Mette Escherich Dobrick - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Coach

Mette Escherich Dobrick

Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Coach

Esbjerg , Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Kropsterapi 700 kr. Aftal tid

Der er i dag en mere bred opfattelse af, hvordan vores krop og psyke hænger sammen. Det er netop det som jeg sætter fokus på, som kropsterapeut. Alt hvad vi oplever af positivitet og negativitet, lagres i vores krop på forskelligt vis. Hvis man oplever spændinger, mærker uro, føler anspændelse, tristhed, søvnbesvær eller bare har behov for at give slip på vrede eller sorg, kan netop kropsterapi være en god form for terapi for dig. Mit fokus i kropsterapien ligger i at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener. Generne kommer ofte når en travl hverdag skal hænge sammen og både stress og smerter i kroppen kan forekomme hyppigt. Nogle af de gener som kropsterapi kan hjælpe på er: hovedpine/migræne, piskesmæld, stress, muskelskader, angst, tennis albue, ryg problemer, skulder smerter, fysisk/psykisk velvære, fordøjelses problemer. Jeg er færdig med kropsterapeutsuddannelsen november 2021.

Coaching 800 kr. Aftal tid

Coaching er til dig, som gerne vil andet, end det du befinder dig i. I coachingen arbejder vi med nutid og fremtid. Vi arbejder med, hvad du gerne vil fremover, dine håb og drømme og hvordan du bedst kan realisere dem. Kan du nå dine drømme og ønsker, her hvor du er nu? Eller hvad skal der til. Coaching skaber udvikling, læring og det er energi fyldt. Coaching kan skabe forandringer i dit liv, det kan give dig klarhed og skabe nye perspektiver. Med coaching kan du opnå ting, du ikke troede var mulige. Hvis du er indstillet på forandringer, er coaching et godt redskab. Jeg tilbyder også cyber coaching. Dette kan være en fordel, hvis du bor langt væk eller har et arbejde, hvor det er svært for dig at møde op. 

Par terapi 1.100 kr. Aftal tid

I et parforhold oplever vi alle op- og nedture. Parterapi kan være en løsning, hvis der er for mange skænderier eller dagligdags problematikker, hvis i har svært ved at tale sammen eller har brug for at give jeres kærlighedsliv et boost og pleje jeres forhold. I parterapien får i mulighed for at sætte ord på det, som er svært. I får mulighed for at skabe eller genskabe kontakten og få forståelsen for, hvad i kommer med og finde ud af, hvordan i gerne vil have, at jeres forhold ser ud. Parterapi hjælper også til at forstå hinandens handlemåder. I vil lære at lytte til hinanden og lærer at tale sammen, så din partner hører, hvad du siger. Parterapi er for alle, og ikke kun når i står ved en skillevej. Det kræver hårdt arbejde, mod og energi at være i et parforhold, hvor man kan blive ved med at elske hinanden højt. Det er muligt at forandre en fastlåst situation og genvinde trygheden og kærligheden i jeres forhold.

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

I terapien arbejder vi med de temaer, som du gerne vil have fokus på. Temaer som bliver ved med at dukke op og forhindre dig i at leve det liv, du gerne vil. Temaer kan f.eks. være: lavt selvværd, bange for at prøve noget nyt, dine handlemåder i livet, eller at du er kørt fast i livsmønstre. Det kan også være, at du befinder dig i en krise, som er svær at bearbejde. I terapien opnår du en indsigt i dine egne handlemåder/mønstre og kan derved opnå indsigt i, hvordan du kan forandre problematisk tanker og handlemåder. Det er din viden og dine erfaringer, der guider til vejen frem. Narrativ terapi tager udgangspunkt i mennesket. Her er du ekspert i dit eget liv. Fokus er på dine færdigheder, kompetencer, meninger og værdier. Ofte ser vi kun problem historien, som overskygger alt det gode. Vi ser ikke alle de værdifulde færdigheder, som hvert menneske besidder, og det er de færdigheder, der vil være fokus på i terapien.

Videosamtaler

Video samtaler (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Der kan være flere årsager til at du vælger videosamtaler, det kan være letter for dig, du kan være i udlandet, det kan være svært at forlade dit hjem m.m. 

Ved videosamtaler gælder det samme som individuelle samtaler, vi taler blot sammen gennem computeren/telefonen.  

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Hos mig har du mulighed for at arbejde med både sind og krop, det giver ro at kan skabe sammenhæng i krop og sind. Glæder mig til at møde dig. Mette Escherich Dobrick - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Coach

Beskrivelse

Kære læsere.


Er du der i dit liv, hvor du har brug for forandringer, men har svært ved at finde vej? Din vej til noget andet, uden helt at vide hvad det er, eller hvordan det ser ud. Har du travlt med, at opfylde de krav om familie, børn, arbejde, uddannelse m.m., som samfundet kræver af os? Du glemmer måske dine egne behov i livet, og bliver ramt af en stresset hverdag. Er du fastlåst i gamle mønstre, vaner og har dårlig samvittighed overfor andre? Det kan også være, at du har brug for forandringer i hverdagen eller arbejdslivet, men kommer i tvivl, eller bliver usikker på, hvad du skal gøre. Som noget nyt er jeg begyndt at arbejde med Indre barn metoden, det er en effektiv metode i behandlingen af gamle traumer, mønster og handlinger.


