Sisse Ramsing Escargueil - ID psykoterapeutstuderende

Sisse Ramsing Escargueil

ID psykoterapeutstuderende

Hørsholm, Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi 400 kr. Aftal tid

Psykoterapi med hjemmebesøg 500 kr. Aftal tid

5 x Psykoterapi 1.750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

TRÆNINGSKLIENTER SØGES TIL PSYKOTERAPI Sisse Ramsing Escargueil - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Jeg er psykoterapeut studerende på 3. år på ID Academy i København og tilbyder terapi til reduceret pris.


Jeg er 49 år og har 3 teenagebørn. Jeg er uddannet Cand. negot. og har mere end 20 års erhvervserfaring. Selvudvikling, terapi og psykologi har været min personlige interesse i mange år, og jeg har arbejdet meget med mine egne problematikker og taget adskillige kurser bl.a. 1-årig basiskursus i Gestaltterapi.


Der kan være mange forskellige årsager til, at mennesker søger terapeutisk hjælp og støtte. Fælles for dem alle er et ønske om forandring.


Der kan være tale om problemer og adfærdsmønstre (f.eks. lavt selvværd, afhængighed og angst) eller eksistentielle temaer (f.eks. ensomhed og meningsløshed), der har fulgt én gennem hele livet.


Andre oplever akut krise, der er så indgribende på livskvaliteten, at der kan være brug for støtte til at komme videre (sygdom, stress, depression, skilsmisse, tab og sorg).


Men der kan også være tale om et ønske om personlig udvikling og et behov for at opnå en højere bevidsthed - både i forhold til sig selv og i forhold til ens nære relationer.


I alle tilfælde kan jeg bære "lygten" sammen med dig og hjælpe dig med at belyse de områder i dit liv, som du har brug for at undersøge nærmere - på en kærlig og nærværende måde i et trygt rum, hvor du kan være 100% dig selv. Sammen kan vi skabe forandring.


Jeg arbejder med det holistiske menneske og forholder mig således både til krop, sind og hjerte og til samspillet mellem disse. Der vil være tale om samtaleterapi med inddragelse af forskellige modeller og øvelser.


Klienter modtages i et dejlig lyst lokale på en kiropraktorklinik i Hørsholm. En session varer mellem 60-90 minutter og koster 400 kr. Terapi på engelsk eller fransk er også muligt.


Skriv eller ring for en uforpligtende samtale. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Mange hilsner,

Sisse


NB: Jeg modtager løbende supervision og er underlagt tavshedspligt. Jeg modtager ikke klienter under 18 år, eller klienter, der har en psykisk diagnose eller tager medicin, der påvirker sindstilstanden.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere