Birgitte Pedersen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Pedersen

Psykoterapeut MPF

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vil du skabe mærkbare forandringer i dit liv? Blive bedre til at håndtere udfordringer eller blot lære dig selv bedre at kende? Birgitte Pedersen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- Kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en andenJeg arbejder med almindelige mennesker, som ønsker at skabe forandringer i deres liv, flytte sig og blive bedre til at leve deres eget liv.

Alle mennesker kan komme i krise, både små, men også mere komplekse – og mine erfaringer spænder vidt.

Jeg kan fx hjælpe dig med problemstillinger som

 • angst
 • depression
 • stress
 • ADHD
 • fibromyalgi
 • spiseforstyrrelser
 • personlig udvikling
 • Posttraumatisk stress / belastningsreaktioner
 • Sorgarbejde 

Står du i en parforholdskrise, fx en skilsmisse eller voldelige overgreb, eller trænger du til støtte i forbindelse med dødsfald af nærtstående, kan jeg også hjælpe dig på rette spor igen.

Gennem vores dialog opdager du nye sider af dig selv, som kan lede dig i den retning, du inderst inde ønsker at gå.

Er det i din organisation eller virksomhed du søger udvikling, kan jeg også hjælpe med min ekspertise. Det er min erfaring, at organisationer er unikke og komplekse, og det derfor er afgørende at begynde med et blankt ark for herigennem at få fat i det, der er på spil og det der er vigtigt, at få gjort noget ved. Ofte er oplevelsen, at topledelsen har én opfattelse, og bare lidt længere nede i organisationen er virkelighedsopfattelsen en anden. Det er her det bliver spændende. Min opgave er at få den forskellige, eller måske alligevel ikke så forskellige, opfattelse af, hvad der er vigtigt, frem i lyset. For gennem dette, at få skabt samhandlingskraften i organisationen og få forløst det potentiale, der altid er til stede. Jeg har altid en tæt kobling til den ansvarlige leder, så de mål der er sat, bliver nået, både i forhold til resultat og i forhold til, at det enkelte menneske trives i organisationen. 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere