Dorte Schøning - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Søvnterapeut

Dorte Schøning

Psykoterapeut, Coach, Mentor, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Søvnterapeut

Varde

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Jungiansk Analyse 250 kr. Aftal tid

psykoterapi, individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Dorte Schøning - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Søvnterapeut

Beskrivelse

Du har masser af ressourcer, du er et fantastisk menneske, du er helt unik!


Hvordan ville det være at høre dette, at mærke det og at vide inderst inde at det er sandt?


For du ER et fantastisk menneske, og du har alle potentialer indeni, potentialer for at komme i kontakt med din egen inderste, kærligste, klogeste og varmeste kerne. 


At komme i kontakt med det sted inden i dig hvor du opdager, mærker og forholder dig kærligt og sandt, men bevidst og med fokus, på dine følelser, dine tankemønstre, dine behov, dine grænser, din måde at være i relationer, at holde af andre på, og på din måde at være i livet på. 


Jeg er en kvinde på 51, jeg er uddannet ID-Terapeut, og er Seniorkandidat ved Jung instituttet i København, og det jeg arbejder med, er dybest set at fjerne de forhindringer vi selv tror eller mærker vi har, eller som vi tror andre har stillet i vejen for at vi kan blive glade og tilfredse som mennesker, ja, måske endda lykkelige. 


Jeg har arbejdet terapeutisk siden 2009, både som ansat og som selvstændig, og det du kan få hjælp og støtte til hos mig er, at finde din egen sandhed her i livet, og det ved at få arbejdet med fortiden, at få set bagud på de ting, de vilkår du har haft i din barndom eller din ungdom, at få dem forstået, rummet og sluppet. Også at finde ud af hvordan du har det med andre, og hvordan du oplever dig selv sammen med andre, og at få talt om hvordan du opfatter og har det med dig selv. 


Måske er der noget i fremtiden der presser dig, piner dig, bekymrer dig, og det kan vi også arbejde med.


Den oplevelse vi har af os selv er forskellig fra person til person og den opstår af mere eller mindre hensigtsmæssige spejlinger fra de betydningsfulde mennesker vi har haft i vores liv. Og sådan er vi som mennesker alle blevet ”programmerede” på hver sin måde, nogle mere hensigtsmæssigt eller heldigt end andre, som oftere kommer i kontakt med indre stemninger eller fornemmelser af en indre splittelse, tomhed, meningsløshed og forladthedsfølelse… Og den oplevelse vi har af os selv, om den er heldig eller uheldig, genudspiller vi i vore nærmeste relationer eller i det miljø vi er en del af.


"Hvis man ikke var bange for sine følelser, så var man dybest set ikke bange for noget." - Victor Frankl

Vi er også forskellige som mennesker i den måde hvorpå vi opfatter ting og opfatter andre, og i forhold til om vi har lært at handle hensigtsmæssigt på mange parametre, og med de udfordringer livet giver os. Nogle er lykkens børn som man siger, andre er virkelig smertens børn, og så er der en gruppe mellem disse to, men vi kan alle have udfordringer, i bestemte situationer, relationer, i bestemte livsfaser, og vi kan alle have brug for at tale med et andet menneske som kan lytte og hjælpe med at "holde", spejle og reflektere disse oplevelser.


SÅ hvis du er ked af noget i dit liv, træt af noget, oplever tristhed, vrede, angst, bekymring, aversion, og hvis du svært ved at håndtere det, det vil sige, har du uforudsigelige følelsesudbrud? er aktivt i et misbrug? er du selvskadende (stress er også selvskade)? føler dig deprimeret eller er du på anden måde ude af balance? Så er du velkommen til at kontakte mig. 


Sammen kan vi arbejde på en sådan måde at du kommer i kontakt med dine egne inderste positive følelser, dit engagement i dig selv og i dine relationer, i livet, og vi arbejder så det hele giver mening og at du får redskaber og fornemmelsen af at det lykkes, at du lykkes, at du ER lykkedes. 


For det hele er inde i dig allerede, måske skal det blot findes i dets essens på ny og genkendes og erkendes.

Klientudtalelser

Mette - "Det har betydet utroligt meget i forhold til min selvudvikling at kunne brug Dorte som drømmetyder. Jeg har erfaret igennem Dorte, at mine drømme refererer til min personlige udvikling og ved at få tydet drømmene, har jeg kunnet spore mig ind på blandt andet hvad jeg skal holde fast på og give slip på i mit liv. Jeg har fået en større fornemmelse af mig selv, samt en koordinering fra min underbevidsthed, som altid fortæller mig noget gennem drømmene. Jeg vil på det varmeste anbefale Dorte som drømmevejleder. Hun er en utrolig kompetent, varm og omsorgsfuld person, som jeg har haft fornøjelsen af at kunne bruge nu igennem et par år. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg har været i terapi ved Dorte nu i 3 måneder for at lære at forstå og håndtere min angst. Jeg har på ganske kort tid fået en række værktøjer og viden der gør at jeg ikke er generet af angsten mere. Dortes kompetencer, viden og nærvær har givet mig et yderst behageligt og positivt behandlingsforløb."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere