Jette Asmussen

Stresscoach, Coach, Marte Meo terapeut

Rødovre

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Life coaching 600 kr. Aftal tid

coaching til dig , der har lyst til et karriere skift. 

selv-udvikling for kvinder fra 40 år, og opefter. Det er aldrig for sent at forfølge en drøm.

afbud senere end 24 timer 50%


10% rabat, hvis du er studerende eller ledig.

Stress coaching 4.200 kr. Aftal tid

Et stress coachings forløb er normalt over 7 gange af 1 times varighed. Første gang ca 5 kvarter. De første 4 samtaler er der max 8 dage imellem. Derefter går der 14 dage imellem.

Med i prisen er materialer. 

Ved afbud senere end 24 timer betales der 50 %.

Rabataftaler hvis du er arbejdsledig eller studerende. 10 %

Hver session koster 600 incl moms.

Forebyg stress 1.800 kr. Aftal tid

Til dig der Ikke er sygemeldt med stress, men måske har du været inde og tage en stress test..

Gennem værktøjer og coaching vil du lære at tænke og handle anderledes. Vi kommer til at snakke om søvn og tankemylder....Der vil være opgaver mellem sessionerne.

3 sessioner af 1 time.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 44 02

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er certificeret stress coach. Jeg kan hjælpe dig med at komme af med din stress eller at forebygge ny stress, så du kan leve et liv i balance. Jette Asmussen - Stresscoach, Coach, Marte Meo terapeut

Beskrivelse


Få hjælp med at komme derhen i dit liv, hvor du ønsker at være - hvor du er den bedste udgave af dig selv.

Få med en målrettet indsats stressen ud af kroppen samt forebygget ny stress 


Stress coaching forløb i forbindelse med stress-håndtering og stress-forebyggelse.


Stress er ikke en sygdom, men det kan føre til fysisk og psykisk sygdom, hvis du ikke tager hånd om den, og ser den i øjnene. Stress sker ubevidst, og 50 % kommer fra tankerne. Måske kender du til det, at ligge søvnløs, fordi tankerne kører rundt. Du har et valg, om du vil ligge søvnløs, eller om du vil gøre noget ved din stress, og jeg kan hjælpe dig!


Hvad vil du få gennem et forløb hos mig?

  • Du vil lære dine symptomer at kende, hvad der udløser dem, og du vil få en masse værktøjer til at håndtere din stress på en mere hensigtsmæssig måde.
  • Du vil lære at blive proaktiv i dit eget liv. For du har et valg, på hvordan du reagerer. 98 % af gangene handler vi ubevidst, og det meste stress sker ubevidst. Det tager måneder/år at opbygge kronisk stress, og vi vænner os til, at løbe stærkere, sove dårligere, have ondt i maven eller hovedet, være irritabel... indtil den dag, hvor det hele vælter.
  • Du vil komme til at arbejde med dit værdisæt og lære at lave prioriteringer.
  • Du vil få hjælp til at ændre dine tankemønstre, og gamle vaner via en veldokumenteret Værktøjskasse.

Jeg vil under forløbet være din rådgiver og vejleder. Du vil komme til at arbejde mellem sessionerne, såsom øvelser og skrive stress dagbog. Du vil få materialer med i prisen. De første samtaler, er det vigtigt, at vi mødes, ellers kan coachingen godt foregå via telefon.  Der er ca. 1 uge mellem sessionerne, og jeg vil anbefale 7 sessioner.


Forebyg stress.

Det er til dig, som kun er lidt stresset, og gerne vil have redskaber til forebyggelse. Jeg vil anbefale 3 sessioner, hvor du vil lære at prioritere, få nye handle og tankemønstre.

kontakt mig for at høre nærmere om sådan et forløb.


Individuelle samtaler til kvinder

Jeg tilbyder også life coaching enkelte sessioner til kvinder over 40 år, som har lyst til at selvudvikling og få hjælp med at komme godt videre.


Det kan være i forbindelse med

  • Karriereskift
  • Overgangsalder- det er nu eller aldrig.
  • Længsel efter at forfølge en drøm 
  • Efter forældrefasen


Vi undersøger sammen, hvad din nuværende situation handler om, hvor du gerne vil hen og hvordan du kommer hen til der, hvor du føler dig som den bedste udgave af dig.


Hvem er jeg?

Jeg er certificeret stress coach fra Forebyg Stress ved Bjarne Toftegård, og certificeret life coach fra Manning Inspire. Som uddannet Socialpædagog og Marte Meo terapeut, har jeg 25 års erfaring i at snakke med mennesker, med mange problematikker.

Jeg var selv sygemeldt med stress tilbage i 2013, så jeg kender til det indefra.


Jeg glæder mig til at høre fra dig, tøv ikke i forhold til at få mere at vide.

Klientudtalelser

Marianne 60 år - "" Jeg fik en bog om stress, som hjalp mig meget, og en folder om søvn ( vigtig ). Skulle downloade en app, stress af, som jeg benyttede en del. Jette min stresscoach er super. Hun er stille og rolig og tålmodig. Første gang var jeg hårdt ramt. Efter 7 gange var jeg kommet godt igennem. Jeg er meget taknemmelig. Mange hilsner Marianne. "  Læs mere  Læs mindre

workshop vuggestue Nørrebro - "Udtalelse fra vuggestuen Røde Rose 1 ” Du er god til at formidle stress og vække opmærksomhed om emnet ” ” At jeg selv har et ansvar og skal handle på de symptomer jeg mærker ” ” Øvelsen med livshjulet skaber klarhed og overblik og er et godt redskab til at se, om man er i balance ” ” Du fik formidlet, at det er vigtig at passe på sig selv i forhold til stress.” ” Jeg fik redskaber til, hvordan jeg bedre kan sige til en kollega/ ven, hvad jeg ser- og på den måde hjælpe vedkommende til at få hjælp” ” Jeg blev bekræftet i, at jeg selv har gået alt forlænge i det røde felt.” ”At det er vigtigt at italesætte, hvis jeg ser og fornemmer u-trivsel” ” Fedt at du har viden og fokus på stress i daginstitutioner – som gammel pædagog – og at du har ideer til fagligt indput i personalegruppen ” ” Du fik bragt vigtige elementer ind og nye metoder, så vi selv kan fortsætte i personligt og i personalegruppen.” "  Læs mere  Læs mindre

Marianne 61 år - "Jeg er blevet coachet af Jette flere gange. Jette fremstår livserfaren, lyttende og meget kompetent. Hendes professionelle baggrund som pædagog og familiebehandler, bidrager til en god balance af omsorg for min situation her og nu, sideløbende med at hun formår at hjælpe mig videre i afklaring og handling. Det er mig en fornøjelse at anbefale Jette som coach, til dem der vil forebygge eller helbrede en stresset livssituation."  Læs mere  Læs mindre

Mette 48 år - "I mit forløb hos Jette, har jeg følt mig tryg og set,som den jeg er. Jette skaber et tillidsfuldt rum, hvor jeg tør være sårbar. Jeg vil til hver en tid anbefale Jette, fordi jeg kan mærke, at hun er oprigtig interesseret i at være der for mig."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere