Louise Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Louise Christensen

Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Silkeborg, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder samtaler i eget hjem.

Måske foretrækker du terapi hos dig, i dine egne omgivelser og rammer. Så kører jeg gerne hen til dig. 

Prisen for transport afhænger af kilometer afstanden

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder samtaler i eget hjem.

Måske foretrækker I terapi hos jer, i egne omgivelser og rammer. Så kører jeg gerne hen til jer. 

Prisen for transport afhænger af kilometer afstanden

Individuel terapi - klippekort med 3 sessioner af 75 minutters varighed 2.100 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder samtaler i eget hjem.

Måske foretrækker du terapi hos dig, i dine egne omgivelser og rammer. Så kører jeg gerne hen til dig. 

Prisen for transport afhænger af kilometer afstanden

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel samtale - Online video samtale (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Positiv og effektiv terapi Louise Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse


Uanset hvad du kommer med, stort eller småt, hjælper jeg dig i den forandringsprocess du ønsker. 

Det er aldrig for sent at udvikle sig og skabe forandring. 


Udfordringer i livet kan give tankemylder, uro i kroppen og søvnløse nætter. Det kan tage meget energi fra dig, og du kan opleve tristhed og træthed. Det kan også være stress eller angst du mærker i kroppen, eller andre fysiske symptomer. Din krop vil altid reagere, hvis der er noget i dit liv der ikke er hensigtsmæssigt. Derfor vil jeg i samtalen med dig, tage udgangspunkt i hele DIG, fordi der er en sammenhæng mellem psyke og krop.    


I terapien kan vi blandt andet arbejde med:

 • Stress og angst
 • Depression og tristhed
 • Relationsproblematikker
 • Grænsesætning og sige til og fra
 • Lavt selvværd
 • Parforhold
 • Skyld og skam
 • Krise 


I terapien vil du blive mødt med forståelse og nærvær, i et trygt og ufordømmende rum. Sammen tager vi udgangspunkt i din problemstilling, og bearbejder det der er svært. Vi går på "opdagelse" og arbejder med, og undersøger hvad der kan være årsagen til din problemstilling, og hvilke følelser og tanker der er tilknyttet oplevelsen. Det er når du bliver bevidst om årsagen til problemstillingen, det hele kan give mening for dig. Ofte kan gamle overbevisninger og mønstre være årsagen til din reaktion og din adfærd.


En forståelse og erkendelse af, hvorfor du har tilegnet dig et bestemt adfærdsmønster, er vejen til større selvindsigt og anerkendelse, og større tilfredshed med dig selv og dit liv. Herfra kan vi i fællesskab finde og udvikle dine unikke ressourcer og muligheder, og bruge det positivt hen imod dit mål. Når vi sammen har fået opbygget et godt og solidt "fundament" i dig, vil du fra din inderste kerne, blive i stand til at handle og tage et valg. Du rummer selv svaret, og kun du ved hvad der er det rigtige valg i DIT liv.      


Drømmer og længes du, efter et mere enkelt og velfungerende parforhold? 

Det kan være når du ikke forstår din partners måde at tænke, kommunikere og tale på, at det kan skabe uro og frustration i dig. Så bliver det indviklet og kompliceret at leve sammen, og det kan føles som en tung byrde, og  konflikter kan ende med kulde imellem jer, og flere dages stilhed. Selv om I går efter den samme drøm, reagerer og kommunikerer I på forskellige måder når der er udfordringer. Mange af dine mønstre, overbevisninger og erfaringer, tager du med dig ind i dit parforhold. Det samme gør din partner, og det kan have stor betydning for jeres adfærd og reaktionsmønstre. Lær at tackle nogle af de mange udfordringer der kan være, og bliv i stand til at kommunikere bedre og undgå det hele går i hårdknude. 

Parforhold kan du arbejde med både ved individuel terapi eller parterapi. 


Chok og traume: 

Du har højst sandsynligt prøvet at få et chok. Måske er du ikke bevidst om du har et uforløst chok i kroppen? Dine chok kan forløses selvom du ikke kan huske årsagen og hvornår det opstod. Et chok kan tage meget energi fra dig, da al energien går på at finde en udvej - ud af fastlåstheden. Når dit chok forløses, vil den energi der har været "fastlåst" i dig, få et naturligt flow, og din glæde og livskraft vil blomstre. Jeg har effektive metoder og redskaber til at forløse dine chok og traumer. Metoden er med til at skabe varige forandringer i din psyke og krop. 


Om mig: 

Jeg har en 4 årig uddannelse som Psykoterapeut (Psyke, krop og helbredsterapeut) Uddannelsen koncept og metoder er godkendt af EAIP (European Association for Integrative Psycotherapy) Gennem uddannelsen har jeg deltaget i supervision og egenterapi, og har derfor oplevet terapi på egen krop med positiv og varig effekt. 


Alle har ret til et godt og liv, og derfor er min passion at hjælpe dig med at få det bedre. 


Ved at sessioner hos mig varer 1 time og 15 minutter, er der tid til fordybelse og reflektion, og være tilstede i nuet. 


Du er meget velkommen til at kontakte mig til en gratis forsamtale. 


Kærlig hilsen Louise 

Klientudtalelser

Anonymt par - "I vores mangeårige ægteskab og parforhold opstod der pludselig en krise, som vi følte vi ikke selv kunne komme ud af. Louise tog imod os med et åbent hjerte, varme og en intention om, at hun nok skulle prøve at hjælpe os ud af krisen. Vi var til 2 sessioner med en uges mellemrum. Vi fik nogle værktøjer med os som vi skulle prøve at arbejde ud fra. Louise har et åbent sind og en varm humor. Hendes latter er meget afsmittende og det føles rart at sidde overfor Louise. Louise er værd at anbefale, og vi giver hende de bedste anbefalinger med på hendes videre rejse som psykoterapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere