Ole Dahl Mansfeld - ID Life coach, Business coach, Coach

Ole Dahl Mansfeld

ID Life coach, Business coach, Coach

Langå , Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Coaching-session 700 kr. Aftal tid

En coaching session indleder vi med et kort check in. Herefter stiller vi skarpt på hvad du ønsker at arbejde med, og hvad du ønsker at opnå gennem coachingen.

Jeg anvender integral terapi, og arbejder omkring din situation i forhold til fortid, fremtid, dig selv og andre mennesker. Sammen skal vi undersøge hvad det er kernen i din udfordring eller dit ønske, og hvad du har af ressourcer og muligheder for at håndtere eller opnå netop det du ønsker.

Mit mål er at opløse begrænsende overbevisninger og skabe forståelser og nye udsigtspunkter, som du kan tage afsæt i.   

Coaching-forløb – 5 sessioner 3.000 kr. Aftal tid

I et forløb opnår vi at arbejde i dybden med din målsætning og udfordring. Jeg koncentrerer vores møder så de kommer til at ligge med jævne kortere mellemrum. Det betyder, at vi kommer tæt på hinanden og kan gå direkte i kødet på det, du ønsker at arbejde med.

De enkelte coaching sessioner indledes med et kort check in. Herefter stiller vi skarpt på hvad du ønsker at arbejde med, og hvad du ønsker at opnå gennem dagens coaching i forhold til forløbets fokus.

Jeg anvender integral terapi, og arbejder omkring din situation i forhold til fortid, fremtid, dig selv og andre mennesker. Sammen skal vi undersøge hvad det er kernen i din udfordring, og hvad du har af ressourcer og muligheder for at håndtere din udfordring.

Mit mål er at opløse dine begrænsende overbevisninger og skabe forståelser og nye udsigtspunkter, som du kan tage afsæt i.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online Coaching Session (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

En coaching session indleder vi med et kort check in. Herefter stiller vi skarpt på hvad du ønsker at arbejde med, og hvad du ønsker at opnå gennem coachingen.

Jeg anvender integral terapi, og arbejder omkring din situation i forhold til fortid, fremtid, dig selv og andre mennesker.

Sammen undersøger vi hvad det er kernen i din udfordring eller dit ønske, og hvad du har af ressourcer og muligheder for at håndtere eller opnå netop det du ønsker.

Mit mål er at opløse begrænsende overbevisninger og skabe forståelser og nye udsigtspunkter, som du kan tage afsæt i.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Søger du den åbne og ærlige samtale? Er du klar til at forandre din situation til noget bedre? Ole Dahl Mansfeld - ID Life coach, Business coach, Coach

Beskrivelse

Tag den ærlige snak med dig selv!

Med jævne mellemrum udfordres vi mænd og kvinder i at finde vej i livet.

Vi mærker noget der ikke vender rigtigt, og vi kan ikke længere at løbe fra eller bedøve det.

Konsekvenserne oplever vi gennem tristhed, manglende motivation og tro på dig selv - konstant uro. Måske mærker du angst, frygt, frustration, vrede, fortvivlelse, ikke at blive mødt – håbløshed. Måske mærker du det hele i en uoverskuelig pærevælling.

Lad mig være dit spejl

Jeg hjælper dig, ved at holde et (k)ærligt spejl op foran dig. Jeg har et rum, hvor alt kan siges højt. Hvor du kan få lov at høre, se og møde dig selv med friske øjne, indsigt og forståelse.
Sammen finder vi hoved og hale i din situation og stiller skarpt på dine ønsker, muligheder og prioriteter.
Sammen finder vi dine styrker og ressourcer til at håndtere din situation i respekt for og overensstemmelse med hele dig.

Hvem er Ole?

Jeg møder verdenen i øjenhøjde. Jeg holder af dybe samtaler. Jeg holder af mennesker. Jeg holder af livet

Jeg besidder en gave i at kunne mærke mennesker og være i stand til at skabe tillid, tryghed og rum til at være i. Jeg bruger min faglighed, empati, erfaring og nysgerrighed til at finde ind til kernen af dine udfordringer og give dig nye indsigter og ståsteder.

Jeg er far, eksmand, kæreste og livsnyder. Jeg har erfaring fra livet som menneske i snart 45 år med alt hvad dertil hører af eventyr, udfordringer, op- og nedture.

Jeg er uddannet Integral Life Coach ved ID Academy og har en erhvervsmæssig baggrund som systemudvikler, iværksætter og leder gennem 20 år.

Tag endelig fat på mig hvis du har spørgsmål, jeg vender hurtigt tilbage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Klientudtalelser

Helene Gudtmann - "“Jeg har af flere omgange haft glæde af, at være i ole’s kyndige coaching rum… ? Ole udviser en kæmpe kompetance og viden , samtid med han skaber et trygt og tillidsfuldt rum . Han har en enorm ro, som helt klart smitter af, på dem han omgiver sig med? Han har haft evnen til, at vise mig vej gennem min rejse, og jeg har fået en langt større indsigt i mig selv, hvem jeg er, hvor jeg vil hen og hvordan jeg kommer derhen”?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.