Sisse Ramsing Escargueil - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Gestaltterapeut

Sisse Ramsing Escargueil

ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Gestaltterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi, Coaching og Mentoring på dansk, engelsk og fransk. Sisse Ramsing Escargueil - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

- Home is where the heart is -

Jeg bærer "lygten" sammen med dig og hjælper dig med at belyse de områder i dit liv, som du har brug for at undersøge nærmere - på en kærlig og nærværende måde i et trygt hjerterum, hvor der er plads til HELE dig. Sammen skaber vi forandring, så du kan finde ’hjem’.

Jeg er certificeret ID psykoterapeut MPF og har praksis i Valby.

Efter sammenlagt 21 år i udlandet (i 5 forskellige lande) har jeg valgt at specialisere mig i terapi for personer med multikulturel baggrund, og jeg tilbyder terapi på dansk, engelsk og fransk.

Jeg er desuden uddannet Cand. negot. og har mere end 20 års erfaring fra det private erhvervsliv.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.