Liselotte Rønne - Psykoterapeut, Traumeterapeut

Liselotte Rønne

Psykoterapeut, Traumeterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi og smertebehandling Liselotte Rønne - Psykoterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Mit navn er Liselotte Rønne.

Jeg er speciallæge i almen medicin, psykoterapeut og akupunktør og har specialiseret mig i samtaleterapi og smertebehandling.

Velkommen til min profilside.

Gennem mine 16 år som praktiserende læge har jeg talt med rigtig mange mennesker – og ganske ofte er vi i de samtaler endt med at se bag deres fysiske skavanker og har i stedet fundet noget andet og mere sårbart.

Jeg har således mødt mennesker, som har budt sig selv for meget gennem alt for lang tid.

Jeg har set mennesker, som hele livet har kæmpet med lav selvtillid, angst, triste tanker, nervøsitet og ubearbejdede reaktioner på tidligere hændelser.

Jeg har mødt mennesker, som pludselig ikke kan klare mere. Som ikke længere kan overhøre kroppens forsøg på at sige fra.

Flere og flere mennesker (børn, unge og voksne) bliver ramt af stress.

De fleste af os skynder os - hele livet - og vi når virkelig en masse!

Der er sjældent problemer, så længe det er sjovt og udfordrende og så længe, vi husker at restituere og kompensere for den brugte energi.
Men når vi glemmer det, når vi glemmer at stoppe op, så begynder kroppen at sige fra.

Først hvisker den, så taler den lidt højere, og til sidst råber den højt. 

Hvis du overhører mavepinen, nakke-rygsmerterne og den faldende frustrationstærskel, kommer trætheden, svimmelheden og koncentrationsbesværet. Hvis du også lykkes med at overhøre det - så kommer søvnløsheden og depressionen.

Stop op, før du når så langt!

Jeg tilbyder min hjælp til

 • Individuelle samtaler
 • Lægelig vurdering af dine kroniske smerter og forslag til behandling
 • Smertebehandlinger med akupunktur og evt. gua sha (skrabemassage)


Jeg tilbyder samtaler på både dansk og engelsk.Du er meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du ønsker at aftale en tid.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere