Connie Knigge - Psykoterapeut MPF

Connie Knigge

Psykoterapeut MPF

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Connie Knigge - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Alle mennesker oplever livskriser; det er en del af

at være menneske. 

 

Nogle gange kommer vi dog i så uoverskuelig livskriser at vi har brug for professionel hjælp til situationen. En livskrise kan være en uønsket begivenhed som - skilsmisse - sorg - stress - dødsfald - sygdom - eller måske har man for længe befundet sig i relationer der ikke har været givende, og som dermed har ødelagt livsgnisten eller givet følelse af mindreværd.

 

Individuel terapi

Der kan være mange følelser, som ligger til grund for at søge et terapiforløb. Blandt andet - stress - angst - skilsmisse - sorg - skyld - præstationsangst - kontrol - mindreværd - vrede - spise forstyrrelser - tristhed - opgør - dårlig samvittighed - flinkeskolen - skam - lavt selvværd - undertrykte følelser.

 

Hos mig får du en fortrolig samtalepartner, som kan hjælpe dig med at klare sindet. I et trygt rum opstiller jeg nye personlige muligheder for dig, så du kan slippe af med dine uhensigtsmæssige handlemønstre.

 

Du vil opleve:

 • Et fornyet syn på dig selv
 • Evnen til at hvile i dig selv
 • Øget selvindsigt
 • Balance i din krop og i dit sind
 • Klarhed over hvad der skal til, så du opnår den forandring du ønsker

Du lærer derved:

 • At få styr på dine tanker og handlemønstre
 • Nye måder at behandle dig selv med respekt
 • At bryde uhensigtsmæssige mønstre
 • At mærke dine behov
 • At slå hovedet fra og være mere i nuet
 • At håndtere når livet slår knuder

I min praksis arbejder vi med udgangspunkt i dig og ser på din situation fra forskellige vinkler. Uanset hvilke metoder vi benytter, vil det altid være den respektfulde, nærværende kontakt til dig, som er det vigtigste.

 

Det er i samspillet mellem min faglighed og dine konkrete betingelser, forudsætninger og præferencer samtalerne udspiller sig. I det samspil vil jeg give dig en passende balance mellem støtte og udfordring, så du kan komme videre med større indsigt, bedre balance og flere muligheder.

 

Coaching

Ønsker du et mere nuanceret billede af hvor du står i dag og hvilke muligheder der er for dig fremadrettet.

 

Så er coaching et redskab du kan benytte, der med en fokuseret spørgeteknik når rundt om hvor du er i dag, hvilke udfordringer og ønsker du har, hvad der er muligt etisk, økonomisk, fagligt og resurse mæssigt.

 

Igennem coaching lærer du hvordan du får din hverdag til at hænge sammen, så du har dig selv med i det og ikke går ned med stress.

 

Parterapi

Hvad vil det sige at falde i søvn i parforholdet? Jo opmærksomheds graden daler kraftigt, nærværet falder eller forsvinder til tider ofte helt, hverdagen bliver rutinepræget og vi ser ikke rigtigt vores partner, for vi ved godt hvordan han eller hun ser ud og hvordan de vil reagere, så ubevidst ser og hører vi ikke så opmærksomt mere. Når vi er på det her sted, med en travl hverdag oveni, kan det være vanskeligt at have overskud til at fortsætte det ellers gode sexliv, som var velfungerende tidligere i forholdet og så er vi godt på vej til at dræne vores forhold.

 

Lad mig kort opsummere, vi er faldet lidt i søvn, som viser sig i manglende opmærksomhed, både hvad din partner siger og hvordan han eller hun ser ud når der tales, vi bruger ikke så meget tid sammen mere i parforholdet og sexlivet er mindre aktivt, så vi ikke får den fysiske kontakt og kærlighed sammen og de lykkegivende hormoner.

 

Vil i arbejde med jeres parforhold, finde hinanden igen for jeres og børnenes skyld, tror i på at den mand eller kvinde der sidder overfor jer, stadig rummer alt det i ikke ville undvære engang, så lad mig guide jer i parterapien.

 

Lidt om mig

Jeg hedder Connie Knigge og jeg har praktiseret psykoterapi i Esbjerg siden 2010 og er certificeret fra ID Academy. Mit arbejde er noget jeg glad står op til hver morgen, da det er mig en stor glæde at se folk vokse og udvikle sig, blive klogere på sig selv, tage ansvar i egen hånd og få et bedre liv.

 

Jeg oplever at jeg med min egen indstilling, åbenhed og indlevelse har let ved at få folk til at slappe af og blive trygge i mit nærvær, som er en forudsætning for at klienten kan åbne op for eget stof.

 

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men skulle du have en henvisning fra din egen læge, tilbyder jeg dig terapi til nedsat pris.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig og høre hvordan jeg kan hjælpe dig, en uforpligtende samtale på 10 minutter, hvor vi kan forventningsafstemme.

 

Afbud senest aftenen før vores aftale, ved afbud senere eller ved udeblivelse vil der skulle betales fuld pris.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.