Henriette Strøm - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Henriette Strøm

Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

København, Frederiksberg, Videosamtale

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

EFT - Emotionsfokuseret samtaleterapi 750 kr. Aftal tid

EFT terapi - UNGE 13 - 18 år. 500 kr. Aftal tid

EFT - Terapi for studerende, pensionister eller med henvisning fra lægen 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 19 51

89 87 19 51

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Emotionsfokuseret samtaleterapi online (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 19 51

89 87 19 51

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

" at finde din indre værdi og dermed din handlekraft" Henriette Strøm - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Beskrivelse

Velkommen her hos mig :)

KERNEVÆRDIER - dit indre navigationssystem:
Føler du dig forbundet til dig selv og dine egne værdier?
Måske du er kommet for langt væk fra dig selv, dine værdier og dermed det der gør dig glad og handlekraftig.

Måske har du det som de fleste af os har det - vi bliver usikre på hvad vi vil og ikke vil, specielt når noget bliver vigtigt for os.
På jobbet, hvor det kan være svært at sige højt at der ligger for mange opgaver på bordet, og vi ikke kan nå dem.
Må vi så bede om hjælp hos chefen, eller viser det så at jeg ikke er god nok til at udføre mit job?
I forholdet - hvis jeg har brug for tid for mig selv, betyder det så at jeg ikke vil min kæreste? -  og vil han mig ikke, hvis jeg ikke står til rådighed?I Hvornår Som forældre: Må jeg sige til mine børn at jeg ikke "kan" underholde dem?
Behov handler om at kunne vise sit autentiske selv.
Hvis du er vokset op i en familie hvor dine behov ikke var vigtige - har du jo god erfaring med ikke at have lov til at have behov - hvorfor det i voksenlivet bliver en udfordring at navigere efter egne behov, når du ikke kan mærke dem.

Hvis du ikke helt ved hvad du har brug, kan du få det afklaret, så du fremadrette ved hvor du skal fokudere din energi.
Uanset om du vil have fokus på at arbejde med dit selvværd, dine gentagelsesmønster, din lykke, dig selv eller kigge på hvordan du kan optimere dit potientiale, er det vigtigt at du føler dig mødt, set og hørt.

Terapi hos mig handler om at tage udgangspunkt i der hvor DU er i dit liv, her og nu og det du har brug for hjælp til.

Det er dig der bestemmer, og du skal føle du får noget med, som konkret giver mening i dit liv.
Det kan både være til at igangsætte egen udviklingsarbejde og holde den ved lige, komme af med tilbagevende angst, få mere selvværd, blive tydeligere i dine behov, lære at sætte grænser uden at blive ramt af dårlig samvittighed, finde din egen work - life - balance eller hvad der måtte stå i vejen hos dig, for at blive som du ønsker.

Ring eller skriv, så finder vi sammen ud af dine styrker og hvilke værktøjer der virker for dig?
PT. - Har jeg max 7-10 dages ventetid 


" I EFT kommer forandringerne ikke fordi man genbearbejder en indre følelsesmæssig oplevelse, men ud af de nye samtaler, som opstår på baggrund af den nye oplevelse". - Sue Johnson (EFT founder)

ARBEJDSMETODE - Emotions Fokuseret Terapi

Jeg arbejder ud fra EFT metoden, som tager udgangspunkt tilknytningsteori og er oplevelsesorienteret, hvilket betyder at jeg forholder mig åben, nysgerrig og undersøgende til det, der rører sig i dig lige her og nu.
Det er vigtigt at arbejde i nutiden og giver det mening trækker vi links tilbage til der hvor det kan gavne at heales i fortiden.
 - At føle sig møde, hørt og set er en af de vigtigste dele i terapi og er det mit arbejde bygger på.
Her mødes DU med nysgerrighed og åbenhed uden fordomme og bebrejdelser.

HVORDAN KOMMER VI SÅ I KONTAKT MED HINANDEN?

Ring endelig til mig for en kortsamtale om hvordan terapi kan være hjælpsomt for dig og om jeg er den rigtige person for dig.
Jeg benytter ikke kun GoMentor kalenderen, hvorfor du kan enten ringe eller skrive til mig for endelig tidsbestilling.
Ring eller skriv og vi får en uforpligtende snak :)


VILKÅR.
Første sesion betales her på GoMentor.
Din tid er reserveret når du har indbetalt.
Derefter betales kontant efter endt session eller på faktura, efter ønske.
Aflysning skal ske 24 timer inden aftalt tid. Ved for sen aflysning eller udeblivelse betales det fulde beløb.
Ved sygdom samme dag aflyses hurtigst muligt, og bestilles en ny tid overføres betalingen til næste session.

Jeg ser frem til at høre fra dig og komme igang med et forløb :)


LIDT OM MIG:

Jeg er en udadvendt, aktiv og livsglad kvinde på 48 år med mand og en ung teenager dreng på 15 år, som holder mig igang.
Eksam. Psykoterapeut ved EFT-Instituttet i København.
Uddannelsen er 4-årig og er godkendt af Dansk Psykoterapeutisk forening Emotions Fokuseret terapi er en anerkendt metode i hele verden og founded af Leslie. Greenberg og Susan Johnson.
Ved siden af min praksis arbejder jeg som perspektiverende, mentor/coach, for personer uden for arbejdsmarkedet, hvor jeg hjælper med at aktivere og styre deres ressourcer og kompetencer.
Jeg er tilknyttet foreningen TUBA, som frivillig terapeut og rådgiver til unge mellem 14 og 35 år, som er vokset op med alkohol-og/eller misbrugsfamilier.
Det er en vigtig del for mig som terapeut også at arbejde frivilligt, idet jeg får mulighed for at hjælpe og gøre en forskel for unge mennesker.
For at kvalitetssikre mit terapeutiske arbejde modtager jeg jævnligt supervision og deltager i relevante kurser. Jeg glæder mig til at møde dig :)
Eksam. i Gruppeterapi og metode - Metropol
Deltaget i Seminar ved Jette Simon vedr. EFT - Parterapi 

Klientudtalelser

Mand 19 år - "Min tid hos Henriette har været utrolig lærerig. Den har givet mig værktøjer der virker hver dag for mig og har hjulpet mig rigtig meget. Henriette er utrolig dygtig til at tilpasse sig klienten/mig og hun kunne relatere sig til og forstå mine ungdomsproblemer. Det gjorde det mere personligt og hjalp mig med at åbne op. Henriette vil jeg helt klart anbefale til andre fordi hun er yderst professionel og samtidig personlig. Tusinde tak for hjælpen - A"  Læs mere  Læs mindre

Mand 22 - selvværd - "Hos Henriette har jeg følt mig mødt og forstået. Hun er god til at få mig til at føle mig tryg og jeg har turde tale med hende om ting, som jeg aldrig tidligere har haft mod til at dele med andre. Vi har arbejdet meget med hvad der sker i mit liv her og nu, samtidig med at jeg har fået øje på at det nok hænger sammen med ting der er foregået i min barndom. Jeg tror meget mere på mig selv nu, og er ikke så bange for hvad andre siger om mig mere. Jeg er også mere rolig omkring min familie og synes jeg er blevet mere bevidst om hvad jeg gerne vil med min fremtid og med min kæreste. "  Læs mere  Læs mindre

Mette - "Jeg har brugt Henriette som terapeut i en periode i mit liv, hvor jeg havde brug for at sætte ord på min situation og forstå, hvorfor jeg var der i mit liv, hvor jeg var. Henriette er en terapeut som er meget dygtig til sit arbejde, og meget hurtigt sporer sig ind på de ting der er vigtige at snakke om. Henriette spottede meget hurtigt, at jeg for eksempel havde brug for at få teori bag de ting vi snakkede om, hvilket vi derfor også brugte tid på. Det betød utroligt meget for mig og mit forløb hos Henriette, da jeg på den måde hurtigt følte mig i sikre hænder og dermed turde åbne om omkring de ting jeg havde brug for at få bearbejdet. Jeg har haft brug for et relativt kort forløb indtil nu, men jeg vil til enhver tid anbefale Henriette som terapeut og jeg vil også selv kontakte hende igen, hvis jeg får brug for yderligere terapi. Jeg giver altså mine varmeste anbefalinger til Henriette. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - Mand 43 år - "Henriette har hjulpet mig med min angst. Hun har givet mig nye værktøjer til at turde afprøve og se nye muligheder og veje. Jeg mærker tydeligere mine behov og tør sige dem højt. Jeg sætter nye grænser uden helt at trække mig fra væk fra mine relationer. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - Kvinde 22 år - "Jeg har været rigtig glad for at gå i terapi hos Henriette. Hun har virkelig hjulpet mig med min angst, hvilket har betydet bedre nattesøvn og dermed mere glæde og overskud i hverdagen. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - Kvinde 45 år - "Med Henriette får man en stærkt deltagende terapeut, som stiller sin viden, sin person og en vifte af metoder til rådighed. Hun skubber venligt insisterende på, så man kan komme derhen, hvor der kan forandres - også selvom det ikke altid føles rart i situationenen. Når det bliver svært holder hun gerne i hånd - hvis du vil. Hvis du bare ikke vil hen til de ømme steder, så får du lov til at vente. Det er personligt, men ikke privat - professionelt, men altid Henriette. Og det er jeg både glad for og godt hjulpet med. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.