Birgitte Behrendt Kutter - Coach, Stresscoach

Birgitte Behrendt Kutter

Coach, Stresscoach

Værløse, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Samtaleforløb á 3 gange 1.800 kr. Aftal tid

Samtaleforløb á 5 gange 3.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online video samtale 1:1 (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg kan hjælpe dig med at passe bedre på dig selv, navigere i en sorgproces og finde motivationen til at få en god hverdag. Birgitte Behrendt Kutter - Coach, Stresscoach

Beskrivelse

Sidder du fast i hamsterhjulpet og føler ingen glæde i hverdagen?

Mange oplever efter en dejlig lang sommerferie, at det er ekstra hårdt at komme tilbage til arbejdet og hverdagens rutiner. Det er helt normalt. Hvis din hverdag gør dig stresset, kan jeg som uddannet stress-coach hjælpe dig med at stille skarpt på, hvordan du får en hverdag, der gør dig glad. Hvad dræner dig for energi og hvad giver dig energi. 

 

Det kan også være, at du har været sygemeldt med stress. Så kan jeg hjælpe dig med at komme godt tilbage på arbejdet i et tempo, så du ikke bliver stresset igen. Du har måske fået hjælp af kommunen eller af en psykolog via din arbejdsplads undervejs og skal nu holde fast i de nye gode vaner med at passe bedre på dig selv. Det er let at falde tilbage i gamle mønstre - ikke mindst fordi man så gerne vil vise, at man har fået det bedre og så kommer man for hurtigt i gang. Arbejdsgiveren kan misforstå det, ikke af ond vilje, men fordi man ser ud til at have det bedre. På den måde bliver der ikke givet plads til langsomt at trappe op i tid.

 

Mangler du motivation?

Det kan være til at komme i gang med en opgave eller afslutte den enten privat eller på arbejdet. Det kan være, at du mangler arbejdsglæde og har svært ved at komme ud af sengen om morgenen. Måske mangler du motivation til at leve sundere eller tage en svær snak med en, som betyder meget for dig. Jeg kan gøre dig skarp på, hvorfor du mangler motivationen og hvad der skal til for at du finder den.

 

Har du mistet en af dine forældre?

Så kan jeg hjælpe dig med at navigere i det følelsesmæssige kaos du sandsynligvis befinder dig i og finde frem til en ny hverdag. Når man har mistet en af sine forældre eller begge, mister man også nogle vigtige livsvidner. De har som regel været en fast bestanddel i ens liv og kan huske ting, som man ikke selv har nogen erindring om.


Det er svært at være i sorg. Man føler sig overvældet og aner ikke, hvad man skal stille op - det hele virker uoverskueligt. Både det praktiske, men også alle de forskellige følelser, som vælter op i en. Det gør det ekstra udfordrende, at omverdenen ofte ikke forstår, hvad man befinder sig i og har en forventning om, at alt er som det plejer. Noget har dog ændret sig inden i og det kan være svært at sætte ord på. Man bliver måske mødt med tavshed fra venner og kolleger, som pludselig ikke ved, hvad de sige og derfor slet ikke siger noget.

Mine metoder
Min coaching foregår ude i naturen på en gåtur - her åbner man ofte mere op end når man sidder overfor hinanden. Vi taler om, hvordan du har det og hvilke tanker der fylder. Vi går en times tid og jeg følger op med en mail med hovedpunkterne fra vores samtale bagefter. Hvis vejret ikke er til en gåtur, mødes vi online.

Min baggrund
Jeg er uddannet coach fra Sofia Manning og certificeret stress coach fra Forebyg Stress. Jeg har erfaring med at få mennesker til at finde motivationen til at få gjort nogle vigtige ting i deres liv. Derudover har jeg personlig erfaring med sorg og deltager løbende i kurser og konferencer om emnet.

Ring til mig, så vi kan høre om kemien er der.

 

Klientudtalelser

Agnete, 42 år - "Birgitte er helt utrolig imødekommende, meget nærværende og opmærksom. Hun havde et godt overblik over det, vi talte om."  Læs mere  Læs mindre

Malene, 30 år - " Birgitte har et naturligt talent for at arbejde med mennesker. Jeg følte mig utrolig godt tilpas i hendes selskab og hun er meget tillidsvækkende."  Læs mere  Læs mindre

Benny, 39 år - "Jeg har oplevet Birgitte som indsigtsfuld, positiv, motiverende og guidende med en klar plan for, hvor vi skulle hen. Jeg har haft et godt forløb, som bestemt har afhjulpet mine vanskeligheder. Jeg har gennemgået en personlig udvikling, hvor mine prioriteter er blevet mere klare for mig. Jeg føler mig afklaret, mødt og forstået. Jeg føler at min verden er blevet bredere og at jeg som individ har muligheder og føler mig ikke så fastlåst mere som før min sygemelding."  Læs mere  Læs mindre

Camilla, 35 år - "Birgitte er en meget nærværende, empatisk og lyttende coach. Hun giver så meget nærvær at man føler, at man sidder overfor hinanden - og ikke taler i telefonen, som vi har gjort. Hun stiller konkrete spørgsmål, så man selv kan reflektere over nogle ting. Hun holder en på sporet, når kroppen/sindet prøver at flygte. Hun har indlevelse og mærker hvor man er og ud fra det stiller opgaver, som er overskuelige. Ikke mindst har hun forståelse. Jeg har fået alt ud af det. Jeg er kommet op af mit sorte hul. Jeg er begyndt at lære mig selv at kende og hvem jeg er. Jeg er blevet bevidst om, at jeg skal lære at lytte til mig selv og min krop. Ikke mindst hvor jeg lægger min energi i forhold til familieliv- og job. Mine prioriteringer, tilvalg og fravalg. Ikke mindst at jeg skal lære at elske mig selv og ikke søge anerkendelse ude. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere