Marie Noel Jepsen - Coach, Mindfulness instruktør

Marie Noel Jepsen

Coach, Mindfulness instruktør

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Individuel samtale - Studerende + unge under 25 år (Spar 150kr) (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuelt forløb á 5 sessioner (spar 500kr) (GoMentor videosession) 2.750 kr. Aftal tid

Individuelt forløb á 5 sessioner - Studerende + unge under 25 år (spar 400kr) (GoMentor videosession) 2.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Marie Noel Jepsen - Coach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

"En stærk tro på at vi er noget værd, kommer ikke fra den ene dag til den anden.

Den kommer af kontinuerlige bevidste kærlige valg, mod til at være sårbar, og når vi tager ansvar for os selv og den måde vi har det."

 

Kan du genkende følgende?:


 • Du har svært ved at ved at sige fra, og være tydelig om hvad du har lyst og ikke lyst til, fordi du ikke vil være i vejen, være for meget, virke svag eller skabe dårlig stemning.
 • Følelsen af ikke at være god nok fylder i din hverdag?
 • At noget skal ændres, (du lige skal tabe de ekstra kilo, tage den ekstra uddannelse, få en kæreste), før du er "rigtig" og kan gøre de ting du drømmer om?
 • Du har svært ved at sige dine behov højt og være ærlig om hvordan du har det.
 • Frygten og tankerne om hvad andre tænker, fylder og bremser dig mere end du har lyst til?
 • Du bliver træt af sætningen "ELSK DIG SELV", fordi det virker som en by i Rusland, og hvad betyder det egentligt at elske sig selv?
 • Du har en hård indre dialog, og har nemmere ved at tale pænt til og om de mennesker du har i dit liv, end til dig selv?
 • Selvkærlighed og selvomsorg er ord som kan virke lidt fluffy, og næsten en smule irriterende, for hvordan gør man det?
 • Frygten for en afvisning stopper dig mere end du har lyst til. F.eks. i forhold til dating, job og gå efter det liv du drømmer om.
 • Du har svært ved at være sårbar og er bange for at virke svag.
 • Du sætter tit andres behov over dine egne (og i nogen tilfælde ser du det faktisk som en styrke at sætte dig selv til side?)

 

Hvis du kan genkende ovenstående, så er du hverken forkert eller skal fixes. Du er ret menneskelig!


Mange af os, døjer med et lavt selvværd fra tid til anden, og det er okay. Det handler ikke om at vi aldrig skal kunne genkende ovenstående. Det handler om hvad vi gør når vi oplever disse tanker og følelser.


Det er nemlig det der gør hele forskellen, og har en kæmpe betydning for vores relationer (både i dating, parforhold, i familien og på arbejdspladsen), og det liv vi lever generelt.


Og det er det jeg kan hjælpe dig med.


Med et coachingforløb kan du begynde at:

 • Tro på dit eget værd og handle derefter.
 • Stoppe med at sammenligne dig med venner/veninder, folk på SOME, og give slip på den følelse det giver af ikke at være perfekt og god nok.
 • Droppe tankegangen: "Når jeg har opnået det her, tabet de her kilo, fået det perfekte parforhold mm., så bliver alting godt og jeg kan begynde at gøre x,y,z.
 • Holde af dig selv og alle de sider du rummer, også dem du til tider skammer dig over og ønske ingen kender til.
 • Være bedre til at sætte grænser, sige fra og til, og ikke bare rette ind og være den der sørger for at alle er glade.
 • Gøre de ting i hverdagen og i livet, som virker rigtige for dig, trods frygten for hvad andre tænker.
 • Lære hvad det dersens " mærke efter" egentlig betyder.
 • Finde modet til at være mere sårbar og ærlig omkring hvordan du faktisk går rundt og har det, både i tætte relationer, overfor dig selv og på arbejdspladsen.

 

Der er ingen quick fixes når vi arbejder med os selv, og det kan være en hård rejse at begive sig ud på. Men jeg er der hele vejen til at guide, lytte, støtte op, og hjælpe dig.

---------------------------------------

Udover at arbejde med selvværdet, hjælper jeg også folk med at tage de svære samtaler der kan ligge i f.eks. parforholdet, i en familie og på arbejdspladsen. Det kan både være individuelt, med at få modet til at tage samtalen og hjælp til hvordan man gør det bedst, eller hjælp og støtte til direkte at tage samtalen i mine lokaler.

Det er ikke meningen at vi skal klare alt alene, have det skidt og være vores egen værste fjende.

Jeg ser frem til at høre fra dig, og sig til hvis du har brug for en afklarende samtale, så du kan finde ud af om jeg er den der kan hjælpe dig/jer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere