Gurli Thomassen - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver

Gurli Thomassen

Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gurli Thomassen, Psykoterapeut og Familieterapeut MPF, mange års erfaring med terapi og personlig udvikling. Gurli Thomassen - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg hedder Gurli Thomassen og er Psykoterapeut og Familieterapeut og har mange års erfaring med terapi og personlig udvikling, når vi rammes af livet uforudsigeligheder, chok og kriser og egne udfordringer og vanskeligheder. 

 

Jeg tilbyder individuelterapi, parterapi og familieterapi.

 

Jeg har særlig erfaring med 

 • Personlig udvikling og vækst, lavt selvværd, følelsesmæssig medafhængighed, grænser, savn efter nærhed og livsglæde.
 • Kriser og vanskeligheder i parforhold og familieliv.
 • Sorg og tab; mistet ægtefælle/partner eller barn, børn og unge som har mistet en forældre eller en søskende.
 • Børn og unge med spiseforstyrrelser og deres familier
 • Chok og traume; ulykke- og/eller barndomstraumer.
 • Personlighedsforstyrrelser

 

Individuel terapi

I individuel terapi kan du få hjælp til

 • Vanskeligheder og udfordringer i dine relationer fx i familien
 • Mønstre og reaktioner du føler gentager sig
 • Manglende selvværd, tristhed, depression
 • Følelser, tanker eller kropslig ubehag som er uforståelig og forvirrende
 • Skyld og skam
 • Spiseforstyrrelser
 • Stress og overbelastning
 • Føler andre svigter dig, overfølsom overfor kritik og afvisninger, ensomhed
 • Sorg og tab - over et menneske, en mistet relation, noget du har mistet eller må lære at slippe/opgive

 

Parterapi

Par vælger at gå i parterapi af mange forskellige grunde.

Nogle par ønsker at arbejde med deres parforhold for at forebygge negative og destruktive mønstre. Nogle vælger parterapi, fordi de har mange konflikter, har svært ved at rumme hinandens forskelligheder, oplever tristhed eller ensomhed i deres parforhold. Der er også par, som vælger det, fordi deres parforhold udfordres af sygdom, svære oplevelser og problemer enten i familien eller arbejdsmæssigt samt livskriser.

Andre vælger parterapi, fordi de har konkrete overvejelser om at gå fra hinanden. 

I parterapien arbejder vi med at skabe et trygt rum mellem jer, så I får mulighed for at dele jeres frustrationer, ønsker og håb med hinanden. 

Vi arbejder med at åbne op og skabe klarhed over, hvad der skaber konflikt og afstand mellem jer, og om I kan finde nye veje som kan bringe forståelse og nærhed i jeres parforhold.

 

Familieterapi

Vi påvirkes alle af hinanden i familien, både voksne og børn, og det er af stor betydning for os, hvordan andre i familien trives og har det. Vi påvirkes af, om familien opleves som et trygt og godt sted at være og vokse op i, om der er tid og overskud og en rar atmosfære, eller om det er et sted som suger energi,  hvor vi oversamarbejder og bare "overlever", hvor børnene ikke trives, er triste, besværlige og relationerne bliver konfliktfyldte. 

I familieterapien arbejder vi med

 • konflikter i familien: mellem forældre og børn og mellem søskende
 • manglende trivsel og manglende tilfredshed i familien
 • ønske om større glæde og livfuldhed i familien
 • uenighed om opdragelse og grænser
 • sygdom og dødsfald i familien
 • problemer med at balancere og at tage vare på selvstændighed samtidig med ansvaret for fællesskabet
 • teenage-problematikker
 • vanskeligheder med forældresamarbejdet ved skilte familier

 

Spiseforstyrrelser

Jeg tilbyder terapi til børn og unge med spiseforstyrrelser og til deres familie

 

Børn og unge med spiseforstyrrelser

 • Oplever du, at du har problemer i forhold til mad eller motion, mister du appetitten, undlader at spise eller overspiser? 

Det er både overvældende, skræmmende og svært at forstå, når man rammes af en spiseforstyrrelse. Det er et stort tillidsbrud, i forhold til at være til. Følelsesmæssigt er det utrolig svært og ensomt. 

I terapien arbejder vi med at forstå og ændre det, som har været svært for at du trives og har det godt og som spiseforstyrrelsen er et udtryk for. Vi arbejder med din egen evne til at tage vare på dig selv, være omsorgsfuld og ansvarlig i forhold til dig selv, sætte sunde grænser og afgrænse dig fra usunde relationer. Vi arbejder med dit mod til at lære at undlade at tage ansvaret fra/ for andre fx. forældre eller venner. Vi arbejder med at mærke følelser, og hvordan du tager dig af det, du ved, mærker og erfarer. 

 

Forældre til spiseforstyrrede

 • Oplever I, at jeres teenager ændrer sig, taber sig, isolerer sig, bliver trist, trækker sig væk for fællesskabet omkring måltider eller motionerer så meget, at I bliver bekymrede?            

Det er nærliggende at tro, at en spiseforstyrrelse handler om mad. Man det gør den langt fra. En spiseforstyrrelse er en reaktion, en kommentar, et råb og en kropslig måde at fortælle om følelser og smertefulde relationer. Det handler om svære oplevelser og erfaringer i forhold til at være selvstændig og uafhængig, respekteret i forhold til egne grænser og behov og egenart. Det handler om manglende mulighed for at få omsorg og medfølelse uden at blive "brugt" til at opfylde andres behov.

I terapien arbejder vi med de mønstre og svære følelser i familien som ubevidst og skjult har været medvirkende til spiseforstyrrelsen. 

 

Telefontid

Mandag - fredag mellem kl. 8 - 9

 

 
;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere