Birgitte Pedersen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Pedersen

Psykoterapeut MPF

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Vil du skabe mærkbare forandringer i dit liv? Blive bedre til at håndtere udfordringer eller blot lære dig selv bedre at kende? Birgitte Pedersen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- Kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en andenJeg arbejder med almindelige mennesker, som ønsker at skabe forandringer i deres liv, flytte sig og blive bedre til at leve deres eget liv.

Alle mennesker kan komme i krise, både små, men også mere komplekse – og mine erfaringer spænder vidt.

Jeg kan fx hjælpe dig med problemstillinger som

  • angst
  • depression
  • stress
  • ADHD
  • fibromyalgi
  • spiseforstyrrelser
  • personlig udvikling
  • Posttraumatisk stress / belastningsreaktioner
  • Sorgarbejde 

Står du i en parforholdskrise, fx en skilsmisse eller voldelige overgreb, eller trænger du til støtte i forbindelse med dødsfald af nærtstående, kan jeg også hjælpe dig på rette spor igen.

Gennem vores dialog opdager du nye sider af dig selv, som kan lede dig i den retning, du inderst inde ønsker at gå.

Er det i din organisation eller virksomhed du søger udvikling, kan jeg også hjælpe med min ekspertise. Det er min erfaring, at organisationer er unikke og komplekse, og det derfor er afgørende at begynde med et blankt ark for herigennem at få fat i det, der er på spil og det der er vigtigt, at få gjort noget ved. Ofte er oplevelsen, at topledelsen har én opfattelse, og bare lidt længere nede i organisationen er virkelighedsopfattelsen en anden. Det er her det bliver spændende. Min opgave er at få den forskellige, eller måske alligevel ikke så forskellige, opfattelse af, hvad der er vigtigt, frem i lyset. For gennem dette, at få skabt samhandlingskraften i organisationen og få forløst det potentiale, der altid er til stede. Jeg har altid en tæt kobling til den ansvarlige leder, så de mål der er sat, bliver nået, både i forhold til resultat og i forhold til, at det enkelte menneske trives i organisationen. 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.