Vibeke Olsen - Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut MPF

Vibeke Olsen

Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut MPF

Helsingør

Personligt fremmøde

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Spirituel vejledning 700 kr. Aftal tid

Tilbydes også telefonisk

Regressionsterapi 1.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Arbejdet med at forene krop, ånd og sjæl er en vigtig del i mit arbejde som terapeut, da jeg ikke mener at disse kan skilles ad. Vibeke Olsen - Kropsterapeut, Coach, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Jeg tilbyder individuel terapi, spirituel vejledning og regressions-terapi

 

Siden 1987 har jeg haft klinik for alternativ behandling og terapi. Arbejdet med at forene krop, ånd og sjæl er en vigtig del i mit arbejde som terapeut, da jeg ikke mener at disse kan skilles ad.

 


Ofte er det ønsket om udvikling og forandring der bringer dig i terapi.

 

 

Du befinder dig måske i en situation, som du ikke føler du kan overskue eller har brug for hjælp til arbejdet med f.eks.

 • Krise
 • Sorg
 • Chok og traume
 • Kronisk sygdom
 • Manglende selvværd
 • Angst, stress og udbrændthed
 • Problemer i parforholdet
 • Gamle mønstre og overbevisninger

 

Måske søger du en mening med dit liv og den måde dit liv former sig som det gør eller måske har du en følelse af, at du flygter fra dig selv, at du ikke kan mærke dig selv eller dine behov, at du har svært ved at sætte grænser.

 

Min opgave er at støtte dig i, at du kommer i bedre kontakt med dig selv. Ved at mærke dine følelser og din styrke kan du bedre undersøge dine handlemuligheder og træffe de valg, der er de rigtige for dig.

 

Hos mig er du velkommen med alt, hvad du er.

 

TERAPI

Vi taler om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med udgangspunkt i den situation du er i.

Vi undersøger gennem samtale og kropslige teknikker, hvordan du har det og hvad du gør i den konkrete situation, hvordan du kan forløse og give slip.

 

Jeg inddrager kroppen i terapien for at du bedre kan mærke dine følelser, f.eks. vrede, sorg, angst glæde og kærlighed mm.

 

Mange af os døjer med kropslige udfordringer og skavanker i hverdagen. Indimellem bliver de så indgroede, at vi helt glemmer, hvordan kroppen føles, når den fungerer optimalt.

 

Du vil blive bedre til at mærke din krop og dine egne behov og dermed få muligheden for at leve i større overensstemmelse med dine egne ønsker - kroppen husker alt, hvad vi har været igennem

 

Jeg anvender teknikker som meditation, mindfulness og vejrtrækningsøvelser, regression, åndedrætsterapi, healingmassage og terapeutisk yoga, som alle er med til at øge din kropsbevidsthed.

 

 

SPIRITUEL VEJLEDNING

Spirituel vejledning og healing kan hjælpe dig gennem de perioder af dit liv, som kan føles uoverskuelige, uden mening med livet eller fyldt med smerte, frustration og forhindringer.

 

Du vil opleve at føle dig mere forbundet til et større fællesskab, finde ud af at du er vigtig brik i det store puslespil, finde din sti og følge den, fordi du tror på det.

 

REGRESSION

Få en større fornemmelse af retning, mening og forbindelse til dig selv og din spirituelle udvikling.

 

Der vil være mulighed for at se tilbage på tidligere stadier i dit liv og inkarnationer for få en forståelse for at hvorfor dit liv former sig som det gør

 


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis jeg på anden vis kan hjælpe dig.

OBS: Jeg tager ikke imod lægehenvisning

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.

 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.