Gitte Fjeldsted Vad - Psykoterapeut, Coach

Gitte Fjeldsted Vad

Psykoterapeut, Coach

Aarhus , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Psykologisk coaching 900 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg ser mig selv, som et søgende menneske, der ser udfordringer som en hjælp til at kunne udvikle mig som menneske. Gitte Fjeldsted Vad - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Hjælp til selvhjælp

Livet kan være en stor mundfuld for mange af os, og vi kan have problemer med at leve vores liv.

Vi kan være styret af angst, hvor det kan komme til udtryk som hjertebanken, uro, frygt, lys og lydfølsom.  Vores hukommelse kan være påvirket, energien er lav, vi magter ikke noget, har svært ved at overskue selv små ting i vores dagligdag, måske har du problemer med at komme ud.

Det kan også være, at du er et sted i dit liv, hvor du hurtigt føler stress, hvor livet gør ondt, og du har svært ved at komme op om morgenen, svært ved at gøre det, som der forventes af dig.Hvor du føler verden går for hurtigt, i forhold til det, som du kan være med til.

Hjælpen kommer desværre ikke af sig selv. For at få hjælp, er du nødt til selv, at bede om den, og det kræver en ærlighed overfor dig selv i forhold til hvordan du egentlig har det, dybt inde.

Lidelse er ikke et nødvendigt unde i vores liv. Lidelse er en måde, til at lokalisere, hvad det er , der er galt i vores liv, hvad vi har brug for at få kigget på, få omsorg og kærlighed til.

Jeg tilbyder at holde dig i hånden på den vej, som er din, med de redskaber som jeg har til at få kigget på din angst, din stress, få kigget på, hvor du har mulighed for at udvikle dig i dit helt eget tempo.

Psykoterapi og coaching

I en session hos mig, bruger jeg metoder, som kan hjælpe dig i din udvikling.

Det vil være samtaleteknikker, mindfulness med fokus på indre styrke.

Tegneterapi hvor du får indsigt i dybe gemte følelser, som ligger i det ubevidste sind.

Kropsterapi hvor den fysiske krop kan slippe de ubalancer , som ligger her.

NLP metoder til at slippe gamle følelser, traumer.

Psykoterapien både som samtale og som igangsættende energi til mere målrettet arbejde med dig selv.

Coaching som den styrende form, der kan lede dig til det indhold i dit liv, som du har brug for nu og på sigt.

Healing af både krop og sjæl.


Det hele menneske

På min rejse igennem livet, har jeg mødt både store og små udfordringer. Alle som en har de givet mig den ballast , der skal til for at kunne rumme andres smerte og lidelse.

Uden den kunne jeg ikke arbejde, på den intense og dybe måde, som er naturligt for mig.

Det er min udvikling som jeg har gået igennem, og jeg udvikler mig stadig og lærer af de udfordringer, som livet sender min vej.

Der er en ting, som jeg har lært, og det er, at lidelse er ikke nødvendigt for at vi kan udvikle os.

Vi kan godt udvikle os, uden lidelse.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.