Tina Stærk - Psykoterapeut MPF, Mentor

Tina Stærk

Psykoterapeut MPF, Mentor

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi der benytter de mest virkningsfulde metoder til at støtte din indre proces.. Tina Stærk - Psykoterapeut MPF, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Vi er kompetente allerede før vi bliver født og vi er født med en personlighed som tilpasser sig omgivelserne i barndommen og ungdommen.Både bevidst og ubevidst har vi dannet en livsførelse der er tilpasset omgivelserne.Jeg kan hjælpe dig med at finde de steder hvor tilpasningen af din personlighed giver dig udfordringer i dit liv.Disse steder ligger som et ubevidst oplevelsesmateriale der ved genaktivering og bearbejdning medfører menneskelig vækst.


 Jeg arbejder med dine drømme som en vigtig informationskilde. Hvis der ikke er en drøm, er det frugtbart at arbejde med et emne som er vigtigt for dig.


Jeg arbejder med dine ressourcer som springbræt, til at kigge på det du gerne vil ændre i dit liv. Temaerne kan være mange men jeg har især erfaring med stress, angst og andre former for mistrivsel.


Ved parterapi er fokus rettet mod, hvordan I genfinder gnisten eller hvordan I kan takle konflikter på en måde der styrker jeres relation. Temaer kan eksempelvis være nærhed, kommunikation, ubehagelige oplevelser som svigt, jalousi og/eller utroskab. Kontakt mig gerne og hør hvordan jeg kan hjælpe dig/jer


 Jeg arbejder især med kybernetisk psykoterapi, som forener klassiske psykoterapeutiske teorier med moderne psykologi. Derved opnås effektiv terapi.

 

Obs. Jeg tager desværre ikke henvisninger fra lægen

 


Klientudtalelser

Anonym - "jeg troede engang at hvis jeg bare planlagde og handlede mere målrettet i mit møde med andre mennesker,så ville jeg få de ændringer jeg ønskede, men det er først efter at jeg har været hos dig Tina, at de store ændringer er kommet og jeg behøver ikke længere at bede om andre folks opmærksomhed og hjælpsomhed, det kommer helt af sig selv, det er som om at jeg udstråler noget helt andet"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg har troet at jeg kunne analysere mig ud af alt her i livet, men Tina du har lært mig nogle nye måder at være til stede i dagens mange udfordringer"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg har været hos mange psykologer før jeg kom hos dig, og hos dem lykkedes det mig altid at tale og tænke mig uden om de problemer jeg i virkeligheden havde.Jeg manglede en metode der kunne ændre de mange følelser jeg brændte inde med.Hos dig Tina, har vi fået givet opmærksomhed til hele kroppen og dermed også de mange følelser og jeg er nu i en udvikling som bringer en helt ny balance og harmoni i mit liv"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Tina,du bringer mig meget forståelse af mine drømme og dermed mine udfordringer"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere