Vibeke Olsen - Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut MPF

Vibeke Olsen

Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut MPF

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Arbejdet med at forene krop, ånd og sjæl er en vigtig del i mit arbejde som terapeut, da jeg ikke mener at disse kan skilles ad. Vibeke Olsen - Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Jeg tilbyder individuel terapi, spirituel vejledning og regressions-terapi

 

Siden 1987 har jeg haft klinik for alternativ behandling og terapi. Arbejdet med at forene krop, ånd og sjæl er en vigtig del i mit arbejde som terapeut, da jeg ikke mener at disse kan skilles ad.

 


Ofte er det ønsket om udvikling og forandring der bringer dig i terapi.

 

 

Du befinder dig måske i en situation, som du ikke føler du kan overskue eller har brug for hjælp til arbejdet med f.eks.

  • Krise
  • Sorg
  • Chok og traume
  • Kronisk sygdom
  • Manglende selvværd
  • Angst, stress og udbrændthed
  • Problemer i parforholdet
  • Gamle mønstre og overbevisninger

 

Måske søger du en mening med dit liv og den måde dit liv former sig som det gør eller måske har du en følelse af, at du flygter fra dig selv, at du ikke kan mærke dig selv eller dine behov, at du har svært ved at sætte grænser.

 

Min opgave er at støtte dig i, at du kommer i bedre kontakt med dig selv. Ved at mærke dine følelser og din styrke kan du bedre undersøge dine handlemuligheder og træffe de valg, der er de rigtige for dig.

 

Hos mig er du velkommen med alt, hvad du er.

 

TERAPI

Vi taler om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med udgangspunkt i den situation du er i.

Vi undersøger gennem samtale og kropslige teknikker, hvordan du har det og hvad du gør i den konkrete situation, hvordan du kan forløse og give slip.

 

Jeg inddrager kroppen i terapien for at du bedre kan mærke dine følelser, f.eks. vrede, sorg, angst glæde og kærlighed mm.

 

Mange af os døjer med kropslige udfordringer og skavanker i hverdagen. Indimellem bliver de så indgroede, at vi helt glemmer, hvordan kroppen føles, når den fungerer optimalt.

 

Du vil blive bedre til at mærke din krop og dine egne behov og dermed få muligheden for at leve i større overensstemmelse med dine egne ønsker - kroppen husker alt, hvad vi har været igennem

 

Jeg anvender teknikker som meditation, mindfulness og vejrtrækningsøvelser, regression, åndedrætsterapi, healingmassage og terapeutisk yoga, som alle er med til at øge din kropsbevidsthed.

 

 

SPIRITUEL VEJLEDNING

Spirituel vejledning og healing kan hjælpe dig gennem de perioder af dit liv, som kan føles uoverskuelige, uden mening med livet eller fyldt med smerte, frustration og forhindringer.

 

Du vil opleve at føle dig mere forbundet til et større fællesskab, finde ud af at du er vigtig brik i det store puslespil, finde din sti og følge den, fordi du tror på det.

 

REGRESSION

Få en større fornemmelse af retning, mening og forbindelse til dig selv og din spirituelle udvikling.

 

Der vil være mulighed for at se tilbage på tidligere stadier i dit liv og inkarnationer for få en forståelse for at hvorfor dit liv former sig som det gør

 


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis jeg på anden vis kan hjælpe dig.

OBS: Jeg tager ikke imod lægehenvisning

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.

 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.