Heidi Skriver - Coach, Psykoterapeutstuderende

Heidi Skriver

Coach, Psykoterapeutstuderende

Hinnerup, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel terapi - studierabat 300 kr. Aftal tid

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 300 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Heidi Skriver - Coach, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Er du nysgerrig på dit eget potentiale, og vil du udvikle dine livskompetencer personligt og professionelt? Være bedre til at navigere i livet, og få nye indsigter, erkendelser og rummelighed i samværet med andre?


Vi lever i en tid hvor vi konstant skal være omstillingsparate, forandringsvillige og fleksible. Der er fart på tilværelsen, og et væld af muligheder som tilsammen gør det svært at navigere i. Der er brug for en solid forankring, så du kan træffe de rigtige valg i forholdet til dig selv og dem omkring dig. 


Det kan være du har udfordringer med:

 • Angst, chok og/eller traume
 • Følelser såsom utilstrækkelighed, mindre selvværd og selvtillid, depression
 • Gentagen utilfredshed eller irritation over arbejdsforhold eller familieliv
 • Følelsen af uro over ikke at vide, hvor du er på vej hen, eller hvad dit mål er


Det vigtigste spørgsmål for mig er - HVEM ER DU? Det er faktisk også er det vigtigste spørgsmål, du kan stille dig selv. Nysgerrigheden frigiver al den energi, der skal til, for at du kan trykke på din indre powerknap og blive den, du i virkeligheden er. Med udgangspunkt i NLP teorien stræber jeg mod at give dig værktøjer til udfoldelse af dit fulde potentiale. 


Lidt om mig

Med en baggrund som administrativ sagsbehandler indenfor arbejdsmiljøområdet, valgte jeg for et par år siden at skifte retning. Det har altid været min passion at arbejde med mennesker, og være med til at udvikle og skabe rum for læring. Min beslutning om at skifte faglig retning, har også været en personlig udviklingsrejse - en rejse som jeg bestemt ikke ville have været foruden. Jeg er uddannet NLP Coach og er i gang med at tage overbygningen til NLP Psykoterapeut. Uddannelsen forventes færdiggjort næste år.


Som coach og terapeut er jeg ærlig og nærværende, og vægter samarbejdet med dig højt. 


Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere