Steen Andersen - Coach, Mentor, Terapeut, Stresscoach

Steen Andersen

Coach, Mentor, Terapeut, Stresscoach

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Boost selvværd og selvtillid. Tag kontrol over din: Angst, Depression, Stress. Sparring og coaching - individuelt og i grupper, Steen Andersen - Livsdesigner. Steen Andersen - Coach, Mentor, Terapeut, Stresscoach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv på GoMentor, kontakt support, hvis du vil have hjælp med at finde en anden mentor.

Min baggrund:

Jeg har arbejdet med mennesker stort set hele min professionelle karriere. Siden 2012 har jeg primært arbejdet med at vejlede og styrke voksne mennesker med manglende selvværd, dårlig selvtillid, angst, depression og stress.

I forbindelse med en længere sygemelding med stress i 2011 valgte jeg at tage en  terapeutisk uddannelse for at finde hoved og hale på mig selv og min tilstand.  Det har ført til flere terapeutiske uddannelser og kurser, der på hver deres måde styrker mine muligheder for at hjælpe dig. Jeg kan derfor hjælpe dig til at komme ud af angst, depression, stress og andre kriser samt med at du styrker dit selvværd og din selvtillid.

Få hjælp til:

  • At styrke din selvtillid
  • At booste dit selvværd
  • At fjerne din angst
  • At komme af med din depression
  • At undgå stress
  • At slippe ud af din personlige krise

Mine metoder:

Alt efter behov vil jeg anvende de metoder, som jeg vurderer er mest hensigtsmæssige ud fra din situation. Jeg arbejder dog altid med at gøre dig bevidst om din aktuelle situation og mod at gøre dig selvhjulpen, så du ikke er afhængig af terapeutisk hjælp. De typiske metoder er: Samtale, samtaleterapi og psykoterapi, EFT/TFT tankefeltterapi, tegneterapi, tidslinjeterapi, visualisering, sparring og coaching.

Priser:

Mine priser er angivet øverst på denne side. Er der tale om et længere forløb, tilbyder jeg rabat ved betaling forud for op til ti gange. Vi tager en snak om dette efter din første konsultation hos mig. Første konsultation kan trækkes fra din betaling af klippekort, ved betaling forud. Betales din regning gennem firma eller sundhedsforsikring, lægges yderligere 25% på de angivne priser. En konsultation er på ca. 50 minutter og en dobbelt konsultation er på ca. 1 time og 50 minutter.

Sundhedsforsikring:

Har du en sundhedsforsikring, der giver mulighed for "Frit valg af behandler/behandlingssted" eller tilsvarende, bør du kunne få dækket dine omkostninger helt eller delvist via denne. For mig gør det ingen forskel på behandlingen, om den betales via en sundhedsforsikring. Betales din regning gennem sundhedsforsikring, lægges yderligere 25% på de angivne priser.

Åbningstider:

Jeg har fleksible åbningstider og hvis ikke du finder en tid i min booking, hvor det passer dig, er du velkommen til at kontakte mig, så vi så vi kan se på at finde en tid der passer os begge.

Du kan booke mig og kontakte mig i toppen af denne side.

God vind i din proces :-)

Steen Andersen
Livsdesigner, terapeut, stresscoach, mentor

Klientudtalelser

Lene E. - "Jeg har slæbt på et meget gammel problem – ” hvad nytter det”. Det har betydet, at jeg altid har ledt efter noget, der nytter, men jeg har aldrig fundet det. I meget af det jeg har foretaget mig, har jeg haft et udefinerbar savn. Set udefra har jeg været positiv og aktiv, men inden i har jeg altid manglet noget. Det har betydet, at jeg ikke har kunnet nyde nu-et, men altid tænkte fremad. Ved hjælp af 1 behandling fik jeg løst mit problem “hvad nytter det”. Jeg startede med niveau 10 og endte med 0, og jeg har ikke fået tilbagefald."  Læs mere  Læs mindre

Anette K. - "Steen har hjulpet mig med min eksamensangst/manglende selvværd-tillid etc (vælg selv :-) Efter en times tankefelt behandling havde jeg sluppet min angst og angsten er ikke kommet tilbage. Blot en lille bekymring der ligger ude i fremtiden. Jeg har fået fysiske symptomer på at jeg har sluppet nogle gamle mønstre og har kunnet mærke “energien/forløsningen” arbejde nogen dage :-) "  Læs mere  Læs mindre

Ellen S. - "Jeg har haft det rigtig godt siden terapien! Det har virkelig sat skub i tabuer og følelser som har lagt og fyldt længe. Sygdommen styrer mig ikke længere. Jeg øver mig dog stadig i, at give slip andre steder – men ser helt sikkert en forbedring. Kan mærke de andre ting, jeg fik arbejdet igennem, fylder meget mindre i mig. Jeg giver det ikke så meget energi som jeg hidtil har gjort. Jeg har en større bevidsthed når mine tanker dukker op, så det har også givet mig noget, at arbejde med fremover. Alt i alt har det sat et kæmpe skub i min selvudvikling. Jeg har virkelig været glad for det!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.