Lene Gram - Psykoterapeut

Lene Gram

Psykoterapeut

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Lene Gram Psykoterapeut MPF Samtaleterapi, individuel, par og grupper. Ondt i livet ? følelse af uro ? problemer som resultat af besværlig opvækst ? Lene Gram - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV, VENLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEJLEDNING

Hvorfor terapi?

Terapi betyder ”at støtte og hjælpe til balance. Formålet med at gå i terapi er at opnå den selvindsigt eller egenforståelse, der skal til for, at man fremadrettet bliver i stand til at leve et liv i psykisk balance. At være i psykisk balance resulterer i overskud. Man bliver i stand til at træffe de valg, der gør en glad og giver livskvalitet.


Jeg tilbyder

 • Enesamtaler, parterapi og gruppeterapi
 • Samtaleterapi under professionelle forhold i egen praksis
 • fleksible tider, både dagtid og ved behov tider aften og weekend


Erfaring

Udover min psykoterapi-praksis arbejder jeg som sorggruppeleder og jordemoder på Sydvestjydsk Sygehus og som frivillig i det gratis rådgivningstilbud for unge, Headspace. Jeg har således gennem de sidste 20 år arbejdet med unge, voksne og familier inden for det sundhedsfaglige, det psykiske og det pædagogiske område. Jeg har her igennem stor erfaring med at arbejde empatisk og nærværende i mange forskellige situationer, når der er emner, som synes svære at tale om. Jeg har blandt andet forestået motiverende samtaler for mennesker med vægtproblemer, sorgsamtaler på tomandshånd og for grupper, fødselsforberedelse for enkelte par og grupper, og naturligvis utallige situationer på fødegangen.

Jeg får løbende i professionel supervision både i forbindelse med mit arbejde på sygehuset og i forbindelse med min private praksis.


Hvem er jeg?

 • Uddannet certificeret psykoterapeut fra Essens (eksistentiel gestaltterapi)
 • Overbygning i Kognitiv terapi, ACT og coaching.
 • igang med årskursus Mindfulnessbaseret integrerende metode
 • Uddannet jordemoder
 • Qi Gong instruktør
 • Sorggruppeleder i Region Syddanmark
 • egen praksis i Sundhedshuset Grindsted
 • mor til 4

Klientudtalelser

Signe - ""Kære Lene, jeg er super glad for din hjælp i forbindelse med min angst. Du har hjulpet mig mega meget. Tusind tak ! KH Signe."  Læs mere  Læs mindre

Mary Thomsen - " Lene har været god til at sætte sig i mit sted, og forstået min problematik. Dette har gjort at hun har kunne få mig til at slappe af og føle mig tryg i hendes selskab. Trygheden gjorde det nemmere for mig, at åbne mig op og derimod tage imod råd og vejledning. Lene gav mig den ballast jeg havde brug for, for at komme ordenligt videre. Med Venlig Hilsen Mary"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere