konstant uro. Måske mærker du angst, frygt, frustration, vrede, fortvivlelse, ikke at blive mødt – håbløshed. Måske mærker du det hele i en uoverskuelig pærevælling.

Jeg specialiserer mig i at hjælpe mænd i krise.
Sammen går vi på opdagelse i de ting du kæmper med, og sammen finder vi ord, fornemmelse og forståelse for din nuværende situation.
Sammen finder vi hoved og hale i din situation og stiller skarpt på dine ønsker, muligheder og prioriteter.
Sammen finder vi dine styrker og ressourcer til at håndtere din situation i respekt for og overensstemmelse med hele dig.

Hvem er Ole?

Jeg møder verdenen i øjenhøjde. Jeg holder af dybe samtaler. Jeg holder af mennesker. Jeg holder af livet

Jeg besidder en gave i at kunne mærke mennesker og være i stand til at skabe tillid, tryghed og rum til at være i. Jeg bruger min faglighed, empati, erfaring og nysgerrighed til at finde ind til kernen af dine udfordringer og give dig nye indsigter og ståsteder.

Jeg er far, eksmand, kæreste og livsnyder. Jeg har erfaring fra livet som menneske i snart 45 år med alt hvad dertil hører af eventyr, udfordringer, op- og nedture.

Jeg er uddannet Integral Life Coach ved ID Academy og har en erhvervsmæssig baggrund som systemudvikler, iværksætter og leder gennem 20 år.

Tag endelig fat på mig hvis du har spørgsmål, jeg vender hurtigt tilbage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Klientudtalelser

Helene Gudtmann - "“Jeg har af flere omgange haft glæde af, at være i ole’s kyndige coaching rum… ? Ole udviser en kæmpe kompetance og viden , samtid med han skaber et trygt og tillidsfuldt rum . Han har en enorm ro, som helt klart smitter af, på dem han omgiver sig med? Han har haft evnen til, at vise mig vej gennem min rejse, og jeg har fået en langt større indsigt i mig selv, hvem jeg er, hvor jeg vil hen og hvordan jeg kommer derhen”?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.