Carina Høy Rebsdorf - Coach, Vanecoach, Teamcoach, Stresscoach, Skilsmissecoach, Overspisningscoach

Carina Høy Rebsdorf

Coach, Vanecoach, Teamcoach, Stresscoach, Skilsmissecoach, Overspisningscoach

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Når du står i en svær situation, har du brug for omsorg, empati og én der har fokus på dig, dine ressourcer og styrker dig i at træffe gode valg. Med 25 års erfaring som sygeplejerske og 4 Carina Høy Rebsdorf - Coach, Vanecoach, Teamcoach, Stresscoach, Skilsmissecoach, Overspisningscoach

Beskrivelse

Når dit mentale garnnøgle trænger til at blive filtret ud

Når livet bliver for overvældende. Når sygdom rammer. Når du har hjulpet alle andre end dig selv. Når du tvivler på dig selv, på dine valg, og føler dig låst fast. Når det føles som om dit mentale garnnøgle er helt filtret ind, og du ikke kan finde tråden, der kan vikle det ud igen...

Så hjælper og guider professionelle samtaler dig til at se klarere, finde frem til dine behov og dine styrker, og til at sætte handling på, så du oplever og opnår forandringen i DIT liv.


Samtaler med fokus

Systemisk coaching

Eksistentielle samtaler

Visualisering - smerter, sorg

Narrativ metode - eksternalisering, storyboard

Adfærdsdesign

Healthcoaching

Pårørendesamtaler


Coaching og sundhedsfaglighed

Jeg er uddannet sygeplejerske og systemisk coach. Gennem de sidste fire år, har jeg udelukkende beskæftiget mig med professionelle forandringssamtaler, hvor bedre livskvalitet, og øgede handlemuligheder er i fokus. Jeg har mere end 2000 samtaler i bagagen, og kombinerer min omfattende erfaring og viden, med coachingens samtaleværktøjer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.