Tina Stærk - Psykoterapeut MPF, Mentor

Tina Stærk

Psykoterapeut MPF, Mentor

Holbæk, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi hos mig foregår i en vekselvirkning mellem drømmearbejde og de forskellige sansers informationer,følelser og tanker, det er alle kilder der hjælper til med at komme bag om din problemstilling.Erfaringen viser at det langtidsholdbare resultat af terapien skabes ved at jeg arbejder tæt sammen med dig i den første periode af terapien( minimum de første 10 sessioner) det vil sige at vi  skal mødes hver uge for at kunne støtte din udvikling.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig med det tema der fylder i dit liv.

Session i dit hjem 600 kr. Aftal tid

Hvis du ikke har overskud til at komme ud af dit hjem, tilbyder jeg at holde sessionerne i dit hjem. Det beroliger nervesystemet at være i kendte omgivelser , og det kan hjælpe mig med at spore mig ind på hvem du er og hvor du gerne vil hen hvis jeg holder sessioner i dit hjem.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 70

89 87 04 70

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online samtale (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Online sessioner egner sig bedst til længere terapiforløb, hvor man kan veksle imellem online sessioner og Ansigt til ansigt sessioner.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 70

89 87 04 70

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi der benytter de mest virkningsfulde metoder til at støtte din indre proces. Se mere på Stærk Terapis hjemmeside. Tina Stærk - Psykoterapeut MPF, Mentor

Beskrivelse


Vi er kompetente allerede før vi bliver født og vi er født med en personlighed som tilpasser sig omgivelserne i barndommen og ungdommen.Både bevidst og ubevidst har vi dannet en livsførelse der er tilpasset omgivelserne.Jeg kan hjælpe dig med at finde de steder hvor tilpasningen af din personlighed giver dig udfordringer i dit liv.Disse steder ligger som et ubevidst oplevelsesmateriale der ved genaktivering og bearbejdning medfører menneskelig vækst.

 Jeg arbejder med dine drømme som en vigtig informationskilde. Hvis der ikke er en drøm, er det frugtbart at arbejde med et emne som er vigtigt for dig.

Jeg arbejder med dine ressourcer som springbræt, til at kigge på det du gerne vil ændre i dit liv. Temaerne kan være mange men jeg har især erfaring med stress, angst og andre former for mistrivsel.

Ved parterapi er fokus rettet mod, hvordan I genfinder gnisten eller hvordan I kan takle konflikter på en måde der styrker jeres relation. Temaer kan eksempelvis være nærhed, kommunikation, ubehagelige oplevelser som svigt, jalousi og/eller utroskab. Kontakt mig gerne og hør hvordan jeg kan hjælpe dig/jer

 Jeg arbejder især med kybernetisk psykoterapi, som forener klassiske psykoterapeutiske teorier med moderne psykologi. Derved opnås effektiv terapi.

 

Obs. Jeg tager desværre ikke henvisninger fra lægen

 


Klientudtalelser

Anonym - "jeg troede engang at hvis jeg bare planlagde og handlede mere målrettet i mit møde med andre mennesker,så ville jeg få de ændringer jeg ønskede, men det er først efter at jeg har været hos dig Tina, at de store ændringer er kommet og jeg behøver ikke længere at bede om andre folks opmærksomhed og hjælpsomhed, det kommer helt af sig selv, det er som om at jeg udstråler noget helt andet"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg har troet at jeg kunne analysere mig ud af alt her i livet, men Tina du har lært mig nogle nye måder at være til stede i dagens mange udfordringer"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg har været hos mange psykologer før jeg kom hos dig, og hos dem lykkedes det mig altid at tale og tænke mig uden om de problemer jeg i virkeligheden havde.Jeg manglede en metode der kunne ændre de mange følelser jeg brændte inde med.Hos dig Tina, har vi fået givet opmærksomhed til hele kroppen og dermed også de mange følelser og jeg er nu i en udvikling som bringer en helt ny balance og harmoni i mit liv"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Tina,du bringer mig meget forståelse af mine drømme og dermed mine udfordringer"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.