Beata Kaminski - Coach, Mindfulness instruktør, Mentor, Mentaltræner, Stressterapeut

Beata Kaminski

Coach, Mindfulness instruktør, Mentor, Mentaltræner, Stressterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vil du slippe din stress? Vil du gerne opnå ro i sindet og mere overskud og glæde i din hverdag? Jeg giver dig konkrete og lavpraktiske værktøjer. Beata Kaminski - Coach, Mindfulness instruktør, Mentor, Mentaltræner, Stressterapeut

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv


Kontakt gerne support for hjælp med at finde en anden mentor


 
Når du står op om morgenen, har du ikke den der følelse af “Jubii! En ny spændende dag i mit liv!”. Du føler at det bare er endnu en dag, der skal overstås – og du glæder dig til weekenden (selvom der ikke er så meget at glæde sig til).
 
Du er stresset på jobbet, men du prøver alligevel at gøre dit bedste, for du er bange for at blive fyret, eller at din chef eller kollegaer skal tro, du er doven eller inkompetent. Måske er det allerede gået så vidt, at du er hoppet på sygedagpenge.
 
Dit liv er total uoverskueligt – og der er krav fra alle fronter (især fra dig selv!). Du har svært ved at finde ro. Svært ved at være glad.

Måske endda du oplever symptomer såsom søvnbesvær, træthed, angstanfald, overtænkning, tvivl, overspisning eller mangel på appetit.
 
Du har prøvet at tale om det, og du har prøvet alt muligt, men du synes ikke du har fået det bedre. Tværtimod.
 
Du er desperat på udkig efter nogle praktiske øvelser, du kan bruge til at få det bedre. Snarest muligt.
 
Jeg kender din situation. For jeg har selv prøvet at være i dine sko.
 
Jeg ved også, hvordan du kommer over på den anden side. Der hvor græsset er grønnere og livet er værd at leve.

Det gør du ved at trække vejret bevidst.

Træk vejret bevidst og kom af med stress og angst
 
Ser du… Størstedelen af den dårligdom, du føler, sidder rent faktisk i din krop.
 
Selvom en samtale kan være godt til at få en større forståelse og accept for din situation, kan det ikke hjælpe med at løse de spændinger, der stadig rumsterer i din krop.

Kroppen og sindet hører unægteligt sammen. Derfor oplever mange mennesker i dag fysiske symptomer som ondt i hovedet, spændinger i nakken, skuldre og lænd, søvnbesvær og ondt i maven.
 
Det mest basale, og sjovt nok også det mest oversete, i vores liv er vores vejrtrækning.
 
Hvis ikke du trækker vejret ordentligt, kan din krop og hjerne ikke få ilt nok til at fungere optimalt. Du tænker ikke klart, du bliver følelsesmæssig ustabil, og dine fysiske symptomer på overbelastning og stress forværres.
 
Det er en ond cirkel, der kan være svær at komme ud af.
 
Jeg er certificeret åndedrætstræner, og jeg lærer dig at genvinde (eller finde) livsglæden – og bekæmpe stress og angst, ved at træne din vejrtrækning, så du udnytter åndedrættets fulde potentiale.
 
Helt lavpraktisk giver min træning dig et oxygen-boost, der hjælper både din krops og hjernes funktion – og får dig ud af det ‘kamp eller flugt’-tilstand, du er fanget i lige nu.
 
Hvis det er første gang, du hører om fænomenet bevidst vejrtrækning, kan det lyde som et spirituelt ritual fra Østen. Men lad dig ikke narre. Effekten af bevidst vejrtrækning er videnskabeligt dokumenteret i flere studier og flere danske sundheds foreninger anbefaler denne behandlingsform.
 
Men jeg vil være ærlig og fortælle dig, at dette ikke er en mirakelkur eller quick fix. Det kræver tålmodighed og vilje at få det bedre.

Det kan være svært at bryde fri fra sit gamle mønster. Så selvom øvelserne er simple, er det ikke altid nemt at trække vejret bevidst. Du vil højst sandsynligt blive utålmodig i starten, da dit ego vil fortælle dig at det her burde virke hurtigere.
 
Bare rolig. Jeg er med dig ved din side igennem forløbet, så længe du har brug for støtte til at foretage øvelserne.
 
Fordele ved åndedrætstræning
 
Lad mig kort opsummere det vigtigste udbytte ved åndedrætstræning:
– Du får overskud og glæde i din hverdag (endelig en mandag morgen, hvor du bare tænker “YES!”)
– Du bliver i stand til at tage bedre beslutninger for dig selv (på arbejdet, i dit parforhold, og i livet generelt)
– Din trang til ydre stimuli bliver reduceret (såsom overspisning eller trang til slik)
– Dit blodtryk reduceres og dine cellerne i din krop får mere ilt og fungerer bedre
– Du slipper af med angst (eller tilfældene bliver betydeligt reduceret)
– Du bliver mere effektiv på arbejdet, og samtidig bedre til at koble fra, når du har fri.
– Du får mere indsigt i dig selv og dit liv, og bliver derfor også en bedre ven, forælder, kæreste, ægtefælle og kollega.
 
Sådan fungerer bevidst vejrtrækning:

Bevidst vejrtrækning åbner op for dit åndedræt gennem vejrtrækningsteknikker og blide kropsbevægelser. Det skaber indre ro, bedre trivsel og udvikler dig personligt.
 
Jeg har nogle meget simple øvelser, der kan hjælpe dig med at få det bedre. Allerede efter første session.
 
Du lærer at bremse nervesystemet, frigive stress og slippe spændinger i din krop (og i dit sind). Du får åbnet døren til din højere bevidsthed. Så er spørgsmålet blot, om du tør gå ind?
 
Lyder dette som noget for dig? Så book tid til en konsultation og lad os tage en snak om din konkrete situation. Jeg kombinerer altid min træning med individuelle samtaler, så vi kan skræddersy træningen til dit behov.

Du er altid velkommen til at åbne op for din frustration og dele din historie med mig (hvis du har lyst). Jeg lytter uden at dømme. Hos mig er du aldrig alene.
 
Vi tales ved.
 
Kærlige hilsner fra
Beata Kaminski
 
Certificeret åndedrætstræner


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere