Henriette Strøm - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut - GoMentor
Henriette Strøm - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Henriette Strøm

Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

København, Frederiksberg, Online

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

EFT - Emotionsfokuseret samtaleterapi 750 kr. Aftal tid

EFT terapi - UNGE 13 - 18 år. 500 kr. Aftal tid

EFT - Terapi for studerende, pensionister eller med henvisning fra lægen 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 19 51

89 87 19 51

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Emotionsfokuseret samtaleterapi online (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 19 51

89 87 19 51

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

"TERAPI HANDLER OM AT TURDE FINDE MODET TIL AT VÆRE DEN DU OGSÅ ER" Henriette Strøm - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Beskrivelse

Velkommen her hos mig :)


Kender du fornemmelsen af at have mistet dit fokus, at have mistet meningen med det hele og måske føle dig stresset, forvirret og måske ende med at skælde ud, hvor det ikke høre til?
Den oplevelse har jeg selv god erfaring med og er heldigvis et andet sted i dag, med ny bevidsthed og nye værktøjer til at finde min egenomsorg og selvkærlighedsstyrken når det gælder.

Ring eller skriv, så finder vi sammen ud af dine styrker og hvilke værktøjer der virker for dig?

PT. - Har jeg max 7-10 dages ventetid 


" I EFT kommer forandringerne ikke fordi man genbearbejder en indre følelsesmæssig oplevelse, men ud af de nye samtaler, som opstår på baggrund af den nye oplevelse". - Sane Johnson (EFT founder)

ARBEJDSMETODE - Emotions Fokuseret Terapi

Jeg arbejder ud fra EFT metoden, som tager udgangspunkt tilknytningsteori og er oplevelsesorienteret, hvilket betyder at jeg forholder mig åben, nysgerrig og undersøgende til det, der rører sig i dig lige her og nu.
Det er vigtigt at arbejde i nutiden og giver det mening trækker vi links tilbage til der hvor det kan gavne at heales i fortiden.

Jeg tror på det er i mødet mellem terapeut og klient og samtalerne ud fra klientens nye indre følelsesmæssige oplevelser, som klienten får i mødet, der skaber forandringerne.


HVORDAN KOMMER VI SÅ I KONTAKT MED HINANDEN?

Ring endelig til mig for en kortsamtale om hvordan terapi kan være hjælpsomt for dig og om jeg er den rigtige person for dig.

Jeg benytter ikke kun GoMentor kalenderen, hvorfor du kan enten ringe eller skrive til mig for endelig tidsbestilling.

Ring eller skriv og vi får en uforpligtende snak :)


VILKÅR.
Første sesion betales her på GoMentor.
Din tid er reserveret når du har indbetalt.
Derefter betales kontant efter endt session eller på faktura, efter ønske.
Aflysning skal ske 24 timer inden aftalt tid. Ved for sen aflysning eller udeblivelse betales det fulde beløb.
Ved sygdom samme dag aflyses hurtigst muligt, og bestilles en ny tid overføres betalingen til næste session.
Jeg ser frem til at høre fra dig og komme igang med et forløb :)


LAVT SELVVÆRD:

Føler du utilfredshed eller meningsløshed med dit liv?

ER der fravær af glæde, så lysten i dit liv ofte erstattes med " jeg skal og jeg burde?

Føler du mere du overlever end lever?

Disse sætninger handler ofte om manglende egenomsorg, for dig selv - måske er din indre stemme blevet hård og din indre "pytgrænse" blevet til - NU tager du dig sammen!!

Gennem en nysgerrig undersøgelse på hvad din indre stemmes formål er, kan vi sammen ud fra et Emotions Fokuseret Terapi perspektiv, finde nye veje ind til en roligere motivationsstemme og dermed kan du sættes fri, få mere livsenergi og drømme kan opfyldesENSOMHED OG SÅRBARHED:

Længsel for at komme ud af ensomheden, gennem sårbarhed.

Føler du sig ind i mellem ensom og får du fortalt dig selv at der ikke er nogen at ringe til, nogen som helt forstår dig og mærker du en dyb længsel efter kontakt, en længsel efter at betyde noget?


Det er et primært behov hos mennesket at have "følt tryghed" sammen med andre.

Et sted hvor vi kan bare kan være som vi er, et sted hvor vi har tillid til at den anden har os, når vi ikke selv synes vi har os selv.

Ved at arbejde med tilknytning kan vi lære at føle os trygge og turde åbne op i vores relationer, og derigennem få fornyet livsenergi, kærlighed og mod til nye eventyr.ANGST:

Angst er ubehagelig og underlig størrelse og udløses ofte når man allermindst ønsker den skal udløses.

Den kan være helt umulig at sætte ord på, da man oftest fanges i et inferno af indre følelser/tanker og overvældende kropslige reaktioner, som man ikke kan finde en vej ud af.

OG der er en vej ud af angst.

Ud fra en Emotions Fokuseret Terapi perspektiv, finder vi vejen ud gennem langsomt nysgerrigt at undersøge hvad der trigger angsten, validere og dermed nænsomt, kærligt og støttende igangsætte din rejse ud af et liv med angst.

KRONISKE SMERTER:

Kroniske smerter er svære at leve med - Ikke mindst fordi de holder DIG tilbage for at kunne leve DIT liv fuldt ud!
Smerterne er der - og når medicin ikke er nok, hvad gør vi så?
En metode kunne være at finde den følelsesmæssige årsag til dine symptomer - måske holder du fast på et ubearbejdet traume?
Det kunne være en skilsmisse i din tidlige barndom som har sat sig i dit system og som vi sammen kunne undersøge og igangsætte en healingsproces, skabe en ny ro i din krop, så den slapper af og derigennem mindske dine KRONISKE SMERTER.


LIDT OM MIG:

Jeg er en udadvendt, aktiv og livsglad kvinde på 48 år med mand og en ung teenager dreng på 15 år, som holder mig igang.

Eksam. Psykoterapeut ved EFT-Instituttet i København.

Uddannelsen er 4-årig og er godkendt af Dansk Psykoterapeutisk forening Emotions Fokuseret terapi er en anerkendt metode i hele verden og founded af Leslie. Greenberg og Susan Johnson.

Ved siden af min praksis arbejder jeg som perspektiverende, mentor/coach, for personer uden for arbejdsmarkedet, hvor jeg hjælper med at aktivere og styre deres ressourcer og kompetencer.

Jeg er tilknyttet foreningen TUBA, som frivillig terapeut og rådgiver til unge mellem 14 og 35 år, som er vokset op med alkohol-og/eller misbrugsfamilier.

Det er en vigtig del for mig som terapeut også at arbejde frivilligt, idet jeg får mulighed for at hjælpe og gøre en forskel for unge mennesker.

For at kvalitetssikre mit terapeutiske arbejde modtager jeg jævnligt supervision og deltager i relevante kurser. Jeg glæder mig til at møde dig :)

Eksam. i Gruppeterapi og metode - Metropol

Deltaget i Seminar ved Jette Simon vedr. EFT - Parterapi 

Klientudtalelser

Anonym - Mand 43 år - "Henriette har hjulpet mig med min angst. Hun har givet mig nye værktøjer til at turde afprøve og se nye muligheder og veje. Jeg mærker tydeligere mine behov og tør sige dem højt. Jeg sætter nye grænser uden helt at trække mig fra væk fra mine relationer. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - Kvinde 22 år - "Jeg har været rigtig glad for at gå i terapi hos Henriette. Hun har virkelig hjulpet mig med min angst, hvilket har betydet bedre nattesøvn og dermed mere glæde og overskud i hverdagen. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - Kvinde 45 år - "Med Henriette får man en stærkt deltagende terapeut, som stiller sin viden, sin person og en vifte af metoder til rådighed. Hun skubber venligt insisterende på, så man kan komme derhen, hvor der kan forandres - også selvom det ikke altid føles rart i situationenen. Når det bliver svært holder hun gerne i hånd - hvis du vil. Hvis du bare ikke vil hen til de ømme steder, så får du lov til at vente. Det er personligt, men ikke privat - professionelt, men altid Henriette. Og det er jeg både glad for og godt hjulpet med. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.