Lene Gram - Psykoterapeut

Lene Gram

Psykoterapeut

Grindsted

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

individuel terapi under 18 år/studerende 400 kr. Aftal tid

parterapi 700 kr. Aftal tid

Gruppeterapi 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 11 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Lene Gram Psykoterapeut MPF Samtaleterapi, individuel, par og grupper. Ondt i livet ? følelse af uro ? problemer som resultat af besværlig opvækst ? Lene Gram - Psykoterapeut

Beskrivelse

Lene Gram, Psykoterapeut MPF


Hvorfor terapi?

Terapi betyder ”at støtte og hjælpe til balance. Formålet med at gå i terapi er at opnå den selvindsigt eller egenforståelse, der skal til for, at man fremadrettet bliver i stand til at leve et liv i psykisk balance. At være i psykisk balance resulterer i overskud. Man bliver i stand til at træffe de valg, der gør en glad og giver livskvalitet.


Jeg tilbyder

 • Enesamtaler, parterapi og gruppeterapi
 • Samtaleterapi under professionelle forhold i egen praksis
 • fleksible tider, både dagtid og ved behov tider aften og weekend


Erfaring

Udover min psykoterapi-praksis arbejder jeg som sorggruppeleder og jordemoder på Sydvestjydsk Sygehus og som frivillig i det gratis rådgivningstilbud for unge, Headspace. Jeg har således gennem de sidste 20 år arbejdet med unge, voksne og familier inden for det sundhedsfaglige, det psykiske og det pædagogiske område. Jeg har her igennem stor erfaring med at arbejde empatisk og nærværende i mange forskellige situationer, når der er emner, som synes svære at tale om. Jeg har blandt andet forestået motiverende samtaler for mennesker med vægtproblemer, sorgsamtaler på tomandshånd og for grupper, fødselsforberedelse for enkelte par og grupper, og naturligvis utallige situationer på fødegangen.

Jeg får løbende i professionel supervision både i forbindelse med mit arbejde på sygehuset og i forbindelse med min private praksis.


Hvem er jeg?

 • Uddannet certificeret psykoterapeut fra Essens (eksistentiel gestaltterapi)
 • Overbygning i Kognitiv terapi, ACT og coaching.
 • igang med årskursus Mindfulnessbaseret integrerende metode
 • Uddannet jordemoder
 • Qi Gong instruktør
 • Sorggruppeleder i Region Syddanmark
 • egen praksis i Sundhedshuset Grindsted
 • mor til 4

Klientudtalelser

Signe - ""Kære Lene, jeg er super glad for din hjælp i forbindelse med min angst. Du har hjulpet mig mega meget. Tusind tak ! KH Signe."  Læs mere  Læs mindre

Mary Thomsen - " Lene har været god til at sætte sig i mit sted, og forstået min problematik. Dette har gjort at hun har kunne få mig til at slappe af og føle mig tryg i hendes selskab. Trygheden gjorde det nemmere for mig, at åbne mig op og derimod tage imod råd og vejledning. Lene gav mig den ballast jeg havde brug for, for at komme ordenligt videre. Med Venlig Hilsen Mary"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere