Susanne Espersen - Coach, Psykoterapeut MPF

Susanne Espersen

Coach, Psykoterapeut MPF

Hørsholm, Online

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Leder Coaching (virksomhed) 1.500 kr. Aftal tid

Coaching 1.100 kr. Aftal tid

Terapi 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 52

89 88 54 52

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching pr. telefon (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Stress coaching pr. telefon (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 52

89 88 54 52

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Bliv den bedste udgave af dig! Susanne Espersen - Coach, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Velkommen. Mit navn er Susanne Espersen.

Jeg er certificeret Psykoterapeut (MPF), personlig coach og mentor og har mere end 15 års erfaring i at arbejde med leder udvikling og personlig udvikling.

Min passion er at hjælpe dig med at blive den du er – den bedste udgave af dig – der hvor du føler dig i balance og har god indsigt i og accept af alle de sider, du rummer.

Når mine klienter kommer til mig, er de typisk et sted i deres liv, hvor de i deres karriere har brug for en professionel fortrolig sparringspartner og støtte omkring emner, de ikke har lyst til at dele med kolleger, venner eller de nærmeste. Eller emner hvor de oplever at være kørt fast, også selvom de har søgt sparring i deres normale netværk og omgangskreds.

De problemer jeg oftest hjælper med kan være relateret til både arbejdspladsen og privatlivet. Det hele hænger jo sammen. Det kan for eksempel være udfordringer med ens leder, samarbejdet med kolleger, problemer med medarbejdere. Usikkerhed om egne evner, manglende gejst, for stort arbejdspres, følelsesmæssige belastninger, manglende energi og skæv balance mellem arbejds- og privatliv. Det kan også være en oplevelse af psykisk ubalance i forbindelse med nogle hændelser privat som skilsmisse, at have mistet, sygdom m.v.

Med udgangspunkt i din problemstilling kan jeg arbejde både coachende og terapeutisk. En kombination kan give fantastiske resultater. 

Der er forskel på at vide og på at gøre.
Hvem kender ikke det at vide, hvad der ville være godt og alligevel føle sig låst fast i et uhensigtsmæssigt mønster?
Det særlige er, at jeg arbejder i dybden så nye indsigter bliver forankret i hele dig og ikke kun på tankeplan. Nogen gange er vores barrierer låst fast i kroppen eller følelserne. Ved at arbejde på alle niveauer, får du nemmere ved at handle på de indsigter, du får. 


Jeg har særlig erfaring med:

  • Personlig udvikling
  • Lederudvikling (herunder karriereovervejelser)
  • Stress – og især at genfinde balancen
  • Oplevelse af lavt selvværd og/eller selvtillid
  • Livskriser f.eks. i forbindelse med en skilsmisse, sygdom, sorg eller tab

Måske er det andre, der har hjulpet dig til at søge hjælp! Når vi først er i en kritisk fase, kan det være svært selv at få øje på, hvad vi har brug for og selv række ud efter det.

Hvem opsøger mig?

2/3 af mine klienter opsøger mig, fordi de har det svært på et eller flere områder af livet. Den sidste tredjedel fordi, de ønsker en større indsigt i sig selv og egne ressourcer. For dem er den mentale og psykiske træning ligeså vigtig som at holde sig i fysisk god form.

Mine klienter har tillid til mig. Det er forudsætningen for at arbejde med andre mennesker i et felt, som oftest ikke deles med andre. Og det er min forudsætning for at have succes i mit arbejde. Jeg holder hovedet koldt og hjertet varmt og tilpasser stilen til dig. Jeg er uddannet til at se det, du ikke selv kan se. Afhængigt af situationen arbejder jeg i højt tempo og direkte eller roligt og støttende. 


Et forløb starter altid med en indledende telefonsamtale, hvor du fortæller lidt mere om dine udfordringer og hvor du får lejlighed til at høre om, hvilke muligheder et forløb kan give dig. 

Hvis du ønsker at blive ringet op, er du meget velkommen til at benytte ovenstående kontakt link. 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Klientudtalelser

Kvinde 55 år - ""Jeg har afsluttet et forløb hos Susanne, men der dukker jo løbende udfordringer op og så bruger jeg lige en time hos Susanne for at få sparring. Jeg går altid derfra med en klarhed og en lethed, som gør det nemmere for mig at træffe nogle beslutninger og have styrken til at holde fast. Jeg har fået mere overskud!""  Læs mere  Læs mindre

Mand 49 år - ""Jeg startede mit udviklingsforløb i forbindelse med, at jeg oplevede flere og flere kropslige symptomer på, at jeg havde stress. På de første møder var fokus rettet mod at få genskabt nogle sunde kost- og motionsvaner og iøvrigt at få ladet batterierne op igen ved at lave ting, der gjorde mig glad. Først derefter blev fokus rettet mod ny indsigt i mig selv ved at finde frem til, hvordan jeg havde båret mig ad med at få stress og hvilke barrierer og fastlåste mønstre, der kunne være relevante for mig at få løsnet op for. Jeg har fået nogle konkrete værktøjer og et kendskab til egne mønstre og reaktioner, som har styrket mit selvværd og en klarhed over de værdier, jeg fremover vil navigere efter i mit liv - både arbejdsmæssigt og privat.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 18 år - "”Jeg have et meget lille selvværd og jeg hadede det, så meget at jeg nogen gange ikke havde lyst til at være her mere. Da jeg skulle til afsluttende eksamen i 3g, besluttede jeg mig for at gøre noget ved min eksamensangst…som hang sammen med mit lave selvværd og efter bare 4 gange hos Susanne, fik jeg øje på nye sider af mig selv, som gav mig en helt ny ro. Susanne er meget omsorgsfuld og jeg mærkede, at hun kunne hjælpe mig fra første gang, jeg var hos hende”."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.