Berit Larsen - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Supervisor, Terapeut, Mindfulness instruktør

Berit Larsen

Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Supervisor, Terapeut, Mindfulness instruktør

Roskilde

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Supervision for fagpersoner 1.100 kr. Aftal tid

Supervision af fagpersoner der på den ene eller anden måde arbejder med mennesker (eks. psykologer, pædagoger, terapeuter, sygepleje etc). Der er også mulighed for at oprette en supervisionsgruppe. Supervision enkel eller gruppe, kan foregå i mine lokaler eller på din arbejsplads. Her vil der blive udarbejdet en pris ud fra opgavens omfang. Ring eller skriv uforpligtende efter et tilbud til dig og dine kollegaer.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 73

89 88 07 73

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Fra eksistentiel terapi og mindfulness, kender jeg på egen krop den forvandling der sker når vi er med alt hvad der er - min passion er at give dette videre... Berit Larsen - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Supervisor, Terapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Jeg søger at møde mennesker med respekt og med udgangspunkt i, hvor den enkelte befinder sig i livet. Jeg benytter mig af forskellige tilgange, der alle søger at fremme den allerede eksisterende ressource i mennesket; i dig!

Om mig:

Jeg er uddannet MBSR Mindfulness instruktør fra Århus Universitet, har en 4-årig psykoterapeut MPF og en 2-årig ICF coach uddannelse. Jeg underviser grupper i 8-ugers Mindfulness MBSR kurser (mindfulness-baseret-stress-reduktion) og i kropsbevidsthed. Derudover arbejder jeg med folks individuelle processer, terapeutisk, coachende og stress behandling. Jeg har en baggrund som coach, leder og iværksætter i det private erhvervsliv og underviser i dans. Jeg har gennem hele livet haft en kærlighed til bevægelse og søgt inspiration til min undervisning inden for forskellige bevægelsesformer, bl.a. yoga og intuitiv bevægelse. Derudover har jeg været en del år hjemme og på deltid med mine børn.

“Når du tør være den, du i virkeligheden er, opstår forandringen” Gary Yontef

Der kan være mange grunde til at individuelle samtaler kan gavne dig. Et terapeutisk eller coachende forløb er virksomt ved for eksempel:

 • Begrænset livsudfoldelse, manglende selvværd, gentagelse af gamle mønstre, konfliktskyhed, stress, meningsløshed mm.
 • Ændret livsomstændigheder og kriser – såsom tab af job, skilsmisse etc. hvor de sædvanlige måder at håndtere vanskeligheder på, ikke længere virker.
 • Stress, men uden at kunne overskue at gå direkte i en gruppe.
 • Selvudvikling, et ønske om at være i bedre kontakt med sig selv og i dybere kontakt med andre.
 • Ved deltagelse på et mindfulness forløb kan det være en fordel at arbejde individuelt med nogle af de ting man her kommer i kontakt med.

Et samtale forløb kan bestå af enkelte sessioner inden for et kortere tidsrum, eller det kan være længerevarende og strække sig over flere år. Mange klienter kan have glæde af enkelte intensive samtaler, for derefter at vende tilbage, evt. med længere mellemrum, for at arbejde med de forandringer livet måtte bringe i den personlige udviklingsproces.


8-ugers Mindfulness kursus MBSR (mindfulness-baseret-stress-reduktion):

Find kurset i GoMentor´s Event kalender! Kurset er interaktivt og tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer og væren i livet – privat og på arbejdspladsen. Vi benytter os af opmærksomhedsøvelser i siddende, stående, liggende og gående meditationer, samt yoga og åndedræt. Endvidere gør kurset dig i stand til at udvikle og opretholde en efterfølgende daglig mindfulness meditationspraksis.

 • Bevidst nærvær og nuets kraft
 • Opmærksomhed der rummer tanker, følelser og kropslige sansninger
 • Håndtering af stress, smerte, angst, depression og helbredsproblemer
 • Jordforbindelse, grounding og kropsbevidsthed
 • Koncentration og rummelighed
 • Kreativitet og udfoldelse af potentialer
 • Øget bevidsthed, evnen til at tage ansvar og vælge

Se i GoMentor´s event-kalender hvor kurset er slået op med aktuelle datoer!

Afbud skal ske senest 28 timer før terapiens begyndelse, ellers faktureres det fulde beløb. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.