Tommy Thambour - Psykoterapeut, Psykoanalytiker

Tommy Thambour

Psykoterapeut, Psykoanalytiker

København K

Personligt fremmøde

Individuel samtale 500 kr. Aftal tid

Supervision 1.100 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

psykoanalytiker En psykoanalysen giver mulighed for at slippe det fortrængte og håndtere livet anderledes Tommy Thambour - Psykoterapeut, Psykoanalytiker

Beskrivelse

Velkommen

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg er 61 år, psykoanalytiker, lektor og cand. mag

Jeg er meget erfaren og har praktiseret som psykoanalytiker siden 1988 

En psykoanalysen giver mulighed for at slippe det fortrængte og håndtere livet anderledes


Psykoanalyse 

Psykoanalysen er som Sigmund Freud siger det en talekur. Men i en psykoanalyse arbejder man ikke kun med de problemer, som er her og nu. I en psykoanalyse arbejder man også med de årsager i det ubevidste, som gør at et problem dukker op og også ofte gentager sig. 


Vi har alle en fortælling om os selv. Denne fortælling udgør på godt og ondt vores psykiske virkelighed. Denne virkelighed har nogle holdepunkter. Vores forhold til køn, seksualitet og krop er vigtig. Men også vores forhold til skæbne, til familiehistorie og til vores fortrængte er centrale holdepunkter.  


Nogle gange er der noget i vores livsfortælling som får noget utilsigtet til at dukke op. Det være sig symptomer som angst, stress, depression etc., men det kan også være gentagne mønstre, som kommer bag på en. Hvorfor er der noget i mit kærlighedslivs, der altid gentager sig? Hvorfor hæmmes jeg i min omgang med andre mennesker af generthed? Hvorfor gør de aldersmæssige forandringer jeg oplever mig trist og passiv? 


Kroppen

Især forholdet mellem kroppen og vores sociale og psykiske liv er centralt i den franske psykoanalytiker Jacques Lacans tænkning. Kroppen forandrer sig hele tiden. Selvfølgelig tydligt i barndommens hastige kropslige forandringer og for kvinders vedkommende i overgangsalderen, men også puberteten og senere voksenlivets mange aldringsmæssige forandringer udgør en stadig udfordring, vi psykisk forsøger at håndtere. Kroppens aldring er et vilkår der er uomgængeligt, men måden vi forholder os til dette er ikke på forhånd givet. 


Da en psykoanalyse forsøger at gribe de sammenhænge i vores psykiske virkelighed, som nogle gange stikker rigtig dybt, kan en psykoanalyse være af lang varighed. Andre gange lykkes det i løbet af ret kort tid at få gennemarbejdet det der hæmmer ens livsudfoldelse.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.