Inger Jensen - Psykoterapeut MPF

Inger Jensen

Psykoterapeut MPF

Middelfart, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Rådgivning 600 kr. Aftal tid

Par- eller relationsterapi 900 kr. Aftal tid

Supervision 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 56 46

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Par- eller relationsterapi (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 56 46

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hej Jeg kan tilbyde terapi - rådgivning - supervision. Jeg har arbejdet 30 år inden for daginstitutions området med børn og familier med særlig udfordringer Inger Jensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Hvis du ønsker en forandring i dit liv, kan jeg hjælpe dig i denne proces. Jeg har erfaring med:

 • Personlig udvikling
 • Børn fx trivsel, sorg og skilsmisse
 • Kriser fx livskriser, overgreb
 • Sorg - dødsfald, kritisk sygdom 
 • Parforholdsproblematikker, f.eks uenighed og skilsmisse
 • Relationsterapi, f.eks mor søn problematikker
 • Arbejdsløshed
 • Stress - personlig og arbejdsrelateret


Hvem kan have gavn af terapi?

 • Du kan komme alene
 • Du kan komme med din partner
 • Dit barn kan komme alene
 • Dit barn kan komme i en gruppe med andre med samme problemstilling

Jeg har blandt andet erfaring med børnegrupper: med 5 årige, hvor relation har været det grundlæggende, arbejdet med mentalisering, neuroaffektiv udvikling og styrret leg som udvikling


Psykoterapi er en behandlingsform, som består af samtaler. 

Et terapiforløb varierer meget fra et par uger til flere år.


Formålet med terapi er, at du bliver bedre til at tackle de udfordringer, som du møder på din vej.


Igennem terapi kan du blive bedre til at forstå dig selv og dine følelser, og dermed kommer tættere på dine værdier. En session hos mig foregår sådan, at vi sammen undersøger, hvad du ikke er tilfreds med i dit liv og hvordan du kommer videre derfra.


Måske gentager den samme fortælling sig, her kan vi sammen kigge på, om det er mønstre der gentager sig, og du kan blive klogere på dig selv og handle anderledes, næste gang du møder samme udfordring.


Min opgave er at guide dig i processen frem til din nye fortælling om dig. Det er et samspil / dialog mellem dig og mig.


Skal terapi være godt for dig, skal du føle dig tryg og have tillid til, at jeg kan hjælpe dig på din vej i din personlige udvikling / rejse.


Jeg arbejder med den narrative og systemiske retning. 

Narrativ terapi samtaler handler om værdier.  Terapisamtalen er mere end at tale om den enkeltes følelse. Så når du bliver stillet spørgsmålet "Hvad føler du?" så er det vejen til, at blive klogere på dine værdier. 


Mennesker handler ud fra grunde / værdier /intentioner / ud fra principper om, hvad livet handler om. Så hvis du fx er "ked af det", hjælper det ikke, at sige "hvordan føles det at være ked af det?" men snarere "du er ked af det, fordi hvad er sket?" "Hvad er vigtigt for dig?"


Så samtalen handler meget om, at bringe dig tættere på dine værdier og det som er vigtigt for dig og få fat i den nye fortælling, med hvad er der er vigtigt for dig i stedet for din problemhistorie.

 

Om mig

Jeg er psykoterapeut MPF - dvs medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det er et kvalitetsstempel. Alle medlemmer skal leve op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde sig Psykoterapeuter MPF. Denne beskyttede titel er klienternes garanti for, at terapeuten har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling. Jeg er uddannet på SIF  som er en systemisk og narrativ 4 årig uddannelse


Jeg er en kvinde på 55 år gift med den samme mand i 31 år. Mine samtaler finder sted, hos mig privat eller i et lokale nær Bogense. Det bliver, hvor det er nemmest for dig og ledigt lokale.


Jeg bliver af andre beskrevet, som en person, du hurtigt vil føle dig tryg ved. Jeg er god til at lytte og stille dig nogle spørgsmål, som vil medvirke til, at du får muligheden, for at se på dine problemhistorier / udfordringer fra en anden vinkel.


Det er mig en stor glæde at se mennesker vokse og blive i stand til at tackle deres udfordringer og komme tættere på deres værdier.


Uddannelse:

4-årig psykoterapeutisk uddannelse ved Systemisk Institut for Familieterapi. 

PASkonsulent uddannelse 2002

PD i psykologi 2007

En lang række af kurser i forbindelse med mit job som støttepædagog siden 1996


Kontakt mig ganske uforpligtende og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere