Heidi Skriver - Coach, Psykoterapeutstuderende

Heidi Skriver

Coach, Psykoterapeutstuderende

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Heidi Skriver - Coach, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Er du nysgerrig på dit eget potentiale, og vil du udvikle dine livskompetencer personligt og professionelt? Være bedre til at navigere i livet, og få nye indsigter, erkendelser og rummelighed i samværet med andre?


Vi lever i en tid hvor vi konstant skal være omstillingsparate, forandringsvillige og fleksible. Der er fart på tilværelsen, og et væld af muligheder som tilsammen gør det svært at navigere i. Der er brug for en solid forankring, så du kan træffe de rigtige valg i forholdet til dig selv og dem omkring dig. 


Det kan være du har udfordringer med:

  • Angst, chok og/eller traume
  • Følelser såsom utilstrækkelighed, mindre selvværd og selvtillid, depression
  • Gentagen utilfredshed eller irritation over arbejdsforhold eller familieliv
  • Følelsen af uro over ikke at vide, hvor du er på vej hen, eller hvad dit mål er


Det vigtigste spørgsmål for mig er - HVEM ER DU? Det er faktisk også er det vigtigste spørgsmål, du kan stille dig selv. Nysgerrigheden frigiver al den energi, der skal til, for at du kan trykke på din indre powerknap og blive den, du i virkeligheden er. Med udgangspunkt i NLP teorien stræber jeg mod at give dig værktøjer til udfoldelse af dit fulde potentiale. 


Lidt om mig

Med en baggrund som administrativ sagsbehandler indenfor arbejdsmiljøområdet, valgte jeg for et par år siden at skifte retning. Det har altid været min passion at arbejde med mennesker, og være med til at udvikle og skabe rum for læring. Min beslutning om at skifte faglig retning, har også været en personlig udviklingsrejse - en rejse som jeg bestemt ikke ville have været foruden. Jeg er uddannet NLP Coach og er i gang med at tage overbygningen til NLP Psykoterapeut. Uddannelsen forventes færdiggjort næste år.


Som coach og terapeut er jeg ærlig og nærværende, og vægter samarbejdet med dig højt. 


Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.