Disse spørgsmål og tanker er helt normale og kan være svære selv at håndtere og finde en vej ud, en vej til noget andet. På denne rejse, som terapi og coaching er, vil der blive åbnet for nye sider af dig, dine handlemåder, og dine værdier. Dette vil give dig mulighed for at ændre det du gerne vil ændre, se nye muligheder, give dig indblik i hvorfor dine handlemuligheder er, som de er m.m.


Lidt om mig:

Jeg lægger vægt på at skabe et ligeværdigt, trygt og tillid fuldt rum, hvor der er plads til smil og humor, selv når livet gør ondt. Som person er jeg nysgerrig, imødekommende, lyttende og tager udgangspunkt i, hvor du står i livet, og hvordan livets spor har formet dig.


Jeg er uddannet psykoterapeut narrativ/systemisk og er medlem at psykoterapeut foreningen MPF, som er et kvalitets stempel. Jeg er også uddannet kropsterapeut, det giver mig muligheden for at forbinde krop og sind hvilke giver en stor effekt. Jeg er uddannet professionel coach, alkoholbehandler og har en del kurser indenfor den kognitive terapi form.


Jeg har i det meste af mit arbejdes liv arbejdet med mennesker der har eller har haft det svært. Det er mennesker med psykiske problematikker, misbrug/afhængighedsproblematikker, stress, angst m.m. Dette har lært mig at rumme stor forskellighed og mennesker i smerte og udsatte livssituationer.


Hvis du/i oplever/befinder dig/jer i:

• Modløshed (manglende energi, mangel på glæde, negative tanker om sig selv m.m.)

• Sorg/krise (dødsfald, skilsmisse, sygdom m.m.)

• Angst (uro i kroppen, søvnløshed, tvangstanker, bekymringer m.m.)

• Misbrug (alkohol, stoffer, afhængighed, har prøvet at stoppe uden held m.m.)

• Stress (glemmer, ikke overskue nye ting, vred, kan ikke sove, hovedpine, hjertebanken, indre uro m.m.)

• Parforhold Problemer (Skænderier, utroskab, manglende nærhed, booste jeres kærlighedsforhold, ser ikke nok hinanden m.m.)


Eller hvis du vil:

• Se nye muligheder

• Finde din nye vej.

• Sætte mål, ligge en handleplan.

• Ændre vaner, (dyrke mere motion, prioritere din tid anderledes m.m.)

• Finde ud af, hvor du vil hen i forhold til arbejdsliv/privatliv.


Tag springet og få startet en sund process. Kontakt mig på mail eller på telefon, for at lave en aftale eller for at høre nærmere.


Klientudtalelser

J. Hansen - "Kan klart anbefale Mette som terapeut, hun er fantastisk og kan rumme og give nye perspektiver men allerbedst kan hun guide til at jeg lærer mig selv bedre at kende."  Læs mere  Læs mindre

Malene A - "Det var en utrolig dejlig oplevelse at besøge Mette. Jeg fik kropsterapi, og Mette tog sig god tid til en intro samtale inden kropsterapien. Hun er meget grundig, virkelig imødekommende og man føler sig tryg og meget godt tilpas igennem det hele. Kropsterapien hjalp mig helt ekstremt og her snart en uge efter, kan jeg stadig mærke et bedre humør og et bedre overskud. Jeg kommer uden tvivl igen til en ny gang kropsterapi hos Mette. Kan anbefale alle at gøre det samme!"  Læs mere  Læs mindre

Helle L - "Mette Dobrick er et fantastisk menneske, hvis empati og humør smitter af. Jeg får kropsterapi hos hende, hvilke både min krop og sjæl profiterer af. Jeg vil klart anbefale, at man under sig en tur i hendes kyndige hænder. H. Langendorff."  Læs mere  Læs mindre

M og K Heinsen - ""Mette hjalp min partner og jeg, igennem en meget hård og svær periode for os. Jeg vil næsten sige at hun har reddet vores forhold. Vi har igennem hele forløbet følt os så godt tilpas! Vi er blevet guidet og vejledet, lyttet til og forstået, men samtidig også blevet udfordret. Vi føler, at de redskaber vi har fået igennem Mette, har gjort, at vi har fået et meget mere harmonisk og godt forhold! Mette har en ubeskrivelig god evne til at give en ro indeni og uanset hvad, så er der ikke noget der er hverken rigtigt eller forkert! Jeg vil til hver en tid anbefale Mette, uanset om det blot omhandler en selv, eller med partner. Vi er hvertifald ikke i tvivl om, hvor vi skal søge hen, hvis der endnu engang kommer svære tider. Af hjertet, tusind tak Mette" "  Læs mere  Læs mindre

Mette Brinck - "Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så skal du tage et forløb hos Mette. Hun er dygtig og dedikeret til sit arbejde" "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.