Louise Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Louise Christensen

Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Silkeborg, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder samtaler i eget hjem.

Måske foretrækker du terapi hos dig, i dine egne omgivelser og rammer. Så kører jeg gerne hen til dig. 

Prisen for transport afhænger af kilometer afstanden

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder samtaler i eget hjem.

Måske foretrækker I terapi hos jer, i egne omgivelser og rammer. Så kører jeg gerne hen til jer. 

Prisen for transport afhænger af kilometer afstanden

Individuel terapi - klippekort med 3 sessioner af 75 minutters varighed 2.100 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder samtaler i eget hjem.

Måske foretrækker du terapi hos dig, i dine egne omgivelser og rammer. Så kører jeg gerne hen til dig. 

Prisen for transport afhænger af kilometer afstanden

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

30 68 23 88

Videosamtaler

Individuel samtale - Online video samtale (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

30 68 23 88

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Positiv og effektiv terapi Louise Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

Velkommen til dig som ønsker forandring.

Uanset hvad du kommer med, kan jeg hjælpe dig i den forandringsprocess du ønsker.

Det er aldrig for sent at udvikle sig og skabe forandring.


Terapiformen jeg bruger er effektiv og positiv uden overflødig snak. Jeg arbejder ud fra "KEEP IT SIMPLE"!


I terapien kan vi blandt andet arbejde med:

 • Stress og angst
 • Depression og tristhed
 • Relationsproblematikker
 • Parforhold
 • Grænsesætning og sige til og fra
 • Lavt selvværd
 • Skyld og skam
 • Krise 


I terapien vil du blive mødt med forståelse og nærvær, i et trygt og ufordømmende rum. Sammen tager vi udgangspunkt i din problemstilling, og bearbejder det der er svært. Vi går på "opdagelse" og arbejder med, og undersøger hvad der kan være årsagen til din problemstilling, og hvilke følelser og tanker der er tilknyttet oplevelsen. Det er når du bliver bevidst om årsagen til problemstillingen, det hele kan give mening for dig. Ofte kan gamle overbevisninger og mønstre være årsagen til din reaktion og din adfærd.


En forståelse og erkendelse af, hvorfor du har tilegnet dig et bestemt adfærdsmønster, er vejen til større selvindsigt og anerkendelse, og større tilfredshed med dig selv og dit liv. Herfra kan vi i fællesskab finde og udvikle dine unikke ressourcer og muligheder, og bruge det positivt hen imod dit mål. Når vi sammen har fået opbygget et godt og solidt "fundament" i dig, vil du fra din inderste kerne, blive i stand til at handle og tage et valg. Du rummer selv svaret, og kun du ved hvad der er det rigtige valg i DIT liv.      


Drømmer og længes du, efter et mere enkelt og velfungerende parforhold? 

Det kan være når du ikke forstår din partners måde at tænke, kommunikere og tale på, at det kan skabe uro og frustration i dig. Så bliver det indviklet og kompliceret at leve sammen, og det kan føles som en tung byrde, og  konflikter kan ende med kulde imellem jer, og flere dages stilhed. Selv om I går efter den samme drøm, reagerer og kommunikerer I på forskellige måder når der er udfordringer. Mange af dine mønstre, overbevisninger og erfaringer, tager du med dig ind i dit parforhold. Det samme gør din partner, og det kan have stor betydning for jeres adfærd og reaktionsmønstre. Lær at tackle nogle af de mange udfordringer der kan være, og bliv i stand til at kommunikere bedre og undgå det hele går i hårdknude. 

Parforhold kan du arbejde med både ved individuel terapi eller parterapi. 


Om mig: 

Jeg har en 4 årig uddannelse som Psykoterapeut (Psyke, krop og helbredsterapeut) Uddannelsen koncept og metoder er godkendt af EAIP (European Association for Integrative Psycotherapy) Gennem uddannelsen har jeg deltaget i supervision og egenterapi, og har derfor oplevet terapi på egen krop med positiv og varig effekt. 


Alle har ret til et godt og liv, og derfor er min passion at hjælpe dig med at få det bedre. 


Ved at sessioner hos mig varer 1 time og 15 minutter, er der tid til fordybelse og reflektion, og være tilstede i nuet. 


Du er meget velkommen til at kontakte mig til en gratis forsamtale. 


Kærlig hilsen Louise 

Klientudtalelser

Anonymt par - "I vores mangeårige ægteskab og parforhold opstod der pludselig en krise, som vi følte vi ikke selv kunne komme ud af. Louise tog imod os med et åbent hjerte, varme og en intention om, at hun nok skulle prøve at hjælpe os ud af krisen. Vi var til 2 sessioner med en uges mellemrum. Vi fik nogle værktøjer med os som vi skulle prøve at arbejde ud fra. Louise har et åbent sind og en varm humor. Hendes latter er meget afsmittende og det føles rart at sidde overfor Louise. Louise er værd at anbefale, og vi giver hende de bedste anbefalinger med på hendes videre rejse som psykoterapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere