Tommy Thambour - Psykoterapeut, Psykoanalytiker

Tommy Thambour

Psykoterapeut, Psykoanalytiker

København K

Personligt fremmøde

Individuel samtale 500 kr. Aftal tid

Supervision 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 67

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Tommy Thambour - Psykoterapeut, Psykoanalytiker

Beskrivelse

Velkommen

Jeg er 61 år, psykoanalytiker, lektor og cand. mag

Jeg har praktiseret som psykoanalytiker siden 1988 og arbejder på et Freudiansk/Lacaniansk grundlag. Jeg er meget erfaren og har varetaget rigtig mange samtaleforløb.

Jeg er associeret medlem af EFP(EuroFederation of Psychoanalysis) og af NLS københavn. Jeg er universitetsuddannet og har siden starten af 80erne undervist/holdt foredrag om psykoanalyse og publiceret en række artikler og bøger. 

Psykoanalyse 

En psykoanalyse er som Sigmund Freud kaldte det en talekur. Men i en psykoanalyse arbejder man ikke kun med de problemer, som er her og nu. I en psykoanalyse arbejder man også med de årsager i det ubevidste, som gør at et problem dukker op og også ofte gentager sig. 

Vi har alle en fortælling om os selv. Denne fortælling udgør på godt og ondt vores psykiske virkelighed. Denne virkelighed har nogle holdepunkter. Vores forhold til køn, seksualitet og krop er vigtig. Men også vores forhold til skæbne, til familiehistorie og til vores fortrængte er centrale holdepunkter.  

Nogle gange er der noget i vores livsfortælling som får noget utilsigtet til at dukke op. Det være sig symptomer som angst, stress, depression etc., men det kan også være gentagne mønstre, som kommer bag på en. Hvorfor er der noget i mit kærlighedslivs, der altid gentager sig? Hvorfor hæmmes jeg i min omgang med andre mennesker af generthed? Hvorfor gør de aldersmæssige forandringer jeg oplever mig trist og passiv? 

Kroppen

Især forholdet mellem kroppen og vores sociale og psykiske liv er centralt i den franske psykoanalytiker Jacques Lacans tænkning. Kroppen forandrer sig hele tiden. Selvfølgelig tydligt i barndommens hastige kropslige forandringer og for kvinders vedkommende i overgangsalderen, men også puberteten og senere voksenlivets mange aldringsmæssige forandringer udgør en stadig udfordring, vi psykisk forsøger at håndtere. Kroppens aldring er et vilkår der er uomgængeligt, men måden vi forholder os til dette er ikke på forhånd givet. 

Da en psykoanalyse forsøger at gribe de sammenhænge i vores psykiske virkelighed, som nogle gange stikker rigtig dybt, kan en psykoanalyse være af lang varighed. Andre gange lykkes det i løbet af ret kort tid at få gennemarbejdet det der hæmmer ens livsudfoldelse.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere