Louise Christensen  - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Louise Christensen

Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Positiv og effektiv terapi Louise Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

Denne profil er ikke aktiv på GoMentor længre.

Velkommen til dig som ønsker forandring.

Uanset hvad du kommer med, kan jeg hjælpe dig i den forandringsprocess du ønsker.

Det er aldrig for sent at udvikle sig og skabe forandring.


Terapiformen jeg bruger er effektiv og positiv uden overflødig snak. Jeg arbejder ud fra "KEEP IT SIMPLE"!


I terapien kan vi blandt andet arbejde med:

  • Stress og angst
  • Depression og tristhed
  • Relationsproblematikker
  • Parforhold
  • Grænsesætning og sige til og fra
  • Lavt selvværd
  • Skyld og skam
  • Krise 


I terapien vil du blive mødt med forståelse og nærvær, i et trygt og ufordømmende rum. Sammen tager vi udgangspunkt i din problemstilling, og bearbejder det der er svært. Vi går på "opdagelse" og arbejder med, og undersøger hvad der kan være årsagen til din problemstilling, og hvilke følelser og tanker der er tilknyttet oplevelsen. Det er når du bliver bevidst om årsagen til problemstillingen, det hele kan give mening for dig. Ofte kan gamle overbevisninger og mønstre være årsagen til din reaktion og din adfærd.


En forståelse og erkendelse af, hvorfor du har tilegnet dig et bestemt adfærdsmønster, er vejen til større selvindsigt og anerkendelse, og større tilfredshed med dig selv og dit liv. Herfra kan vi i fællesskab finde og udvikle dine unikke ressourcer og muligheder, og bruge det positivt hen imod dit mål. Når vi sammen har fået opbygget et godt og solidt "fundament" i dig, vil du fra din inderste kerne, blive i stand til at handle og tage et valg. Du rummer selv svaret, og kun du ved hvad der er det rigtige valg i DIT liv.      


Drømmer og længes du, efter et mere enkelt og velfungerende parforhold? 

Det kan være når du ikke forstår din partners måde at tænke, kommunikere og tale på, at det kan skabe uro og frustration i dig. Så bliver det indviklet og kompliceret at leve sammen, og det kan føles som en tung byrde, og  konflikter kan ende med kulde imellem jer, og flere dages stilhed. Selv om I går efter den samme drøm, reagerer og kommunikerer I på forskellige måder når der er udfordringer. Mange af dine mønstre, overbevisninger og erfaringer, tager du med dig ind i dit parforhold. Det samme gør din partner, og det kan have stor betydning for jeres adfærd og reaktionsmønstre. Lær at tackle nogle af de mange udfordringer der kan være, og bliv i stand til at kommunikere bedre og undgå det hele går i hårdknude. 

Parforhold kan du arbejde med både ved individuel terapi eller parterapi. 


Om mig: 

Jeg har en 4 årig uddannelse som Psykoterapeut (Psyke, krop og helbredsterapeut) Uddannelsen koncept og metoder er godkendt af EAIP (European Association for Integrative Psycotherapy) Gennem uddannelsen har jeg deltaget i supervision og egenterapi, og har derfor oplevet terapi på egen krop med positiv og varig effekt. 


Alle har ret til et godt og liv, og derfor er min passion at hjælpe dig med at få det bedre. 


Ved at sessioner hos mig varer 1 time og 15 minutter, er der tid til fordybelse og reflektion, og være tilstede i nuet. 


Du er meget velkommen til at kontakte mig til en gratis forsamtale. 


Kærlig hilsen Louise 

Klientudtalelser

Anonymt par - "I vores mangeårige ægteskab og parforhold opstod der pludselig en krise, som vi følte vi ikke selv kunne komme ud af. Louise tog imod os med et åbent hjerte, varme og en intention om, at hun nok skulle prøve at hjælpe os ud af krisen. Vi var til 2 sessioner med en uges mellemrum. Vi fik nogle værktøjer med os som vi skulle prøve at arbejde ud fra. Louise har et åbent sind og en varm humor. Hendes latter er meget afsmittende og det føles rart at sidde overfor Louise. Louise er værd at anbefale, og vi giver hende de bedste anbefalinger med på hendes videre rejse som psykoterapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.