Coach Aagren v./ Marie Aagren - Coach, Mentor, Business coach, Teamcoach

Coach Aagren v./ Marie Aagren

Coach, Mentor, Business coach, Teamcoach

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching - efterfølgende sessioner (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Coaching - den første gang (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Gratis telefonisk forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coach Aagren v./ Marie Aagren - Coach, Mentor, Business coach, Teamcoach

Beskrivelse

Jeg hjælper dig med at kæmpe ligeså meget for dig selv og din sag, som du kæmper for andre. Jeg hjælper dig med at vise den samme omsorg for sig selv, som du gør for din partner, dine børn, dine venner, dine kollegaer eller dine medarbejdere.


Står du et sted i livet, hvor du er træt af at spænde ben for dig selv og ikke gennemføre dine egne projekter eller gå efter dine drømme. Fordi det er meget nemmere at hjælpe de andre end at sætte dig selv først og sige nej til andre? Ønsker du at bryde dine mønstre og vaner og sikre dig at du ikke giver dine vaner videre til dine børn? 


Er nogle af nedenstående udsagn dig:

 • Du sætter andre før dig selv
 • Du er altid klar til at hjælpe andre
 • Du prioriterer andre før dig selv
 • Du kommer altid i mål med andres projekter og drømme, men ikke dine egne
 • Du tilsidesætter dine egne ting til fordel for andre
 • Du tilsidesætter dine egne behov for at hjælpe andre
 • Dine selvkærlige handlinger står altid nederst på to-do listen
 • Du har tankemylder og har mistet overblikket
 • Du føler en frustration som måske viser sig som vrede eller gråd
 • Du har en følelse af afmagt i din situation


Hvis vi ikke tager os af vores egne behov, så er risikoen for at brænde ud og blive sygemeldt med stress eller depression forøget.


Og vil du gerne lære hvordan:

 • Du udtrykker dine behov og følelser uden at du føler du er egoistisk
 • Du siger fra i nuet uden at få dårlig samvittighed
 • Du står ved dine principper
 • Du kender dine værdier og lever aktivt efter dem i hverdagen
 • Du tager ansvar for dine behov
 • Dine behov står med god samvittighed øverst på to-do listen
 • Du nyder at mærke glæden boble i dig hver dag
 • Du føler dig fri til at gøre hvad du ønsker


Sådan foregår det:

Den første session varer 1,5 time, da der typisk er meget at dele. De efterfølgende sessioner varer 1 time. Sessionerne foregår online. Der er også mulighed for telefonisk samtale.

Hvis du ønsker at få teknikker og værktøjer der er tilpasset til dig, planer der er sat sammen efter dit behov og understøtter din proces, så er det mig du skal vælge.


Om mig:

Mit navn er Marie og jeg er uddannet og certificeret coach. Jeg er rolig, kærlig, hjertevarm, blid, lyttende, rummelig og omsorgsfuld. Som menneske er jeg tålmodig og jeg formår at skabe ro i dit kaos. Jeg har en stærk empati som jeg bruger i min coachingsamtale. Ligeledes bruger jeg også min indfølingsevne. Jeg er nærværende så du føler dig tryg.

Jeg har lært at vælge mig selv til og følge mine drømme og jeg ønsker at hjælpe dig med det samme.

Her er plads til at du kan være dig!

Klientudtalelser

Mette - "Jeg har fået en dybere indsigt i hvilke værdier jeg skal arbejde med i mig selv, og lidt dybere indsigt i hvor problemerne kan være. Helt klart hvilke stier/mønstre jeg ikke vil have i mit liv mere. Dette hjalp du mig med at indse. Så tak for en god session ;-)"  Læs mere  Læs mindre

Natasja - "Jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg skulle i mit liv. Det har stresset og presset mig enormt meget. Jeg har haft 5 super gode coach sessioner med skønne Marie, og lige nu er jeg bare glad. Hun har lært og givet mig så meget, som jeg kan bruge i dagligdagen. Jeg føler nu, at jeg er der, hvor jeg gerne vil være lige nu, hvilket har givet mig en helt anden ro, energi og overskud i hverdagen. Tak Marie!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.