Barbara Muschinsky - Sexolog, Parterapeut, Mentor, Coach

Barbara Muschinsky

Sexolog, Parterapeut, Mentor, Coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg tilbyder sexologisk rådgivning og parterapi for alle. Både par singler/solo, og polyamorøse. Jeg har særligt stor erfaring med alkoholisme og andre misbrug. Barbara Muschinsky - Sexolog, Parterapeut, Mentor, Coach

Beskrivelse

Velkommen til dig. Her er nogle af de ting jeg vil kunne hjælpe dig med


Counseling and therapy can be provided in both Danish and English


Seksualitet og intimitet


Er der knas i sexlivet? Har du udfordringer med manglende lyst til sex, eller oplever du at blive afvist fordi du har mere lyst end din partner? Har i oplevet utroskab? Er det svært at finde ægte intimitet? Har du lyst til ting du har svært ved at definere eller sige højt? Har du svært ved at navigere i kommunikationen med partneren omkring jeres sexliv? Har du/i et etisk non-monogamt (polyamorøst) forhold du/i har brug for at tale om? Eller ønsker du/i at blive non-monogame med ved ikke hvor du/i skal starte? Er du single og har svært ved at finde en partner? Eller har du været lidt længe om at starte intime forhold, og nu er det svært at komme i gang? Kommer hverdagen eller konflikterne i vejen for sexlivet?


Få hjælp til:

- At gå på opdagelse i din seksualitet med nysgerrighed og åbenhed.

- Opbyg det forhold i i virkeligheden gerne vil have

- At sætte ord på din lyst og dine behov

- Sundere kommunikation om sex, intimitet og behov.

- Redskaber og øvelser for bedre intimitet.

- Finde frem til dine idealer for et intimt forhold

- Ideer og inspiration til forny lysten

- Finde modet til at åbne op for intimitet og nye forhold


Misbrug og pårørende


Har du misbrug tæt inde på livet? Er du vokset op med en misbruger, eller har en partner, en nær ven eller et familiemedlem med et misbrug? Misbrug stikker dybt og kan ødelægge alt på sin vej. Både for misbrugeren og for de pårørende. Det kan ødelægge relationer til venner og familie, det kan påvirke hvordan vi fungerer på en arbejdsplads, hvordan vi tænker og føler om os selv, og om vores medmennesker. Det kan påvirke vores økonomi, vores grundlæggende følelse af sikkerhed, og vores intime samliv. Det berører alt i vores liv, og farver derfor også den måde vi ser, opfatter og lever i verden på.

Kæmper du med lavt selvværd, angst eller vrede? Sætter du alle andres behov før dine egne? Er du overansvarlig mens din misbruger lægger al ansvar fra sig? Tænker du konstant på om din misbruger er ok? Kæmper du med at give slip på styring og kontrol? Sejler hele tilværelsen og føles alt uhåndterligt? Føler du dit liv ville være godt hvis bare misbrugeren ville blive ædru/clean? Går andre forhold i det liv konstant i stykker? Er misbrugeren ude af dit liv, men nissen er flyttet med? Er du konstant i vildrede om du skal blive i relationen eller om du skal gå?


Få hjælp til:

- At passe på dig selv og leve dit bedste liv. Uanset om misbrugeren bruger/drikker eller ej.

- Finde roen inde i dig selv, ikke udenfor

- At finde dine egne sunde grænser og kommunikere dem tydelig- og til at holde dem!

- Give slip på de ansvarsområder der ikke er dine

- At elske mennesket men ikke misbruget

- Holde fokus på dig selv og ikke på misbrugeren

- Kommunikation med en aktiv misbruger


Kærlighed og kommunikation


Kærlighed kan være svært. Både at finde den, og være i den når den er der. Når den forandres, eller når den forsvinder. Har du konflikter med partneren der er gået helt i hårknude? Ville du ønske dit partner ville lytte mere til dine behov? Har du konstant følelsen af at din partner er utilfreds, men du ved ikke hvad du skal gøre ved det? Er du ofte irriteret over din partners adfærd/opførsel? Bliver dine forsøg på at tage snakke om parforholdet eller konflikter afvist af din partner? Eller har du en partner der gerne vil snakke problemer du helt bare lod være i fred? Har i svært ved at finde den samhørighed i havde engang? Har i svært ved at tilgive hinanden? Oplever du/i at der er en uligeværdig dynamik i parforholdet hvor den ene part har mere kontrol end den anden? Har du svært ved at stole på din partner? Er der for mange andre ting i dit eller din partners liv der tager prioritet over jeres tid sammen?


Få hjælp til:

- Sundere kommunikation i parforholdet

- Få øje på negative kommunikationsmønstre og sæt ord på udfordringerne

- Tage ansvar for det der er dit

- Lad din partner blive voksen

- Give plads til hinanden

- At prioritere tid sammen og finde samhørigheden

- Øvelser i at være tydelig

- Øvelser i at lytte og forstå

- Gøre klart for dig/jer selv hvilket parforhold du/i ønsker, og lav grundregler sammen

- Finde et nyt forhold sammen og genfind begejstringen

- Komme videre med livet efter brud eller skilsmisse

- At finde en kæreste


Det svære voksenliv


Føler du dig magtesløs, fortabt og forvirret? Synes verden uoverskuelig, som om alle andre har gennemskuet hvordan man er voksen, men nogen har glemt at give dig manualen? Udsætter du vigtige opgaver til sidste øjeblik? Føles det som om dit liv aldrig rigtig er kommet i gang? Føles det umuligt at finde motivationen?


Få hjælp til:

- Hjælp til at organisere og strukturere din dag på en overskuelig måde

- Hjælp til at prioritere det der er vigtigst

- Sætte mål for fremtiden

- Sætte ord på dine værdier og hvad der er vigtigt for dig

- Sige farvel til dit imposter syndrom

- Tage ansvar for det der er dit og give slip på resten


Lidt om mig


Velkommen til min profil, mit navn er Barbara Muschinsky.

Jeg har arbejdet med alt fra ældre og seksualitet til kærlighed, kommunikation og sex i forhold med misbrug. Jeg har de sidste 12 år arbejdet med mennesker omkring personlig udvikling, selvværd og opbygning af nye sunde forhold- også selvom det er til det samme menneske eller til dig selv. 


Jeg henter inspiration mange steder fra og søger kontinierligt den nyeste terapeutiske viden og redskaber. Jeg bruger bl.a. core belief inventory og kognitiv terapi. 


Jeg søger altid at skabe en tillidsfuld og tryg atmosfære for mine klienter, og det er vigtigt for mig at du altid føler dig set og hørt. 


Jeg er oprindeligt ergoterapeut og har derfor en solid baggrund i det sundhedsfaglige område. Herfra har jeg bl.a. hentet terapeutiske strategier og redskaber som jeg-støttende samtale, den motiverende samtale og lifestyle redesign. Jeg har arbejdet med mennesker med kognitive forstyrrelser, store livskriser, rehabilitering efter traumer, angst og meget andet.


Min ergoterapeutiske baggrund har givet en meget konkret og let forståelig tilgang til terapi, hvor jeg sammen med klienten finder frem til deres udfordringer og problematikker, hvorefter der kan sættes mål og delmål for hvad du ønsker at opnå med forløbet. Disse mål kan selvfølgelig justeres undervejs. For at nå så tæt på dit mål som muligt bruger jeg en pallet af forskellige redskaber, og tilpasser terapiforløbet og redskaberne til dine behov.

Hvis der er brug for det, laver jeg gerne hjemmeøvelser til dig som du kan bruge mellem sessionerne, også længe efter at forløbet er slut. Du har altså stor indflydelse på dit eget terapeutiske forløb, da du er den største ekspert på dit eget liv.

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker ønsker at komme sig over følgerne af et misbrug, eller at have levet med en misbruger. I denne sammenhæng er jeg mentor, coach og vejleder. Både individuelt og for par. Jeg arbejder kontinuerligt med mennesker for at hjælpe dem til at få nye perspektiver på tilværelsen, på misbruget, på dem selv og på verden.


Jeg har en særlig interesse og fokus på arbejde med ikke-traditionelle kærlighedsrelationer og tager derfor gerne klienter i etisk non-monogame forhold. 

Klientudtalelser

Berith - 63 - "BERITH, ERHVERVSRÅDGIVER, 63 år, om terapi Min oplevelse af Barbaras terapi var så afgjort intressant og positiv. Terapien var brugbar både på det psykiske, åndelige og eksistentielle plan. Der opstod en god og tillisvækkende samtale, især fordi Barbara var en virkelig god lytter, samtidig var hun meget nysgerrig, Jeg følte mig tryg og i gode hænder. For mig var det en oplevelse, som har sat gang i en ganske fin proces. Barbara fik tydeliggjort nogle træk hos mig selv, og gav mig nogle gode forslag til selvhjælp. Jeg følte mig forbundet, og dét er det bedste en terpeut kan give. Med Barbara kan man komme godt videre med sig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Mikkel Holm - "Barbara kan varmt anbefales. I hendes terapeutiske fremgangsmetode får man for det første en god chance for at blive hørt og taget alvorligt. Intet er mere frustrerende end at blive afbrudt når man sidder i et terapeutisk forløb. Barbara leder ind i det centrale af ens problematikker man fremlægger for hende. Ingen terapeuter kan læse tanker. Derfor er det godt at have gjort sig tanker omkring sine problematikker. Det giver i hvert fald en god synergi mellem terapeuten og det menneske terapeuten hjælper. Allerede efter første session med Barbara følte jeg, jeg var kommet et skridt videre. Det har åbnet nye måder at anskue problemerne på, og jeg kan mærke at jeg ser lys for enden af tunnelen ift. mine problematikker. "  Læs mere  Læs mindre

Helle - 49 - "Tak for at du åbnede mine øjne for selvomsorgens healende kraft. For at elske mig selv og prioriterer mig selv, altid hvert sekund. For at gøre helt praktiske ting for mig selv, og ikke for alle andre. At lytte til min lyst og nydelse. Tilladelse til at være mig og tage min kraft hjem."  Læs mere  Læs mindre

Kristine - 41 - ""Hun er awesome. Står 100% inde for hende, hun er årsagen til at jeg ikke har selvmordstanker" Har samarbejdet i terapiforløb siden december 2018"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.