Henriette Strøm - Psykoterapeut, Mentor

Henriette Strøm

Psykoterapeut, Mentor

København, Frederiksberg, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi for studerende, pensionister eller med henvisning fra lægen 500 kr. Aftal tid

Emotionsfokuseret samtaleterapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 19 51

89 87 19 51

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Emotionsfokuseret samtaleterapi online (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 19 51

89 87 19 51

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

"TERAPI HANDLER OM AT TURDE FINDE MODET TIL AT VÆRE DEN DU OGSÅ ER" Henriette Strøm - Psykoterapeut, Mentor

Beskrivelse

Velkommen her hos mig :)


Hvorfor Emotions Fokuseret Terapi med mig?

Vi mennesker beslutter sig for at gå i terapi af forskellige årsager. 

Oftest handler det om at "noget ikke rigtig fungerer i hverdagen".


Der er længsel efter "noget" som ikke helt bliver opfyldt, det kunne være en længsel efter kontakt til din specielle anden, din familie og venner, en længsel efter en betydningsfuld kontakt.


Måske oplever du tilbagevende udfordringer/forhindringer, som du synes du " sidder fast" i og derfor har behov for at få nye værktøjer til at kunne handle og tænke anderledes.


Og det er her jeg med et Emotions Fokuseret Terapi perspektiv, kan støtte og hjælpe dig til at få indsigt og

redskaber til at turde at finde modet til at være den du er.

Finde vejen til din indre tryghed og række ud efter dine vigtige relationer og drømme.


LIDT OM MIG:

Livsglad Eksam. Psykoterapeut ved EFT-Instituttet i København på 48 år.

Uddannelsen er 4-årig og er godkendt af Dansk Psykoterapeutisk forening Emotions Fokuseret terapi er en anerkendt metode i hele verden og founded af Leslie. Greenberg og Susan Johnson.

Eksam. i Gruppeterapi og metode - Metropol

Deltaget i Seminar ved Jette Simon vedr. EFT - ParterapiARBEJDSMETODE - Emotions Fokuseret Terapi

Jeg arbejder oplevelsesorienteret, hvilket betyder at jeg forholder mig åben, nysgerrig og undersøgende til det, der rører sig i dig lige her og nu.

Jeg tror på det er i mødet mellem terapeut og klient og samtalerne ud fra klientens nye indre følelsesmæssige oplevelser, som klienten får i mødet, der skaber forandringerne.


" I EFT kommer forandringerne ikke fordi man genbearbejder en indre følelsesmæssig oplevelse, men ud af de nye samtaler, som opstår på baggrund af den nye oplevelse". - Sane Johnson (EFT founder)


Ved siden af min praksis arbejder jeg som perspektiverende, mentor/coach, for personer uden for arbejdsmarkedet, hvor jeg hjælper med at aktivere og styre deres ressourcer og kompetencer.


Jeg er tilknyttet foreningen TUBA, som frivillig terapeut og rådgiver til unge mellem 14 og 35 år, som er vokset op med alkohol-og/eller misbrugsfamilier.

Det er en vigtig del for mig som terapeut også at arbejde frivilligt, idet jeg får mulighed for at hjælpe og gøre en forskel for unge mennesker.


For at kvalitetssikre mit terapeutiske arbejde modtager jeg jævnligt supervision og deltager i relevante kurser. Jeg glæder mig til at møde dig :)


HVORDAN KOMMER VI SÅ I KONTAKT MED HINANDEN?

Ring endelig til mig for en kortsamtale om hvordan terapi kan være hjælpsomt for dig og om jeg er den rigtige person for dig.


Jeg benytter ikke kun GoMentor kalenderen, hvorfor du kan enten ringe eller skrive til mig for endelig tidsbestilling.LAVT SELVVÆRD:

Føler du utilfredshed eller meningsløshed med dit liv?

ER der fravær af glæde, så lysten i dit liv ofte erstattes med " jeg skal og jeg burde?

Føler du mere du overlever end lever?

Disse sætninger handler ofte om manglende egenomsorg, for dig selv - måske er din indre stemme blevet hård og din indre "pytgrænse" blevet til - NU tager du dig sammen!!

Gennem en nysgerrig undersøgelse på hvad din indre stemmes formål er, kan vi sammen ud fra et Emotions Fokuseret Terapi perspektiv, finde nye veje ind til en roligere motivationsstemme og dermed kan du sættes fri, få mere livsenergi og drømme kan opfyldesENSOMHED OG SÅRBARHED:

Længsel for at komme ud af ensomheden, gennem sårbarhed.

Føler du sig ind i mellem ensom og får du fortalt dig selv at der ikke er nogen at ringe til, nogen som helt forstår dig og mærker du en dyb længsel efter kontakt, en længsel efter at betyde noget?


Det er et primært behov hos mennesket at have "følt tryghed" sammen med andre.

Et sted hvor vi kan bare kan være som vi er, et sted hvor vi har tillid til at den anden har os, når vi ikke selv synes vi har os selv.


Ved at arbejde med tilknytning kan vi lære at føle os trygge og turde åbne op i vores relationer, og derigennem få fornyet livsenergi, kærlighed og mod til nye eventyr.ANGST:

Angst er ubehagelig og underlig størrelse og udløses ofte når man allermindst ønsker den skal udløses.

Den kan være helt umulig at sætte ord på, da man oftest fanges i et inferno af indre følelser/tanker og overvældende kropslige reaktioner, som man ikke kan finde en vej ud af.

OG der er en vej ud af angst.

Ud fra en Emotions Fokuseret Terapi perspektiv, finder vi vejen ud gennem langsomt nysgerrigt at undersøge hvad der trigger angsten, validere og dermed nænsomt, kærligt og støttende igangsætte din rejse ud af et liv med angst.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.