Inger Jensen - Psykoterapeut MPF

Inger Jensen

Psykoterapeut MPF

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Inger Jensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Hvis du ønsker en forandring i dit liv, kan jeg hjælpe dig i denne proces. Jeg har erfaring med:

 • Personlig udvikling
 • Børn fx trivsel, sorg og skilsmisse
 • Kriser fx livskriser, overgreb
 • Sorg - dødsfald, kritisk sygdom 
 • Parforholdsproblematikker, f.eks uenighed og skilsmisse
 • Relationsterapi, f.eks mor søn problematikker
 • Arbejdsløshed
 • Stress - personlig og arbejdsrelateret


Hvem kan have gavn af terapi?

 • Du kan komme alene
 • Du kan komme med din partner
 • Dit barn kan komme alene
 • Dit barn kan komme i en gruppe med andre med samme problemstilling

Jeg har blandt andet erfaring med børnegrupper: med 5 årige, hvor relation har været det grundlæggende, arbejdet med mentalisering, neuroaffektiv udvikling og styrret leg som udvikling


Psykoterapi er en behandlingsform, som består af samtaler. 

Et terapiforløb varierer meget fra et par uger til flere år.


Formålet med terapi er, at du bliver bedre til at tackle de udfordringer, som du møder på din vej.


Igennem terapi kan du blive bedre til at forstå dig selv og dine følelser, og dermed kommer tættere på dine værdier. En session hos mig foregår sådan, at vi sammen undersøger, hvad du ikke er tilfreds med i dit liv og hvordan du kommer videre derfra.


Måske gentager den samme fortælling sig, her kan vi sammen kigge på, om det er mønstre der gentager sig, og du kan blive klogere på dig selv og handle anderledes, næste gang du møder samme udfordring.


Min opgave er at guide dig i processen frem til din nye fortælling om dig. Det er et samspil / dialog mellem dig og mig.


Skal terapi være godt for dig, skal du føle dig tryg og have tillid til, at jeg kan hjælpe dig på din vej i din personlige udvikling / rejse.


Jeg arbejder med den narrative og systemiske retning. 

Narrativ terapi samtaler handler om værdier.  Terapisamtalen er mere end at tale om den enkeltes følelse. Så når du bliver stillet spørgsmålet "Hvad føler du?" så er det vejen til, at blive klogere på dine værdier. 


Mennesker handler ud fra grunde / værdier /intentioner / ud fra principper om, hvad livet handler om. Så hvis du fx er "ked af det", hjælper det ikke, at sige "hvordan føles det at være ked af det?" men snarere "du er ked af det, fordi hvad er sket?" "Hvad er vigtigt for dig?"


Så samtalen handler meget om, at bringe dig tættere på dine værdier og det som er vigtigt for dig og få fat i den nye fortælling, med hvad er der er vigtigt for dig i stedet for din problemhistorie.

 

Om mig

Jeg er psykoterapeut MPF - dvs medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det er et kvalitetsstempel. Alle medlemmer skal leve op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde sig Psykoterapeuter MPF. Denne beskyttede titel er klienternes garanti for, at terapeuten har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling. Jeg er uddannet på SIF  som er en systemisk og narrativ 4 årig uddannelse


Jeg er en kvinde på 58 år. Mine samtaler finder sted, hos mig i mit private terapirum. 


Jeg bliver af andre beskrevet, som en person, du hurtigt vil føle dig tryg ved. Jeg er god til at lytte og stille dig nogle spørgsmål, som vil medvirke til, at du får muligheden, for at se på dine problemhistorier / udfordringer fra en anden vinkel.


Det er mig en stor glæde at se mennesker vokse og blive i stand til at tackle deres udfordringer og komme tættere på deres værdier.


Uddannelse:

4-årig psykoterapeutisk uddannelse ved Systemisk Institut for Familieterapi. 

PASkonsulent uddannelse 2002

PD i psykologi 2007

En lang række af kurser i forbindelse med mit job som støttepædagog siden 1996


Kontakt mig ganske uforpligtende og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.