Malene Hein - Coach, Stresscoach, Mentaltræner

Malene Hein

Coach, Stresscoach, Mentaltræner

Videosamtale

5 klientudtalelser

Videosamtaler

Individuel session (GoMentor videosession) 849 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 41 12

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mangler du tid & overskud? Hemmeligheden er dine vaner. Malene Hein - Coach, Stresscoach, Mentaltræner

Beskrivelse

Mangler du tid og overskud? 

Tag styringen og bliv chefen i dit eget liv

Vane Kompagniet er skabt med en vision om at forene både personlig og professionel succes igennem personligt lederskab. For hvad er en professionel succes værd hvis det er på bekostning af dit helbred, din livsglæde og dit privatliv? 

Missionen er at være sparringspartner og facilitator til at du kan blive den bedste version af dig selv med udgangspunkt i high performance vaner, fordi det skaber en bæredygtig succes. 

Som succes & vanecoach er jeg derfor både professionel og personlig sparringspartner igennem 1:1 forløb, online kurser og workshops med udgangspunkt i udvikling af "det hele menneske".

For at skabe de bedst mulige resultater er forløb, kurser og workshops baseret på Vane Kompagniet Academy, som er en online kursusplatform. Platformen giver adgang til redskaber og værktøjer, som sikre kompetenceudvikling og forandring. Det er samtidig også en personlig platform for din udvikling og en track record over dine resultater via. gamefication.

Klientudtalelser

Mikkel Kærsgaard Sørensen, CEO, DIC Group Aps - "At være startet ved Malene er det bedste jeg har gjort for mig selv i mit liv og derfor kan jeg stærkt anbefale Vane Kompagniet til alle der har lyst til at blive den bedste version af dem selv. Ps. Alle mine medarbejdere kan frit gå ved Malene hvis de lyster, så meget kan jeg anbefale hende. "  Læs mere  Læs mindre

Ann-Katrine Jensen Senior Project Manager, KMD - "Dit slogan rammer plet! "Be your best" er klart den følelse jeg står tilbage med efter dette fantastiske forløb. Alt i alt har jeg været ovenud tilfreds med mit forløb ved Malene Hein og vil klart anbefale andre at gøre brug af Malenes fantastiske kompetencer og færdigheder. "  Læs mere  Læs mindre

Emil Børgesen, Aalborg - "The only impossible journey is the one you never begin. Der er beslutninger og valg i ens liv som man fortryder, og så er der dém som man sidenhen ALDRIG fortryder at man tog modet til at tage.. “Rejser” som ændrer éns liv i en sådan positiv retning som man aldrig havde turde tro på inden man begav sig af sted. Jeg kan oprigtigt sige at et af disse for mig i 2015 så sandelig har været at stifte bekendtskab med Malene Hein. En “rejse” som jeg håber andre giver sig selv lov til at opleve med Malene som “guide”. Malene er virkelig et af de dejligste, mest jordnære og varmeste mennesker jeg nogensinde har mødt. Samtidig er hun utrolig professionel og fleksibel. Malene er utrolig engageret, dedikeret og en ildsjæl uden lige. Man mærker hurtigt at hun faktisk vil én det bedste og ikke kun ser og måler én i tid, kroner og øre. Med Malenes hjælp har jeg fået nogle redskaber og en viden som gør at jeg har flyttet mig milevidt. Alt begyndelse er svær, men det er virkeligt en “fed” følelse når man mærker progression og ser at der pludselig sker en udvikling. “The only impossible journey is the one you never begin” – derfor vil jeg på det hjerteligst anbefale Malene Hein til alle som går med tankerne om at “investere” i sig selv – for hun er UNIK som coach og ikke mindst som menneske."  Læs mere  Læs mindre

Annemarie Vilhelmsen, Hurup - "Malene som coach er fantastisk. Hun er åben og tolerant og man føler sig hurtigt tilpas i hendes selskab. Derudover er hun fantastisk til at læse en, samt forstå ens problemer, hvordan ens hverdag fungerer og hvilke udfordringer, som kan være en hindring for en. Malene får mine varmeste og bedste anbefalinger! "  Læs mere  Læs mindre

Charlotte Rytter, Århus - "Hvis du ikke lader dig udfordre, sker der ingen ændringer… Da jeg mødte Malene første gang, kørte jeg på pumperne i overhalingsbanen, med alle stress symptomer og alt for mange mandage i ugen. Malene fandt hurtigt ud af at det bl.a. var tidsfaktoren i mit liv der var afgørende, så det var det hun tog udgangspunkt i. Både når det galt om at tilrettelægge familiens mad, de faste ugenlige aktiviteterne i familien, ambitionsniveauet på arbejdet og overfor familie og venner, integrering af min træning, prioritering af min søvn, væskeindtag og sidst men ikke mindst, så opfandt hun “Charlotte-tid”, som er blevet min overlevelsesblanke og dér hvor jeg lader batterierne op. Vi fik lavet en mental hovedrengøring i løbet af de 3 mdr. Med den stress jeg havde i kroppen, var det meget svært at sove og der var mange situationer jeg måtte overveje, om jeg skulle forlade, sige pyt til eller slække på. Der hjalp Malene mig med at prioritere og gøre op med min indre dialog, med min perfektionisme og min væren der for alle altid. Malene er en ukuelig optimist, med begge ben på jorden og sagt i bedste mening, en smuk usnobbet nordjyde. Hun er super dygtig til at møde sine klienter, lige hvor de er i deres liv og skarp til at bruge de værktøjer og evner hun besidder, til at få dem til at rykke sig, på de områder, som de ønsker. Hendes smil, drive og glæde smitter, så det er komplet umuligt, at få et træls forløb med Malene. Jeg kan kun give Malene Hein mine aller bedste anbefalinger, hvis du vil være den bedste version af dig selv. Jeg har fået en perfekt kick-start med dette 3 måneders forløb. Jeg øver mig stadig og vil bestemt tage et forløb mere med hende, hvis det bliver muligt en dag."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere