Tommy Thambour - Psykoanalytiker

Tommy Thambour

Psykoanalytiker

København K , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel samtale 500 kr. Aftal tid

Supervision 1.100 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Supervision (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Man bliver ikke lykkelig af at gå i en psykoanalyse, selvom det nu ikke er forbudt. Men en psykoanalyse giver en mulighed at gribe sig selv på en anden måde. Tommy Thambour - Psykoanalytiker

Beskrivelse

Velkommen 

Jeg hedder Tommy Thambour.

Jeg er 61 år, psykoanalytiker, lektor og cand. mag.

Jeg er meget erfaren og har praktiseret som psykoanalytiker siden 1988.

Jeg har i mere end 30 år haft samtaleforløb. Nogle korte og nogle langvarige. 


Længden af et forløb bestemmes altid af hvem man er og hvad man slås med. Er man ung og hæmmes af akut eksamensangst bliver forløbet anderledes end hvis man er ældre og kæmper med at gribe livet i dets tredje fase. Dog vil det du møder hos mig altid være en psykoanalytiker.


Psykoanalyse

Der er noget som er ubevidst.

I en psykoanalyse taler man om det, som fylder her og nu, og man taler til en, der hører hvad man siger. Men fordi det er en psykoanalyse vil der også dukke noget uventet op. Nogle gange sammenhænge og forklaringer, som man måske nok viste var der, men som man havde glemt. Andre gange følelser, som man altid har kunnet mærke, men blot ikke kunnet sætte ord på.


Vi har alle en fortælling om os selv. Denne fortælling har nogle holdepunkter. Køn, krop og seksualitet betyder meget. Men også spørgsmålet om at have en plads i livet, og spørgsmålet om at være elsket er centrale holdepunkter. Og det første sted hvor alle disse spørgsmål viste sig var i familien. Vi er altid rundet af en familie. Den kan være nok velfungerende, eller nok så dysfunktionel, men det er den der var, og det at forholde sig til sin familie og dens historie er en del af det, at gribe sig selv.


Selvfølgelig betyder den konkrete livssituation man står i, hvad enten man er ung eller voksen, meget. Livet giver nogle gange nogle stød. Og nogle gange er det lige de stød, der skal tales om. 

Andre gange er der noget dybere på spil. Det være sig symptomer som uro, angst, stress, depression etc., men det kan også være gentagne mønstre, som igen og igen kommer bag på en. Ofte knyttet til nogle bestemte træk i ens kærlighedsliv og sociale liv, eller mangel på samme. Træk som måske hæmmer ens livsudfoldelse. Men det behøver ikke altid at være sådan.


Man bliver ikke lykkelig af at gå i en psykoanalyse, selvom det nu ikke er forbudt. Men en psykoanalyse giver en mulighed at gribe sig selv på en anden måde. En måde der kan give et større spillerum. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.