Carina Høy Rebsdorf - Coach, Vanecoach, Teamcoach, Stresscoach, Skilsmissecoach, Overspisningscoach

Carina Høy Rebsdorf

Coach, Vanecoach, Teamcoach, Stresscoach, Skilsmissecoach, Overspisningscoach

Odense SØ, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

1:1 samtale 550 kr. Aftal tid

Forsamtale 0 kr. Aftal tid

Sammen finder vi ud af om du ønsker et samtaleforløb hos mig. Hvis du ønsker et forløb, aftaler vi hvordan det kan tilrettelægges, så du får det største udbytte af vores samtaler.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Livsstilsforløb (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Du har et ønske om at ændre din livsstil. Det kan være vægttab, rygestop, motionsvaner eller andre vaner og livsstilsmønstre du ønsker at ændre. 

Sammen sætter vi fokus på hvad du ønsker og hvilke ressourcer du har. DU sætter målet, og JEG støtter og guider dig igennem forløbet.


Forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Sammen finder vi ud af om du ønsker et samtaleforløb hos mig. Hvis du ønsker et forløb, aftaler vi hvordan det kan tilrettelægges, så du får det største udbytte af vores samtaler.

Samtale (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Når du står i en svær situation, har du brug for omsorg, empati og én der har fokus på dig, dine ressourcer og styrker dig i at træffe gode valg. Med 25 års erfaring som sygeplejerske og 4 Carina Høy Rebsdorf - Coach, Vanecoach, Teamcoach, Stresscoach, Skilsmissecoach, Overspisningscoach

Beskrivelse

Når dit mentale garnnøgle trænger til at blive filtret ud

Når livet bliver for overvældende. Når sygdom rammer. Når du har hjulpet alle andre end dig selv. Når du tvivler på dig selv, på dine valg, og føler dig låst fast. Når det føles som om dit mentale garnnøgle er helt filtret ind, og du ikke kan finde tråden, der kan vikle det ud igen...

Så hjælper og guider professionelle samtaler dig til at se klarere, finde frem til dine behov og dine styrker, og til at sætte handling på, så du oplever og opnår forandringen i DIT liv.


Samtaler med fokus

Systemisk coaching

Eksistentielle samtaler

Visualisering - smerter, sorg

Narrativ metode - eksternalisering, storyboard

Adfærdsdesign

Healthcoaching

Pårørendesamtaler


Coaching og sundhedsfaglighed

Jeg er uddannet sygeplejerske og systemisk coach. Gennem de sidste fire år, har jeg udelukkende beskæftiget mig med professionelle forandringssamtaler, hvor bedre livskvalitet, og øgede handlemuligheder er i fokus. Jeg har mere end 2000 samtaler i bagagen, og kombinerer min omfattende erfaring og viden, med coachingens samtaleværktøjer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.