Anne Katrine Hummelgaard

Psykoterapeut

Græsted , Videosamtale

9 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi, halvanden time 900 kr. Aftal tid

Halvanden time er godt for dig, som har brug for ekstra fokus på kroppen og på at komme ned i gear. Den ekstra tid giver mere ro.

Individuel psykoterapi, rabat til ledige, enlige forsøgere og studerende 500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder to pladser om året til reduceret pris, kontakt mig for at høre om der er en ledig plads :-)

Dramaterapi 750 kr. Aftal tid

Dramaterapi, rabat til ledige, enlige forsørgere og studerende 500 kr. Aftal tid

7 sessioner, mængderabat til individuel terapi 3.900 kr. Aftal tid

Køb 6 gange og få 7-ende gang gratis

Videosamtaler

Individuel psykoterapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi, halvanden time (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Halvanden time er god til dig, som har brug for at arbejde med kroppen og komme ned i gear. Den ekstra halve time giver mere ro.

Individuel psykoterapi, rabat til ledige, enlige forsøgere og studerende (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder to pladser om året til reduceret pris, kontakt mig for at høre, om der er en ledig plads :-)

7 sessioner, mængderabat til individuel terapi (GoMentor videosession) 3.900 kr. Aftal tid

Køb 6 gange og få 7-ende gang gratis

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder dig samtaler, hvor det er din livssituation lige nu og her, der er i fokus. Anne Katrine Hummelgaard - Psykoterapeut

Beskrivelse

Terapi giver mulighed for

at du finder tilbage til dig selv igen

eller får mere klarhed over, hvad du inderst inde vil og ønsker dig i dit liv 


Du har måske en oplevelse af, at du:

 • Lidt for ofte tilsidesætter dine egne behov, når du burde tage dig af dig selv
 • Glemmer dig selv, når du er sammen med andre
 • Ofte er stresset
 • Har en spiseforstyrrelse
 • Savner livsglæde, spontanitet, kreativitet og gå-på-mod
 • Har lavt selvværd
 • Har svært ved at tage hensyn til dit særligt sensitive temperament
 • Står overfor at skulle træffe nogle afgørende valg i dit liv
 • Lider af eksamensangst, præstationsangst eller sceneskræk

 

Du kan måske i dit liv have oplevet at:

 • Blive skilt eller være ved at blive skilt
 • Stå midt i en livskrise, fx arbejdsløshed, studieskift, tab af en elsket person eller andre ting
 • Være pårørende til en med en psykisk sygdom
 • At blive udsat for forskellige overgreb psykisk og/eller fysisk
 • At have oplevet seksuelle overgreb
 • Være udsat for eller været vidne til mobning som barn, ung eller voksen
 • Lide af ufrivillig barnløshed
 • At have et særligt sensitivt temperament der ikke er blevet set i din barndom og måske endda er blevet latterliggjort

 

Kort om Gestaltterapi:

Gestaltterapi er en form for samtaleterapi. En nænsom undersøgelse af, hvad der sker i dit liv lige nu og her. Fortid og fremtid ses altid gennem nutidens optik. Det handler om at skabe opmærksomhed om, hvad der sker i din krop, hvad du mærker og føler, hvad du tænker, hvordan du gør i dit liv, hvad du er optaget af. Kort sagt: skabe opmærksomhed :-)

 

Gestaltterapi handler også om at tage et ansvar for det, som du opdager om dig selv. Fx undersøge om du vil ændre på noget, eller om du vil acceptere dig selv, sådan som du er. Nogle gange sker der det forunderlige, at når man accepterer sig selv, så ændrer man sig.

 

Kort om dramaterapi

Dramaterapi er en kunstnerisk terapiform som kan benytte sig af mange forskellige teknikker og opstå i mange forskellige former. Fx dans, bevægelse, stemmetræning, kropslige øvelser, skuespil, tegning, sang og meget andet. Formen er ikke vigtig.

 

Du er vigtig. Dramaterapi vil derfor tage udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring.

 

Dramaterapi er især velegnet, hvis du lider af eksamensangst. Angsten sidder i kroppen, derfor er det godt med et kropsligt fokus. Jeg vil fx kunne give dig teknikker til vejrtrækning, grounding og træne eksamenssituationen gennem rollespil.

 

Hvis din angst har sit udspring i en traumatisk oplevelse, så vil jeg typisk anbefale samtaleterapi kombineret med SE-terapi eller Neuro Dramatic Play, som er en del af dramaterapien, der er målrettet mennesker med traumer samt børn og unge. Neuro Dramatic Play er ikke i sig selv terapi, men kan anvendes terapeutisk på grund af den meget nænsomme tilgang til det traumatiske stof.

 

Læs mere om dramaterapi i mit blogindlæg nedenfor.

 

Lidt om mig:

Jeg er 40 år, gift med Henrik og har en dejlig dreng på 10 år. Jeg har selv et særligt sensitivt temperament, men er med tiden begyndt at se flere fordele end ulemper ved dette. Desuden er jeg pårørende til en med en psykisk sygdom. Jeg ved derfor, hvor hårdt og ensomt det kan være at elske en person med en psykisk sygdom, der i mange sammenhænge ikke anses for en "rigtig" sygdom eller som noget, der er for farligt eller pinligt til at tale om.

 

Mine erfaringsområder:

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut, der er godkendt af Reflektor og Psykoterapeutforeningen. Og jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg modtager supervision på mine samtaler og går selv i terapi. Alt dette er din garanti for, at kvaliteten er i orden. Desuden er jeg på 8. år frivillig i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, uddannet cand.mag. i dansk og teatervidenskab og jeg har arbejdet på Furesø Ungdomsskole med unge og deres selvværd - især i forbindelse med eksamener. Jeg har også arbejdet som konsulent i Socialstyrelsen med kvalitative interviews i forbindelse med peer-to-peer-projekter (hvor personer som har haft en psykisk sårbarhed inde på livet bruger deres erfaringskompetence til at hjælpe andre).

 

Første møde ved psykoterapi og dramaterapi:

Første gang man mødes, bruger man som oftest tiden på at lære hinanden at kende. Der kan for eksempel tales om praktiske ting, dine tidligere erfaringer med terapi, hvad du ønsker at få ud af terapien, og du har mulighed for at spørge ind til, hvem jeg er. Det er sjældent direkte terapeutisk arbejde. Jeg anbefaler derfor, at du kommer  mindst tre gange hos mig, så du når at få en fornemmelse af, hvem jeg er, og måske også af hvad terapi overhovedet er, inden du tager stilling til, om du har lyst til at gå hos mig. Det er kun en anbefaling, terapi skal nemlig altid være helt frivillig.

 

Afbud skal ske senest klokken 12.00 dagen før både ved psykoterapi og dramaterapi. Ellers skal det fulde beløb betales.

Jeg holder åbent mandag klokken 8.30 - 16, tirsdag 8.30 - 13.30 og torsdag 8.30 - 16. Min målgruppe er unge over 18 år, voksne og ældre mennesker, som udgangspunkt laver jeg ikke terapi med børn.


Kontakt mig helt uforpligtende, du er velkommen til at ringe til mig eller bruge kontaktformularen ”kontakt mig”. Hvis du ønsker at booke en tid over kalenderen, må du meget gerne det, bare du lige aftaler det med mig først, da jeg ikke opdaterer den mht. bookede tider, og tiden derfor kan se ledig ud, uden at være det. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Mette, 35 år - "Jeg har set Anne Katrine hver 14. dag i godt to år. Vi har arbejdet intensivt med mine psykiske udfordringer (bla. en spiseforstyrrelse), og jeg har flyttet mig meget langt på de to år. Anne Katrine skal have en stor del af æren. Hun er utrolig empatisk og kan hurtigt se situationen med mine øjne. Hun hører alt det der ikke bliver sagt. Hun er meget dedikeret og det er tydeligt, at man ikke bare er "endnu en klient". Jeg har især været glad for hendes konkrete værktøjer og øvelser, der giver mulighed for at handle når tanker og følelser bliver for overvældende. "  Læs mere  Læs mindre

Mand (anonym) - "Til Anne Katrine: Du får en til at mærke efter, hvor det gør ondt, giver bedre indre indsigt. Du giver styrke, hvor det virker håbløst <3"  Læs mere  Læs mindre

Emilie N. (29 år) - "Anne Katrine har været en fantastisk og en betydelig hjælp i mit forløb. Hun er meget lyttende, reflekteret og det er rart at være i trygge og hyggelige omgivelser. Hun har blandt andet hjulpet mig med at bruge nogle redskaber til at komme videre. I processen rykkede jeg mig meget i mit eget tempo. Jeg giver hermed den bedste anbefaling til Anne Katrine Hummelgaard"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 71 år. Deltager i støttegruppen for pårørende. - "Hvad ønskede du hjælp til: Komme af med det, der fylder. Tale om de svære ting. Få lov til at være mig selv. Følte du, at gruppen hjalp dig med at nå tættere på dine mål: Ja, det har været godt. Hvad oplevede du som godt ved Davids og Anne Katrines måde at køre gruppen på? Godt sammenspil mellem den. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 64 år. Deltager i støttegruppen for pårørende. - "Hvad ønskede du hjælp til: Se om jeg kunne lære noget i forhold til mit psykiske liv. Følte du, at gruppen hjalp dig med at nå tættere på dine mål: Fik afklaret en fordømmelse jeg havde. Fik mod på gruppeterapi. Hvad oplevede du som godt ved Davids og Anne Katrines måde at køre gruppen på? Anne Katrine er ekstraordinær empatisk og David er god til at supplere dette. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 49 år. Deltager i støttegruppe for pårørende - " Hvad ønskede du hjælp til: Hjælp til lidt klarhed i tankerne. Får ord på følelserne. Slippe bekymringerne. Følte du, at gruppen hjalp dig med at nå tættere på dine mål: Ja! Metode til at mærke sin krop og slippe tankerne. ”Børste dit nervesystem” – god lige at huske på, når jeg spænder helt op. Jeg har lov til også at gøre noget godt for mig selv. Hvad oplevede du som godt ved Davids og Anne Katrines måde at køre gruppen på? Kærlig og tryg stemning. De er gode til at supplere hinanden. Åben dialog. "  Læs mere  Læs mindre

Havana - "Hej. Jeg har taget privat undervisning i drama hos Anne Katrine. Jeg ville udfordre mig selv på en helt anderledes måde og tænkte at privat undervisning i drama var sagen. Det har været super sjovt og lærerigt. Jeg kan virkelig anbefale Anne Katrine og at prøve privat undervisningen. Hun møder dig der hvor du er. "  Læs mere  Læs mindre

1. Deltager på Introkursus Livskraft og styrke - "Godt: "Gode trygge rammer, frihed til at udfolde sig, dejligt og meget udbytterigt med få deltagere. Gode legeøvelser" Skidt: "Var ikke så vild med musikken ved 2. tegning. Det første stykke var tilpas" Maria 30 år"  Læs mere  Læs mindre

2. deltager til introkursus til Livskraft og styrke - ""Interessant og spændende at deltage i helt ny workshop aktivitet" Z, 46 år"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.