Nirvi Bennich

Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Traumeterapeut

Vejle , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Samtale terapi 650 kr. Aftal tid

Kunstterapi 850 kr. Aftal tid

Kunstterapi Det primære formål er ikke at skabe kunst,så du behøver ikke at have talent for det kreative, men at bruge kreativiteten, skaberkraften og skaberglæden som en vej ind til følelse, indre kommunikation, udtryk og fordybelse. Kunstterapi er en terapiform, hvor maleri, tegning, form, lyd og bevægelse indgår.

Samtale og kropslige øvelser 850 kr. Aftal tid

Samtale og kropslige øvelser med rabat 500 kr. Aftal tid

Rabatten er til studerende og folk med en lægehenvisng blandt andet.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Samtale terapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg ønsker at skabe accept samt forståelse. resilience, samt at kunne rumme følelser. Jeg ønsker at skabe livskvalitet, glæde og nye kræfter. Nirvi Bennich - Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

 Jeg tilbyder samtale og behandling for dig, der


 • Ønsker mere selvværd/selvtillid 
 • Har følelsesmæssige problemer
 • Gerne vil styrke dine relationer
 • Har oplevet sorg og tab
 • Gennemgår en livskrise, identitetskrise eller eksistentiel krise
 • Hvis du har været udsat for Traume
 • Har stressrelaterede problemr
 • Hvis du ønsker dig mere mening i livet 


Udover ovenstående emner (og der kunne være mange flere) tilbyder jeg:

 • Selvudviklings forløb
 • Kunstterapeutiske forløb
 • Drømmearbejde


Jeg bruger gerne samtale i kombination med en række kropslige øvelser og metoderne anvendes efter behov.

 

Ring ganske uforpligtende og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

 

Om mig:

Uddannet Kunstterapeut 1991-94

Samt efteruddannelse i kunstterapi i 2011-12

Og har brugt kunstterapien sammen med en række kommunale forløb med børn og voksne.


Mange års erfaring fra et flertal af forløb med sygemeldte i forhold til arbejdsrelateret stress.


Efteruddannelse hos Krise Psykolog Ulla Rung Weeke 2009 -11 *Chok Traume og Glæde

 

Under uddannelse hos Merete Holm Brandbjerg vedr. Stress og Traume. 3 årig efteruddannelse

 

Mange års supervision fra Bodynamics, krops terapeutisk retning

Medlem af Psykoterapeutforeningen MPF siden 2013 - hvilket er din garanti for overholdelse af alle etiske retningslinier omkring terapi. 

 

OBS: Jeg har ikke ydernummer og overenskomst med sygesikringen, men tilbyder hurtige tider med rabat til dig, der har en lægehenvisning.

Klientudtalelser

Kvinde 52 år Kvinde 42 år Kvinde 27 år - "Det bedste jeg har gjort for mig selv Nirvi er meget kompetent og jeg oplever at jeg er blevet godt hjulpet Nirvi du er en lomme guide jeg vil fortsætte med at bruge"  Læs mere  Læs mindre

49 årig kvinde v. stress forløb - "Behandlingerne blev en redning for mit liv i en arbejdsmæssig krise situation. Jeg fik kastet de belastende ting ur mig - og oplevede at jeg blev favnet med åbne arme af dig! "  Læs mere  Læs mindre

36 årig kvinde  - "Det forandrede min skyldfølelse jeg havde i forhold til skilsmissen, da du spurgte mig om jeg ville været en glad mor, hvis jeg blev i forholdet."  Læs mere  Læs mindre

59 årig kvinde i et forløb for arbejds relaterede problemer - "Jeg har opdaget - at det med at kunne sige Nej, er en menneskeret. Jeg har fundet frem til fler ressourcer, såsom: mine personlige kvaliteter og kropslige ressourcer.” "  Læs mere  Læs mindre

36 årig kvinde v. Stress forløb - "Jeg er blevet mer mig selv igen, og er tilfreds med hvor jeg er hen nu. Jeg er blevet bedre til at regulere mit nervesystem i stressede situationer. Og det er vigtigt at jeg er begyndt på at stå mer op for mig selv. Jeg tror på at det hele nok skal gå"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.