Leif Griffenfeldt Carlsen - Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Terapeut

Leif Griffenfeldt Carlsen

Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Terapeut

Greve, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Parterapi 1.400 kr. Aftal tid

Samtale forløb 4.300 kr. Aftal tid

Ved forløb ad 6 gange er prisen reduceret 20%

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

samtale forløb (GoMentor videosession) 4.300 kr. Aftal tid

Ved forløb ad 6 gange er prisen reduceret 20%

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hash specialist og misbrugs terapeut. Har gennem de sidste 25 år afholdt samtaleforløb behandlingmæssige tilbud til både individuelle og pårørende. Leif Griffenfeldt Carlsen - Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Coach, Terapeut

Beskrivelse

HVEM ER JEG?

Efter afslutning af min uddannelse som Socialpædagog ved Gentofte Seminar i 1993, har jeg igennem de følgende 25 år, fået en massiv erfaring på rusmiddelområdet.  Med min specialiserede viden og fokus på misbrugsområde, som leder og behandler kan jeg derved fuldt og helt stå ved at kalde mig for misbrugsspecialist.


At opnå holdbare succesfulde resultater i arbejdet med sårbare personer, giver mig en stor tilfredsstillende og fagligstolthed.


Personligt er jeg ydmyg overfor den gave det er, at være vidne til den positive udviklingen i enhver, historie jeg har mødt. Jeg er taknemmelig for den tillid, så mange familier samt enkelt personer har givet mig. Dette er mit grundlæggende drive til at være vedholden i min mission.


Den faglige indsigt bruger jeg på, at fremme oplysningen omkring rusmiddelkompetencer. Dette gør sig gældende til både individuelle samtaleforløb, samt familie samtaler og rådgivning.


Viden omkring unges forhold til rusmidler, har jeg haft stor fokus på i mit praktiske arbejde. Hos mig som misbrugsterapeut, får du mulighed for at tilegne dig anerkendte metoder og værktøjer til håndtering af misbrugsproblematikker.


Tilknytningen som supervisor og underviser i Danmark, Sverige og Grønland.


Med deltagelse i radio & tv, har jeg haft mulighed for at dele min specialviden omkring hashmisbrugets psykologi og misbrug med hjælpe til unge og pårørende.


Min tilgang som misbrugsspecialist

Et højt og bredt fagligt uddannelsesniveau, har altid stået øverst på min faglige værdiliste.

Systemisk, narrativ, kognitiv og den motiverende samtale som tilgange, er grundlaget i min undervisnings- og samtaleterapeutiske praksis.


Det er de personlige, psykologiske og relationsmæssige aspekter i forhold til misbrugsproblematikken, som er de kerne områder jeg arbejder ud fra. Dette grundlag er med henblik på at få øvelse i den daglige praksishåndtering, af de specifikke udfordringer den enkelt har.


Det betyder i sin enkelthed, at evnen til vedligeholdelse samt opretholde sunde relationer, er livsnærring til det langsigtede holdbare resultat.


At facilitere bæredygtigt relationsarbejde, både individuelt og i familier ud af de metoder, som jeg bruger skaber gode resultater.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere