Birgitte Behrendt Kutter - Coach, Stresscoach

Birgitte Behrendt Kutter

Coach, Stresscoach

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg kan hjælpe dig med at passe bedre på dig selv, navigere i en sorgproces og finde motivationen til at få en god hverdag. Birgitte Behrendt Kutter - Coach, Stresscoach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.Sidder du fast i hamsterhjulpet og føler ingen glæde i hverdagen?

Hvis din hverdag gør dig stresset eller ked af det, kan jeg hjælpe dig med at stille skarpt på, hvordan du får en hverdag, der gør dig glad. Hvad dræner dig for energi og hvad giver dig energi. Det kan også være, at du har været sygemeldt med stress. Så kan jeg hjælpe dig med at komme godt tilbage på arbejdet i et tempo, så du ikke bliver stresset igen. Du har måske fået hjælp af kommunen eller af en psykolog via din arbejdsplads undervejs og skal nu holde fast i de nye gode vaner med at passe bedre på dig selv. 


Det er let at falde tilbage i gamle mønstre - ikke mindst fordi man så gerne vil vise, at man har fået det bedre og så kommer man for hurtigt i gang. Arbejdsgiveren kan misforstå det, ikke af ond vilje, men fordi man ser ud til at have det bedre. På den måde bliver der ikke givet plads til langsomt at trappe op i tid.

  

Har du mistet en af dine forældre?

Så kan jeg hjælpe dig med at navigere i det følelsesmæssige kaos du sandsynligvis befinder dig i og finde frem til en ny hverdag. Når man har mistet en af sine forældre eller begge, mister man også nogle vigtige livsvidner. De har som regel været en fast bestanddel i ens liv og kan huske ting, som man ikke selv har nogen erindring om.


Det er svært at være i sorg. Man føler sig overvældet og aner ikke, hvad man skal stille op - det hele virker uoverskueligt. Både det praktiske, men også alle de forskellige følelser, som vælter op i en. Det gør det ekstra udfordrende, at omverdenen ofte ikke forstår, hvad man befinder sig i og har en forventning om, at alt er som det plejer. Måske bliver du mødt med kommentaren "se at kom videre!". Det er snarere dem, der siger det, der skal komme videre og forstå at tingene har ændret sig.


Noget har ændret sig fundamentalt inden i en og det kan være svært at sætte ord på. Du bliver måske mødt med tavshed fra venner og kolleger, som pludselig ikke ved, hvad de sige og derfor slet ikke siger noget. Det kan give en stor ensomhedsfølelse på et svært tidspunkt i ens liv.

Mine metoder
Min coaching foregår ude i naturen på en gåtur - her åbner man ofte mere op end når man sidder overfor hinanden. Vi taler om, hvordan du har det og hvilke tanker der fylder. Vi går en times tid og jeg følger op med en mail med hovedpunkterne fra vores samtale bagefter. Hvis vejret ikke er til en gåtur, mødes vi online.

Min baggrund
Jeg er uddannet coach fra Sofia Manning og certificeret stress coach fra Forebyg Stress. Jeg har desuden erfaring med at få mine medmennesker til at finde motivationen til at få gjort nogle vigtige ting i deres liv. Derudover har jeg personlig erfaring med sorg og stress og deltager løbende i kurser og konferencer om emnerne.

Ring til mig, så vi kan høre om kemien er der.

 

Klientudtalelser

Morten, 30 år - "Vores samtaler har betydet virkelig meget for mig - jeg ved ikke, hvor jeg ville have været uden dem."  Læs mere  Læs mindre

Agnete, 42 år - "Birgitte er helt utrolig imødekommende, meget nærværende og opmærksom. Hun havde et godt overblik over det, vi talte om."  Læs mere  Læs mindre

Malene, 30 år - " Birgitte har et naturligt talent for at arbejde med mennesker. Jeg følte mig utrolig godt tilpas i hendes selskab og hun er meget tillidsvækkende."  Læs mere  Læs mindre

Benny, 39 år - "Jeg har oplevet Birgitte som indsigtsfuld, positiv, motiverende og guidende med en klar plan for, hvor vi skulle hen. Jeg har haft et godt forløb, som bestemt har afhjulpet mine vanskeligheder. Jeg har gennemgået en personlig udvikling, hvor mine prioriteter er blevet mere klare for mig. Jeg føler mig afklaret, mødt og forstået. Jeg føler at min verden er blevet bredere og at jeg som individ har muligheder og føler mig ikke så fastlåst mere som før min sygemelding."  Læs mere  Læs mindre

Camilla, 35 år - "Birgitte er en meget nærværende, empatisk og lyttende coach. Hun giver så meget nærvær at man føler, at man sidder overfor hinanden - og ikke taler i telefonen, som vi har gjort. Hun stiller konkrete spørgsmål, så man selv kan reflektere over nogle ting. Hun holder en på sporet, når kroppen/sindet prøver at flygte. Hun har indlevelse og mærker hvor man er og ud fra det stiller opgaver, som er overskuelige. Ikke mindst har hun forståelse. Jeg har fået alt ud af det. Jeg er kommet op af mit sorte hul. Jeg er begyndt at lære mig selv at kende og hvem jeg er. Jeg er blevet bevidst om, at jeg skal lære at lytte til mig selv og min krop. Ikke mindst hvor jeg lægger min energi i forhold til familieliv- og job. Mine prioriteringer, tilvalg og fravalg. Ikke mindst at jeg skal lære at elske mig selv og ikke søge anerkendelse ude. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.