Berit Larsen - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Supervisor, Terapeut, Mindfulness instruktør

Berit Larsen

Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Supervisor, Terapeut, Mindfulness instruktør

9 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Fra eksistentiel terapi og mindfulness, kender jeg på egen krop den forvandling der sker når vi er med alt hvad der er - min passion er at give dette videre... Berit Larsen - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Supervisor, Terapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Denne mentorprofil er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden

Om mig:

Jeg er uddannet MBSR Mindfulness instruktør fra Århus Universitet, har en 4-årig psykoterapeut MPF og en 2-årig ICF coach uddannelse. Jeg underviser grupper i 8-ugers Mindfulness MBSR kurser (mindfulness-baseret-stress-reduktion) og i kropsbevidsthed. Derudover arbejder jeg med folks individuelle processer, terapeutisk, coachende og stress behandling. Jeg har en baggrund som coach, leder og iværksætter i det private erhvervsliv og underviser i dans. Jeg har gennem hele livet haft en kærlighed til bevægelse og søgt inspiration til min undervisning inden for forskellige bevægelsesformer, bl.a. yoga og intuitiv bevægelse. Derudover har jeg været en del år hjemme og på deltid med mine børn.

“Når du tør være den, du i virkeligheden er, opstår forandringen” Gary Yontef

Der kan være mange grunde til at individuelle samtaler kan gavne dig. Et terapeutisk eller coachende forløb er virksomt ved for eksempel:

 • Begrænset livsudfoldelse, manglende selvværd, gentagelse af gamle mønstre, konfliktskyhed, stress, meningsløshed mm.
 • Ændret livsomstændigheder og kriser – såsom tab af job, skilsmisse etc. hvor de sædvanlige måder at håndtere vanskeligheder på, ikke længere virker.
 • Stress, men uden at kunne overskue at gå direkte i en gruppe.
 • Selvudvikling, et ønske om at være i bedre kontakt med sig selv og i dybere kontakt med andre.
 • Ved deltagelse på et mindfulness forløb kan det være en fordel at arbejde individuelt med nogle af de ting man her kommer i kontakt med.

Et samtale forløb kan bestå af enkelte sessioner inden for et kortere tidsrum, eller det kan være længerevarende og strække sig over flere år. Mange klienter kan have glæde af enkelte intensive samtaler, for derefter at vende tilbage, evt. med længere mellemrum, for at arbejde med de forandringer livet måtte bringe i den personlige udviklingsproces.


8-ugers Mindfulness kursus MBSR (mindfulness-baseret-stress-reduktion):

Find kurset i GoMentor´s Event kalender! Kurset er interaktivt og tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer og væren i livet – privat og på arbejdspladsen. Vi benytter os af opmærksomhedsøvelser i siddende, stående, liggende og gående meditationer, samt yoga og åndedræt. Endvidere gør kurset dig i stand til at udvikle og opretholde en efterfølgende daglig mindfulness meditationspraksis.

 • Bevidst nærvær og nuets kraft
 • Opmærksomhed der rummer tanker, følelser og kropslige sansninger
 • Håndtering af stress, smerte, angst, depression og helbredsproblemer
 • Jordforbindelse, grounding og kropsbevidsthed
 • Koncentration og rummelighed
 • Kreativitet og udfoldelse af potentialer
 • Øget bevidsthed, evnen til at tage ansvar og vælge

Se i GoMentor´s event-kalender hvor kurset er slået op med aktuelle datoer!

Afbud skal ske senest 28 timer før terapiens begyndelse, ellers faktureres det fulde beløb. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

Klientudtalelser

Janni Buus - "Jeg har netop deltaget på Berits 8 ugers MRBS kursus - hvilket har været den bedste gave til mig, min krop og sind. Berit er sindssygt dygtig fagligt og menneskeligt og virkelig god til at skabe god dynamik i en gruppe. 5 stjerner herfra;)"  Læs mere  Læs mindre

Pernnille Dam - " Jeg har med fornøjelse gennemført et Mindfulness kursus hos Berit. Det var berigende, afslappende og fantastisk dejligt, at opleve rytme og fastholdelse i øvelser såvel som teori. Berits undervisning er vel tilrettelagt og professionelt udført med et hjertevarmt menneskeligt touch. Læringen omsættes nemt i hverdagen, ud fra den indsigt kurset formår at komme omkring. Berit guider hjælpsomt det lille hyggelige hold, og der afsættes tid til refleksion og evaluering. Undervejs blev jeg mere opmærksom på at observere mig selv samt sanse egen krop. Automatisk og uhensigtsmæssig adfærd kan således nemmere konfronteres og brydes for bevidst at vælge noget bedre. Selvindsigt, åndedræt og overskud kom absolut i fokus. Nærvær og tilstedeværelse ligeså. Er man nybegynder, er dette et godt sted at starte. Og kender man allerede en del til mindfulness, er det stadivæk fedt og givtigt, at få teknikken bekræftet, genopfrisket og indarbejdet uge for uge. Berit kombinerer på fin vis mindfulness med meditation og yoga. Et mix som giver god mening, og gør kurset alsidigt. I mit arbejde som ungementor søgte jeg ro og forkælelse til mig selv, såvel som rutine i at videregive mindfulde øvelser til unge med stress etc. At rumme og sanse sig selv giver et robust fundament at bygge videre på. Kurset er et godt lille indblik i en verden, hvor vi alle burde opholde os mere. Pernille Dam Mentor og ungecoach"  Læs mere  Læs mindre

Pia Møller - " Berit er en utrolig sympatisk og empatisk formidler, hun fik alle til at føle sig trygge og i gode hænder. Kurset oversteg mine forventninger, jeg synes specielt godt om Berits væremåde og måde at formidle stoffet på. På de uger kurset varede opdagede jeg hvordan mindfulness kan hjælpe mig til, at forstå mig selv og mine tankemønstre bedre og hvordan jeg i fremtiden kan undgå at falde i gamle indgroede mønstre. Det giver mig lyst til at lære mere om sindet. Både de teoretiske og praktiske øvelser var meget spændende, det øgede nærvær og fokus på vejrtrækningen i yogaøvelserne har givet mig en ekstra opmærksomhed på sansningerne i kroppen undervejs i øvelserne. Kropsøvelserne har derudover givet mig en øget grounding. Jeg glæder mig til at integrere mindfulness i min hensyntagende yogaundervisning for mennesker med kroniske lidelser Pia Møller Hatha yogalærer"  Læs mere  Læs mindre

Mette - " Jeg takker af hele mit hjerte for den hjælp, jeg fik til at finde tilbage til mig selv. Det er slet ikke så svært det hele, når blot jeg kan mærke mig selv. Jeg mistede mig selv over en længere periode, og sagde flere gange: det er som om jeg er forsvundet. Jeg er tilbage stærk, og mit hjerte fortæller mig igen tydeligt hvad der er rigtigt og forkert, TAK fordi du hjalp mig tilbage!! Min kunst er kommet tilbage under min sygemelding, og har gennemgået en stor forandring - fra da jeg mødte dig første gang og hvor let og sjovt den er nu. Jeg bliver lidt vemodig, ved tanken om at vore torsdags kurser er slut, det har været en kæmpe gave til mig. Og Berit du er et helt fantastisk menneske, med et hjerte og en omsorg der varmer alle de mennesker du omgåes. Endnu engang tusinde tak og et stort knus fra Mette. "  Læs mere  Læs mindre

Kirstin Larsen - "Jeg blev i sommer færdig som kognitiv psykoterapeut. I min uddannelse ”snuser” man til mindfulness, og derfor havde jeg inden kursusstart hos Berit, en positive forventninger til det 8 ugers MBSR forløbe vi skulle igennem. Jeg var nysgerrig på, hvordan min erfaring fra kognitiv adfærdsterapi og denne tilgang i en kombination, kunne højne min undervisning og gøre mig klogere på min tilgang til og forståelse af mig selv og til de mennesker jeg er omgivet af. På kurset fik jeg syn for sagen. En erfaring i, at man ikke kan læse sig til mindfulness. Jeg oplevede en meget professionel, empatisk og mindfull tilgang til kursisterne på holdet. Samtidig oplevede jeg også, at der var mulighed for, at have en god sparring med Berit. Jeg er blevet meget mere bevidst omkring hvad mindfulness kan, og er nu endnu mere nysgerrig på, hvad principperne og det, at dyrke mindfulness og yoga kan bidrage til, for mig selv og i mit arbejde med mennesker. Kristin Larsen"  Læs mere  Læs mindre

Vivi Hjortflod - " Jeg har med et åbent sind deltaget i Berit´s otte ugers MBSR Mindfulness forløb, afsluttende med en dags stilhedsretreat. Årsagen til min deltagelse var, en forhåbning om, at få en større indsigt i, hvad Mindfulness kan gøre for mennesker, der lider af stress, angst eller depression. Men jeg fik meget mere end det. Forløbet satte en helingsproces i gang hos mig selv, som jeg slet ikke have forventet. Jeg ved, at den sande healer findes i os selv, men at jeg skulle finde løsningen på, at mit immunsystem ikke tog imod en igangværende behandling, på et Mindfulnesskursus, kom helt bag på mig. Ikke desto mindre var det det der skete. Min Lungelæge fortalte mig efterfølgende, at han ikke var i tvivl om, at Mindfulnesskurset, havde været inddirekte årsag til, at mit immunsystem "knækkede koden" og tog imod behandling. Fordi jeg tog ejerskab i min egen situation og mærkede efter, hvad min krop fortalte mig. Et andet aspekt under kurset, som jeg blev meget overrasket over var, at jeg kunne minimere mine kroniske smerter. Jeg oplevede, at ved at gå ind i smerten kunne jeg få dem til at forsvinde for en stund. Jeg har, efter kurset er stoppet, praktiseret Mindfulness næsten hver dag og kan fortsat opleve, at have dage, hvor jeg stort set ikke mærker smerte. Det er befriende og giver mig stor glæde i min hverdag. Der er ingen tvivl om, at dagen i stilhed, gav mig den største indsigt: Jeg fandt spændinger i min krop, som jeg ikke anede, jeg havde og blev bevidst om, hvordan de hang sammen med min angst. Jeg fandt følelser i kroppen, som havde været gemt væk, men som ikke var helt følt færdig endnu. Jeg fandt tanker, jeg før ikke turde tænke, som skulle tænkes, bearbejdes og gives slip på. Jeg fandt en løsning på at undgå det tankemylderkaos, jeg har levet med siden jeg var helt lille og har nu endelig fået fred i sindet. Jeg er taknemmelig for, at jeg fandt modet til at møde Jon Kabat-Zinns MBSR metode igennem Berit. Med sin knusende ro og sit kærlige væsen er Berit en fantastisk formidler af et virke- og værdifuldt værktøj, der kan få mennesker til at sætte sig på puden og lære at meditere og leve i nuet... Carpe diem Vivi Hjortflod Sagsbehandler & Projektudvikler "  Læs mere  Læs mindre

Lærke Marie Trunjer - "Jeg har med stor glæde deltaget i Berits 8 ugers MBSR forløb. Der har været en varm og tryg atmosfære og jeg har følt mig i gode hænder. Jeg oplever Berit som en meget kompetent underviser og et dejligt og varmt menneske, der tager sig god tid til den enkelte. Jeg deltager gerne i andre forløb f.eks. opfølgende meditationsaftener eller lignende! Lærke Marie Trunjer psykolog"  Læs mere  Læs mindre

Hanne Sandhoff - " Det er med en stor taknemmelighed, at jeg har gennemført MBSR- forløbet hos Berit. Jeg havde i lang tid overvejet, om det nu var noget for mig, men havde altid valgt det fra, da jeg jo i mange år havde lavet yoga. Jeg syntes, at jeg havde mange redskaber til at berolige mit sensitive sind og min store tendens til tankemylder og bekymringer. Men det var som om, at effekten fra yogamåtten ikke holdt ret længe efter yogapraksissen - også selv om jeg praktiserede meget meditativ yin yoga og fantastisk restorativ yoga. Jeg nåede frem til, at jeg blev nødt til at “blive holdt mere i hånden” og få flere teknikker/hjælp ind i mit liv. Endelig fik jeg meldt mig til MBSR forløbet og det er simpelthen en af de bedste beslutninger, jeg har taget. I løbet af de 8 uger mærkede jeg, hvordan jeg langsomt blev bedre og bedre til at være mindful i mit liv - ikke kun når jeg lavede yoga eller mediterede. Jeg begyndte, at værdsætte mit liv mere og det største var nok, at jeg endelig forstod at være venlig/kærlig mod mig selv. Selv mine udfordringer som diabetiker blev mindre - det er som om jeg nu er mere blid ved mig selv, når blodsukrene flyver op og ned, som de jo gør i perioder. Jeg føler, at jeg har været igennem en healingsproces i de 8 uger, hvor accepten af mig selv - med de kort jeg nu har på hånden - endelig faldt på plads. At den stress, som jeg har båret i flere år i mit system også er blevet reduceret, kan bla. også ses på den mindre mængde insulin, som jeg tager nu i forhold til før MBSR forløbet. Så alt i alt mærker jeg både fysiske og mentale positive effekter af, at have fået mindfulness ind i mit liv - og det er kommet for at blive! Jeg vil ønske for alle, der vil det bedste med deres liv, at tage et MBSR forløb og kan kun varmt anbefale Berit, der meget professionelt og med en særlig empati og varme “holdt mig i hånden”. Hanne Sandhoff specialskolelærer og børneyogalærer. "  Læs mere  Læs mindre

Jonas Duvill - "Jeg vil starte med at sige af hjertet TAK til Berit for hendes behagelige og utroligt varme væsen. Og for at have hjulpet mig med at finde “frøet” i mig selv og den ro jeg har søgt igennem livet på alle verdens kontinenter. jeg har fået “værktøjet” der virker for mig, det er jeg meget taknemmelig for. Det er noget jeg er fast besluttet på at arbejde videre med hele livet. Jeg har hos Berit gennemført et 8 ugers MBSR kursus, som jeg mærkede effekten af allerede fra uge 1. Vi var en gruppe meget forskellige mennesker (alder,socialt,syge,raske og søgende) som opnåede et varmt fællesskab og omsorg sammen med Berit. Det føltes naturligt og trygt allerede fra starten og var onsdage jeg så frem til. Da jeg startede havde jeg bevidst ikke sat mig nogle forventninger om kurset. Men ville møde det med helt åbent sind og havde bestemt mig for at lave alle de “lektier” vi fik med hjem. Samt at gøre alt hvad jeg selv kunne, for at mærke hvad det mindfulness virkelig kunne gøre. Jeg ville aldrig have troet på hvor stor en ændring 8 ugers MBSR kan gøre. Før jeg mærkede effekten på egen krop. Det har overgået mine vildeste fantasier, om hvad der er muligt at udrette på puden. Det har hele vejen igennem været et behageligt og givende forløb i rare og venlige omgivelser. Jeg har fuld tillid og stor respekt for Berit som menneske og formidler. Jeg vil anbefale alle at tage sig godt af sig selv og starte på sådan et kursus. Jonas Duvill Øko Kok, Tømrer og eventyrer:) "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere