Bliv fri for stress inden jul

Skrevet d. 25-10-2017 13:20:53 af Jette Asmussen - Stresscoach, Coach, Marte Meo terapeut

        Bliv stressfri inden jul !!

Om 10 uger er det Jul og Nytår. Måske bliver du helt stresset ved tanken om alt det, du skal nå inden.

De fleste af os sidder nytårsaften og laver planer for det nye år/ nytårs fortsæt. 

Hvorfor ikke komme det i forkøbet ? Hvorfor vente ?

Hvis du allerede nu kan nikke genkende til følgende dårlig søvnrytme - tankemylder- irritation overfor dine omgivelser- glemsomhed-hovedpine....

Ja så er det tegn på, at du er belastet, måske overbelastet, hvis det har stået på gennem længere tid. Måske har du ikke opdaget det. Måske tænker du, at det går over hvis bare.... Måske tænker du, at det gør jeg noget ved efter jul.

Stress forsvinder ikke bare sådan, uden at vi aktivt gør noget, for at få det til at forsvinde.

Vidste du at 50 % af al stress kommer fra tankerne ? At vi som mennesker handler impulsivt og instinktivt. Først bagefter kan vi tænke " hvorfor gjorde jeg ikke noget ? hvorfor sagde jeg ikke noget andet "....Det er fordi, når vi er pressede, så tyr vi til gamle mønstre. Det kender hjernen til. For at ændre dette mønster, bliver du nødt til at blive opmærksom på, hvornår de opstår og i hvilke situationer de opstår.

Som stress coach kan jeg hjælpe dig med at kigge på dine gamle mønstre og jeg kan hjælpe dig med at tilegne dig nogle nye, mere hensigtsmæssige måder at handle og tænke på.

Hvorfor ikke gå julen i møde uden stress ? Hvorfor ikke være på forkant ?

Hvis du tilmelder dig et forløb inden d 1/11 får du rabat på 15% af den oprindelige pris. Det kan være gaven til dig selv :)

Tag kontakt til mig, hvis du vil vide mere og stressforebyggelse og stresshåndtering.

Venlig hilsen Jette Asmussen
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.